Mitt svar


Ser ni? Hoppas det haha.
Hej elin! :)
Ja det har jag, :) Ja jag brukar göra det, men inte just nu. Hinner inte nu, när jag har massa fotbollsträningar, matcher och massa plugg. Hoppas du förstår :)

A Good day

Hejsan! Har ingen bild att visa er, tyvärr. Har inga nya bilder så det är ju synd.. Skulle vilja fota idag för det är ju hur fint väder som helst men hinner inte.. :'/ Vid 5 ska jag på match, lite senare ska jag kanske på speedway om jag hinner och orkar. Idag gick det ganska snabbt i skolan, slutade 13:10, soft! ;) Vi spelade baseboll på idrotten, aaasa kul! hahahaha. Nu ska jag packa och förbereda mig lite inför matchen. Puss! kolla in min stinas och helens blogg: www.blatteswedie.blogg.se

Ville också säga att tävlingen  avslutas 23.00 idag. Vinnaren presenteras imorgon! Priset är länkning i menyn och bloggsvar inbjudan! :)


Videos














HAHAHAHAHAHHA, hoppas ni njuter. Gjorde dem igår, haha!
Lite senare idag har jag träning, orkar typ inte men ska försöka gå på alla träningar :) Puss!

JAG VILL OCKSÅ HA EN!


Bild lånad ifrån Google.

Åååhh... asså jag vill ha en Lassie hund. Dem är så fina.. och typ '' hjältar ''. Kommer aldrig få nåt djur, det ända jag får är fiskar -.- inte ens det, för alla dör typ. Längtar till jag flyttar hemifrån och då ska jag fanimig skaffa en hund, LASSIE HUND.

gårdagens bilder!









Bjuder på bilderna.. haha. Många sjuka bilder på mig och jeta, sen är ju också min syster med :)

Det var jättekul att vara med potatisen.. då menar jag jeta alltså :D och träffa linda då med.. haha! Sjuka båda två. Nää, skojar :) Vi gick runt i stan och så.. det började ösregna ett tag men sen stannade det och regnade inte på hela kvällen, gött! Jag och viki tog bussen hem vid 21:50 och sen hämtade vi hennes cykel hos nurka, och sen cyklade vi hem. Åt lite först, sen däckade jag.Har inte gjort ett piss idag, typ legat och kollat på tv, datan och så.

Kolla in jetas blogg, www.jeta.blogg.se den är (Y)

Värnamo dagarna


En vacker bild på jeta!

Idag ska jag till denna galna... kompisen! :-D ska bli riktigt kul, har inte varit med henne på länge.
Det är ju värnamo dagarna, så det är mycket folk på stan. Vaknade upp, åt och sånt sen gick jag till toan, och kollade mig i speglen. Jag ba: VART FAN ÄR MIN PIERCING? fick ryck.. men hittade den i sängen. Fick inte i den i det hålet som den ska in i igentligen, det blev visst ett nytt hål.. OJ. Så måste ringa dem i anderstorp och fråga om det gör något.. hoppas inte. Annars får jag borra ett hål med borrmaskin (Y).

Ville bara skriva lite,men vi hörs nog imon för kommer hem vid 11 och kommer nog vara ganska trött så kommer inte uppdatera då. Men vi hörs, peace out!


I'm back.. hoho!




Hahahha, jag är tillbaka.. ville blogga så a :-D så det blir ingen bloggpaus.. tror inte det iaf. Bara om det blir för mycket blogg och sådant. Imon åker nog jag och min syster till värnamo, till jeta och linda då :-) Det är ju värnamo dagarna så det ska bli kul hoppas jag. Hoppas det inte blir regn. Ska trixa och fixa lite nu på bloggen och chatta då, men vi hörs nog ikväll eller nåt, bye! ;-)

TOY STORY 3


Hej! Som ni har märkt har jag inte uppdaterat på ca 2 dagar, men jag har helt enkelt inte orkat. Har bloggtorka. Tror nog jag ska ha bloggpaus.

Men aja nu ska jag berätta lite. Vid halv 5 kommer stina och eve till mig, och sen cyklar vi vidare till susan och hämtar henne, och sen ska vi köpa godis till bion, vi ska kolla på TOY STORY 3 3D!
Ska bli så jäkla kul! :-) Men som jag sa innan, så ska jag faktiskt ha en bloggpaus.. kommer tillbaka när jag får tillbaks blogglusten. Om en vecka eller två, berors på.Men ni får ha det bra, så hörs vi! :)

Saknar halmstad..

Det är sjukt hur mycket jag saknar halmstad. Var där med amanda och det var verkligen jätteroligt, måste göras om :) Tog innan ett bad, fan vad skönt :) Skönt att slappna av.

Har verkligen inte lust att göra nånting.. måste bestämma vad jag ska ha imon på fotograferingen med.. får väl ta något. Aja vi hörs väl imon.. peace out


Speedway

Foto: Jag

 

Hey bloggen! Kom precis hem från stina, så därför har jag inte kunnat blogga nåt idag. Direkt när vi slutade skolan så handlade vi först två dumlepåsar och sen drog vi till stina. Vi gjorde våra specialer, '' dumlekladdmuffins och kaddmuffins, gott som fan.. ;-) Sen gjorde vi också kolakakor, men dem blev inte så lyckade.. som jag trodde dem skulle bli :( Efter det har vi käkat sönder oss och fulat oss och varit inne på datan och så.. haha.

 

Lite senare ska vi på speedway, längesen sist. Så det ska bli kul eftersom alla är här! :-)

Nu ska jag kolla runt lite på internet, vi hörs senare, puss <3

 

 

 


the cute one

Foto: Jag

Modell: Donike

Porträtt.

Hey guys! Duschade nyss, var på träning innan. Det var faktiskt kul. :) funderade på att sluta, men njaae i don't think so. Kommer bara ha världens sämsta kondition sen.. haha! Men ska ju börja på gitarr och vill utvecklas i det så kommer nog satsa på det ;)

 

Idag var ju första skoldagen, och den var helt okej. Vi samlades i aulan kl 12.30, skulle sova till 11 men nej vaknade halv 8 för jag var as hungrig.. haha! Men sen då i aulan så pratade rektorn om massa, sen samlades vi vid vårt klassrum och pratade, pratade och pratade. Vi fick vårat schema och så. Efter skolan var jag med massa folk =)

Nu ska jag titta runt lite på massa bloggar och sånt, puss :)


Sommarlovet är slut



Outfit, vet dock inte hur jag ska ha håret.. :/

Godmorgon.. är verkligen jättetrött och orkar inte göra nånting. Är ju redan klar med allting. Vaknade halv 8 ungefär, var jätte hungrig så jag gick upp och käkade och sen kunde jag ju inte somna om. Åååh.. jag som har sovmorgon till halv ett.. surt.Sommarlovet är slut nu, fan assåå. Vill bara spola tillbaks tiden.. :(
Ska försöka somna lite. Haha. Aja ni får ha det bra så ses vi på eftermiddan, kommer ungefär vid tre. Peace out!

Summer

Jag är med och tävlar om en reflexskärm (silver & vit, 80cm) hos nlstudio.blogg.se. Temat är sommar!

Vill du också vara med? Tryck då här!


Tävling hos Rebecka!

Jag är med och tävlar hos Rebecka P.S om ett porträtt på mig själv. Va med du också, här!


When I Look At You

Hej bloggis! mamma väckte mig vid 12, tack gode gud att hon väckte mig, var precis i en marddröm. Usch! Iallafall, idag kanske helen och susan är framme i Sverige. Hoppas!! :-D Så om dem kommer idag, så kommer vi nog vara hela gänget, om dem inte kommer vid 12 på natten då haha. Annars ska hela familjen dra till tina idag, sååå yeah ;D gjorde en snabb header igår, bara tillfällig.
Peaace and love





'' Fransk manikyr ''

Haha ja ni ser, andra gången jag gör detta. Men tog kort på alla naglarna, men hittar inte dem :-S

Men dem nagellackerna använde jag :) Men vad tycker ni?

 

UPDATE: Nej, såklart det inte är riktigt '' Fransk Manikyr '' men '' wannabe '' typ


NERD GLASSES


Nerd glasses - Bikbok 29 kr
Kort tshirt - HM 149 kr (?)


Hayy! Detta köpte jag i jönköping, + en vattenflaska :) Hittade inte så mycket men detta iallafall. Det köpte min syster till mig för mina föräldrar var inne på IKEA så hon var snäll och köpte det! :) Tycker om den '' korta '' tshirten eller vad det är, as mycket! Den är skit snygg. Och vet ni vad? Tror jag bestämt mig för vilka kläder jag ska ha på sigges.. haha inte alls tidigt, tycker inte jag haha! :-D

Vi tänkte köpa nåt till våra sängar, kommer inte på vad det heter.. men det fick inte plats i bilen idag, så pappa ska åka till ikea och köpa det imon :P lite senare ska jag visa er bilder på josses naglar när jag gjorde '' fransk manikyr '' haha! Det blev ganska gulligt faktiskt :D nää, nu ska jag sluta skriva haha. Puss på er! <3

Juste! glömmer alltid att säga att vi äter på donken, men vi gjorde iaf det. Och blev besviken :( pommesarna var inte alls så goda.. men chicken nuggets var as goda. MEN INGET SLÅR BURGER KINGS POMMES!

btw, glöm inte att rösta på finalisterna på veckans blogg tävlingen! Inlägget hittar du här

finalister

1. Blogg: http://susannefors.blogg.se
Beskrivning: En personlig fotoblogg


2.Blogg: http://fotobecka.blogg.se
Beskrivning: foto & personligt :)

3. Blogg: http://gimesulejmani.blogg.se
Beskrivning: En blogg om mig och MITT liv. Där jag delar med mig av min knasiga humor och mina tankar, samt en blogg med hundra miljarder bilder och videon. :)

 

 

4.Blogg: http://eemmafoto.blogg.se
Beskrivning: En personlig fotoblogg med mycket bilder , den är ganska nystartad men planerar på att ha den länge! Fotar gör jag med Nikon D200 , och har precis inhandlat en egen studio^^

 

5. Blogg: http://amandaalekman.blogg.se
Beskrivning: En blogg om vardag, bilder, mitt liv i text och bild.

 

6. Blogg: http://yesnina.blogg.se
Beskrivning: Fotografering, musik, vardag, tips, kreativt, random inlägg, mode. :D

 

Det var ganska svårt beslut, men bestämde mig för dem!

 

Hur du ska rösta:

1.Alla har 3 röster dvs du får rösta på 3 olika bloggar eller på samma, tex: '' Jag röstar på nr 1. 3 gånger ''
2.Man får rösta på sig själv.
3.Det är ingen idé att fuska för jag ser ip-nummerna.

 

TÄVLINGEN AVSLUTAS 31 AUGUSTI

 

Sätt igång och rösta nu! ;)


A6 center och ikea!

Hejsan! Blir ingen bild nu, hittar ingen på den bärbara datorn. Snart när alla är färdiga åker vi till jönköping, där vi ska in på  a6 center och ikea! Ska bli fun :-D Kommer bilder vad jag har köpt om jag hittar något, later!

Good music








dagen med josephine

 










HEJSAN!
här har ni bilderna från igår :P vad tycker ni? ;) Idag har jag varit med josephine, skit kul som vanligt hihi. Först träffades vi vid konsum typ, eller a hon var bakom mig och skrek ales men jag hörde inte h e h e .. Sen stack vi till la bella via och åt pizza, vi delade på margarita. Asgott! Efter det så stack vi och kollade match i ryttarvallen, nice :) Sen stack vi till konsum och köpte glass, gott! Drog hem sen, det ösregnade.. buuhuh :(

Imorgon kommer jag utse dem som har gått vidare, så kika in imon :) Aja, nu ska jag skicka bilder till josephine, puss! <3

Angående om tävlingen

ey, måste bara säge en sak! Tävlingen avslutades ju igår igentligen, men det går ju inte att kommentera så när jag har fått det att fungera eller nån annan hjälper mig så får ni se vem som har gått vidare och sen får ni rösta, hoppas ni har förståelse för detta, är jätteledsen men så är det ibland när man har otur. Tänkte bara säga så ni vet, peace out!

btw, tror inte då jag kommer uppdatera tills det är fixat, just so you know guys. Bye!

Längtar!!


Åh längtar tills han kommer till sverige,  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Åååh, det går inte att kommentera på min blogg, helt störande. Vet inte vad som är felet, åh :/
har kollat på massa videosar på justin, haha han är världens sötaste. :)

Justin bieber ♥

Hej bloggen! Idag har jag träning, men kan ikke gå på den heller. Har ont i halsen nu, och magen fortfarande. Assåå faan! får damp.. :/ idag har jag tänkt att ruttna. Ne skojar men, det blir nog som vanligt. Titta på DH eller nånting iallafall. Det är fult väder, regnar nu, åh! Aja, blir många mer inlägg idag. Bye! ♥


världens finaste på jorden, ♥

EN TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Anduena om ett valfritt soft focus filter från Tvspelsweb. Tävlingen hittar du här.

I miss the memories

Gud vad jag saknar tider,då man var liten.. ta mig tillbaks! Är vi inte söta? :-D

Tja, blev mer uppdatering hehe. Men mår mycket bättre nu! Så det är ju bra. Ska snart käka pommes, mums! ;D
Och härligt att kolla på statistiken, igår hade jag ju 111 besökare! Rekord ;) Kanske inte mycket för er, men för mig haha. Ni får ha det bra, så hörs vi.

Peace out
, <3

missar matchen

Hey there! Sitter här och ruttnar, har jätteont i magen, mensvärk -.- jättekul att veta, jag vet :) 
Kan inte heller vara med på matchen, som jag ville.. fan. Allt går fel just nu.. Skulle igentligen vara med josephine idag, men nej såklart kan jag inte det heller. Jag dör snart, har verkligen jätteont i magen. Ska droga mig med desperate housewives, vi hörs nog imon, kommer inte orka uppdatera mer idag. Hoppas att ni iaf mår bättre än mig! Puss


More pictures on me

Foto: Stina Runesson

Modell: Qendresa Shala


Så... vad tycker ni? :-D

 

Har inte så många bilder på stina, tog inte så många med min kamera på henne. Tog mer med hennes kamera, sååå jag kan inte vänta tills hon kommer tillbaks från lägret! Längtar längtar längar. Snart kommer pappa med godis till mig, mohahahh. Beställer bilder från www.fujidirekt.se

 

100 bilder gratis, så why not?? och det är väldigt bra kvaliteé också :)

Ne nu ska jag nog göra nånting, har haft ont i magen hela dagen så kunde inte heller gå på träningen. :( Hoppas det går över snart.

 

PEACE OUT


Lyckad fotodag!









Hejsan! Kom hem från en lyckad dag med Stina! Bilderna blev jättebra som ni kan se. :) även om vädret sög, men det blev ändå fina bilder! :-D fler bilder kommer ni få se i olika inlägg! Stina tog också kort på mig med hennes kamera och jag tog bilder med hennes kamera på henne, men hon ska på läger så ni får se dem bilderna nästa vecka när hon skickar dem till mig. Annars, vad tycker ni om bilderna?

Juste, ska gästblogga ungefär 4 dagar hos Stina, så länge hon är på läger. Så ta en titt ;)

Shoppa shoppa shoppa


Ååh, vill just nu shoppa sönder mig..

Ny design


Har ny design, som ni kan se.. jag är riktigt nöjd! ;)
Men.. tycker ni om den? :)

Bilder från sommaren 2010




Jag, stina och josse tältade, ett minne jag aldrig glömmer.



Filmkväll hos Josephine, ännu en lyckad kväll.



En dag i båraryd med stina och josse


Här är några bilder från sommaren 2010 i sverige.. bästa sommaren!
Tältat med josse och stina
båraryd tusentals gånger
smålandstenarsbadet 2-3 gånger
filmkväll
liseberg
kosovo
eskilscupen

Och mycket mer. Gud vad saknar allt detta.. och snart är sommarlovet över. Can't belive it.


Mer bilder från kosovo




Mamma och pappa dricker kaffe på hotellet i Kroatien

Bröllopet



Lite fler bilder från Kosovo!

Halloj. Innan tog jag en låååång skön dusch. En av de bästa som finns. Idag ska jag hålla mig inne pga vädret, det lockar mig inte ut precis. Imorgon ska jag och Stina ha fotodag men sminkning, tuffa kläder. Hoppas att bilderna blir gryymma, för bilderna ska ungefär vara '' tuffa '' . Så hoppas vi har turen på vår sida :-D

Glöm inte att anmäla er till min veckans blogg tävling! Inlägget hittar du här!
Ska också göra ny header, men mitt photoshop cpar sönder. Har redan gjort en header som jag är otroligt nöjd över, men den går inte att ladda upp på bloggen. Helt konstigt. men vi hörs senare, PEEACE OUT <3

DÅ OCH NU


Första bilder är tagen 20 maj, 2009. Den andra bilden är tagen för en vecka sedan, något sånt. Har faktiskt förändrats lite.. färgen ser helt annorlunda ut, men det är faktiskt samma.. hehe. Fotade med min kompaktkamera då, och ljuset var konstigt. :) Det har ungefär bara gått ett år, men det känns som mycket mer. Förändrats ganska mycket från den tiden. Nya vänner och allt.

Men vad tycker ni, har jag förändrats? :)

GLÖM INTE MIN VECKANS BLOGG TÄVLING, NI KAN ANMÄLA ER HÄR!

Veckans blogg!


Nu kör vi igång med veckans blogg här på min blogg och jag hoppas att många vill vara med!
Jag kommer

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Namn: Qendresa
Ålder: 14 år
Blogg: http://qendrezas.blogg.se
Beskrivning: En blogg om bilder, vardag och mycket mycket mer!

För att kunna anmäla er så måste ni skriva så, men med erat namn och det då.

PRISET: Länkad i min meny i en vecka!
Jag väljer ut 5bloggar själv som ni sedan får rösta på! TÄVLINGEN AVSLUTAS 18 AUGUSTI. Så sätt igång och anmäl er! :-D



Snyggt? Ja!


När man är inne i rummet                                   I korridoren

Det blev verkligen skiiitsnyggt! Är hur nöjd som helst med det. Omg. Klockan är redan 5.. shit. Och jag har inte uppdaterat förrens nu, sorry.. Men därför så kommer jag uppdatera många gånger just nu ;)

kusiner

Hej, har ingen bild just nu för sitter på den bärbara datorn. Har inte kunnat uppdatera idag för att mina kusiner har varit här, eller är fortfarande här men dem har gått ut en stund så passade på att skriva ett inlägg. Har varit ute och plockat blåbär med dem, haha, verkligen jäääättegott. Har inte så mycket att skriva, men vi hörs imon eller nåt. :)

PEACE OUT! <3

UPDATE:
Glömde säga att innan kollade jag klart på Sex and the city 2, på morgonen typ. Den är verkligen as bra och rolig, jag rekommenderar den verkligen! :)
Innan för ungefär en kvart så kollade jag på It takes two och den är också bra och rolig! Och jag rekommenderar den. :)

Sex and the city 2


Foto: Doruntina
Picture on me

Hej allihopa! Hade match innan med 97orna mot Huskvarna. Vi förlorade, men det var jätte bra kämpat tjejer! Ska duscha sen, men först ska jag kolla på Sex and the city 2.Kollade lite innan vid 2 tiden, men sen skulle jag ut med tina så jag hann inte men nu ska jag kolla klart på hela! :-D

Vi hörs mer imon, puss på er! <3

Fler bilder



Ni kommer få se mer bilder i andra inlägg, men ska kolla på desperate housewives nu, och senare har jag match med 97orna, puss <3

Vill bara säga att vi vann semifinalen igår, och vi är i final nu. Finalen spelas nångång i september så det är väldigt nervöst. Vi möter antingen emmaboda eller kalmar, men viiiiii ska vinna.

I'm off to Tranås!




Nu drar jag på DM till tranås, 2 timmars bussresa.. omgash kill me. Kommer inte uppdatera mer idag så vi hörs imon, puss. :)

B I L D B O M B








Det blev mest svartvita bilder.. hehe. Men flera bilder med färg kommer ni få se. ;)
Idag har jag DM i Tranås, semifinal. Sååå vi måste vinna. om vi vinner denna matchen, är vi i final. YAAAAAAY.
Vi åker buss, och det kommer cirka ta 2 timmar -.-

Sitter fortfarande i pyjamas, hehe.. men hoppas ni gillar bilderna och kommentera så blir jag jätte glad. :)
Ni kommer få några inlägg innan jag drar till matchen, puss <3



new


Denna t-shirten köpte min syrra till mig, erkänn snygg ;)

Köpte en kjol och ett linne idag i A6 och massa annat i IKEA.

Kjol från jc, 50 % rabatt så det blev bara 150 kr för den, väldigt bra.
Och ett enkelt linne från HM, 49 kr ;)

Bilderna från idag med tina och dardan kommer imon, för har inte hunnit redigera dem. Ses imon, godnatt!

Drar till tina!


Foto: jag
Blommor

Hejsan! Om några minuter cyklar jag till tina, ska  bli så kul att träffa henne igen. Vi ska fota idag, även om inte vädret är det bästa. Men hoppas det blir några bra bilder. Ska ge henne halsbandet jag har köpt till henne, hoppas hon blir glad. Hehe ;D.
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men det blev helt stressigt. Träffade stina, cyklade till henne och vi fikade med kladdkaka och grädde, gott som alltid. Sen tog vi också lite kort, som ni kommer få se lite senare idag. Efter det hade jag match, vi vann med 5-1, yiho. Men jag kom ungefär vid 10 och då orkade jag verkligen inte uppdatera.
Min syster var ju i varberg i helgen så hon köpte en t-shirt till mig, så den kommer ni få se senare också. Men nu ska jag dra till tina, puss!

hemma från eskilscupen

Tjena. Har kommit hem från Eskilscupen nu, det har varit en av den bästa helgen i mitt liv. Vi kom till A-slutspel, som är jättebra,men sen när vi skulle spela första matchen i a-slutspelet så förlorade vi.. det andra laget var ju klart bättre, och vi var inte ens på topp. Och alla dem var 95or.. och vi var 95or, 96or och 97or, mest 96or. Men är nöjd att vi kom till A-slutspel iallafall. Vi vann alla matcher utom en match, och det är faktiskt grymt bra.Det viktiga är att vi hade sjukt kul och det måste vi göra om nästa år, och då ska vi vinna ;)
Här får ni lite bilder när vi spelade vår kvalmatch mot smålandsstenar.

 

Gud vad kass kvalite. Dem är så fina i photoshop, men när man laddar upp dem här, fifan vad fula dem blir då.


eskilscupen :-D

Hej! Har packat ner allt nu inför Eskilscupen.. tror jag iallafall, ska gå igenom det en gång till sen. Tänkte bara kolla runt lite på datan och skriva ett inlägg, kommer inte uppdatera förrens på söndag.Kommer inte ha med mig kameran, vill inte riskera nåt.. finns på mobilen om ni vill något! :) Annars får ni ha det jätte bra, för det tänker jag ha. :-D kommer sakna er bäästa läsare, puss <3

Blåa converse




Foto: jag
Blåa converse

Hej, här har ni bättre bilder på dem blåa conversen som jag köpte. Är sjukt nöjd med dem, och dem är mycket finare i verkligheten. Innan var jag på träning, eller det var ganska längesen.. haha, efter det tog jag en dusch. Skönt. Det blir att packa ihjäl mig idag, ne skojar men packning blir det snart. Imorgon vid 10 har vi träning, lätt träning.
Sen vid tre åker vi till Helsingborg, där eskilscupen är. Ska inte göra så mycket nu, vila och ta det lugnt. Ha det bra, så hörs vi troligen imon.

PEACE!<3


UPDATE: GLÖMDE SKRIVA ATT JAG FICK DEM AV MIN BÄSTA SYSTER PÅ JORDEN, TACK LOVE YOU


nytt






Luftmadrass
Barcelona lakan

BFF halsband både till mig och tina.
Blåa converse - myycket finare i verkligheten, färgen är inte ens rättvis. Och hittade ingen bild på nätet heller. :( Men ska försöka ta en bättre bild en annan dag.
+ en näspercing som jag bytte igår kväll. Höll på att svimma, darrade skit mycket. Men till slut fick jag in den, haha.

Ska äta nu och sen ska jag på träning.
PEACE! <3


ut med amanda



Drar snart ut med amanda. Det ska bli riktigt kul att träffa henne, har inte träffat henne på länge :(
Har köpt något till henne också, som jag köpte till mig med, haha ganska rolig sak faktiskt. visar bilder på vad jag köpte igår och idag senare, och en bild på vad jag köpte till mig och amanda. :) Senare vid 5 har jag träning så måste sticka hem vid 4, men vi hörs efter träningen, puss <3

mot borås!


Outfit
Ska snart åka till borås, blir borås istället för jönköping. Får se om jag hittar något, vi ses senare, puss <3

bjuder på gamla webcam bilder


Denna tog jag nyss, men dem andra är gamla.






Innan sigges haha!

Så där har ni lite bilder haha, hittat massa videoklipp men dem får ni absolut inte se haha, ser sjuk ut! men ska fula mig en gång riktigt mycket, så får ni se haha! ;) typ, '' ales goes crazy ''

Idag efter 4 drar jag och familjen till jönköping, ska köpa ny piercing till näsan, ganska liten får det bli. Sen ska jag nog också köpa nya converse skor, som får joina dem andra! :) Hahaaaaaaa, bytte om precis till vanliga kläder var nyss typ i pyjamas till 3.. ye i'm weird. Ska ordna en tävling snart också, fast inte idag då :P men nån annan dag, efter eskilscupen tror jag.

BTW: Som ni har sett har jag ju gjort en ny design, men är inte nöjd med den. Så ska sätta igång med en ny idag, en enkel design får det bli.

Uppdaterar senare med outfit innan jag åker till jönköping, peace <3

Rösta på min sko så röstar jag på dig!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Säg vilka som har röstat på mig så röstar jag gärna på er! :)


I'm begging you

Hej allihopa! Skulle bli såååå glad om ni röstade på mig HÄR man kan vinna en ny kamera, och det är ju inte så dumt att ha en extra kamera, eller hur? ;) Tävlar med den sommarbilden som ni kan se bara ni klickar in och kollar, sen kan ni ju rösta också? ;D Men jag hoppas att ni röstar på mig I'M BEGGING YOU, ni är redan bäst men då blir ni ännu bättre! :D

Svar på en fråga



Svar: Hej felicia, :) Jag har två objektiv, kito objektivet och Canon EF 50mm f/1.8 II :)


beautiful flowers



Foto: jag
Motiv: Natur

Adobe photoshop cs4 gick inte, fan också. Aja får nöja mig med adobe elements 6.0 tills 7.0 är klar..

Adobe photoshop cs4



Foto: jag
Modell: Bleona (kusin)

Heeejsan! Håller på med en ny header just nu, laddade ner testversionen av adobe photoshop cs4 sen hade jag ett serialnummer, så jag provade om den gick, och det gjorde den! ;) Snacka om att jag blev glad.. haha ;D De två bilderna där uppe, tog jag i kosovo, på min söta kusin bleona! Visst har hon sjukt vackra ögon? tycker jag iallafall. :) Vilken tycker ni är finast, färg eller svartvitt? :)

Ska hålla på med min design idag, annars ska jag inte göra så mycket annat. Längtar sönder till eskilscupen som är på torsdag, 5 augusti. Vii skaaaaaaa vinna cupen tjejer! :D

Peace out, <3