Cornflakeskakor



Yepp! Bakade cornflakeskakor innan och nu väntar jag på att dem ska bli kalla, sen blir det att käka upp alla ;D

Skolan var långtråkig idag, massa lektioner, slutade tio i tre. Jobbigt men vad ska man göra.Det är ju iskallt nu också, på morgonen fryser man till is så man kan knappt cykla. Ska börja använda min mössa.. då blir det skönt. På söndag ska vi ju till göteborg med 97orna och 95orna!!! skitkul, ser verkligen fram emot det :) Ska nog shoppa lite också. ;) skrev nästan en hel sida om Levern idag för vi hade NO läxa. Duktigt! Nu ska jag plugga lite engelska, Puss!

Rösta på mig här!

Hej.. Jag har huvudvärk


Foto: jag

Nääämen shena! Skit kul att skriva när man har huvudvärk, verkligen aaskul. Efter jag skrivit detta ska jag till köket och ta en alvedon. Har varit hos doktorn och så men det ända jag får höra '' drick mer vatten '' det gör jag, men det hjälper inte -.- 

Vid halv kanske jag drar ut med helen, vi hörs puss

I'm cool

Har pluggat arslet av mig i princip hela dage. Gjort klart min uppsats så det blir att lämna in den imon och sen har jag pluggat SO som en häst för har SO prov imon. Kan ganska mycket nu, så hoppas på ett bra betyg. Har jätte ont i huvudet, har haft det i flera dagar nu.. Dricker vatten men ska nog kolla min syn, det kan ju vara därför.
Skolan gick snabbt idag, var inte med på gympan för har ont i knäet så skippade det. Men det är iallafall bättre än igår, det var katastrof igår. Ska sluta babbla om det nu, ni får ha det bra, för nu ska jag plugga lite till och kolla på Simpsons, bye!

Sommaren 10

Sommaren 10, saknar så otroligt mycket

 

Hej, kom nyss hem (ungefär) från spelarmötet. Det var väl okej, vi fick massa information ioch så, vi ska åka till Danmark till ett badhotel, nice! På söndag åker vi ju till Göteborg också, aas nice. Vi får shoppa, och sen ska vi kolla match IFK Göteborg - Mjällby på gamla Ullevi, ;D Längtar redan. Vi har uppehåll nu i en månad, det behövs hehe.

 

Skolan var helt okej idag, men vi hörs puss!

I think about you all the time


Cool bild? Ja!

Hej bloggen. Åt hamburgare innan... gott! Hade match innan och vi förlorade med 2-1 men jätte bra spelat tjejer!
Nu är jag skit trött, och vill inte gå till skolan imon.Vi ska springa 2,5 km på tid, åh kommer aldrig orka.. men a får försöka få bra tid. Ska plugga imon för har SO prov på onsdag.

Vi ska samlas imon på ryttarvallen, b-truppen och a-truppen för vi ska ha spelarmöte, fika och sånt. Nu ska jag nog kolla på film, vi hörs imon kanske, peace out

Finalist



Skit trött är jag. Aja, blev finalist hos Johanna och Lana i deras veckans blogg tävling.
Ni kan rösta på mig här

Bilderna innan sigges och Outfit.


Meine outfit. Haha. Vad tycker ni?

Nu kommer bilder på mig och Stina hos mig. Innan sigges.



Sötast.




Fan vad sigges var bäst igår! Sjukt kul. Saknar det redan. Det gick väldigt snabbt.. :/ Men där har ni bilderna och outfiten. Ska plugga idag lite, ha en skön lördag, puss! :)


Sigges ikväll!


Förra sigges. Ser inte klok ut, men aja bjuder på mig själv ;) Fast denna gången ska jag dit med Tina,Stina och Anna.

Heeeeeeeej hej. Ikväll är det SIGGES, är taggad som fan!! Ni kanske kommer få se outfiten lite senare annars får ni se den imon och bilderna med Stina, vi ska ta bilder. Stina kommer till mig vid 6, fixar oss och sen skjutsar Stinas mamma oss dit vart bussarna går :-) Kommer ihåg när jag snackade med tina i telefon och det var en månad kvar till sigges, haha och nu är det några få timmar kvar.

Skolan var helt okej idag..Det gick väldigt snabbt. Hade engelska prov och och tyska prov igår. Fick g+ på engelska provet, inte så nöjd.. 2poäng ifrån VG. Har inte fått reda på vad jag fick på tyska provet, vill få G för det var svårt annars hänger jag mig själv.Aja det var allt, vi hörs kanske senare eller TOMMORROW. Puss ha en bra fortsatt dag för det ska jag ha ;)!

Grattis bästa amanda!



Älskar dig ♥
Grattis Amanda! Du är bäst, hoppas du får den bästa dagen! :) Besök hennes blogg,as bra

Gick först och köpte present till Amanda på Lindex. Efter det träffade jag Amanda vid chili thai, gav henne presenten och sen gick vi runt och pratade om allting. Nu ska jag sätta mig och plugga till tyska och engelska provet som vi har imorgon, vi hörs ♥

För mycket plugg.

Hej bloggen, förlåt för jag inte har bloggat.Med denna veckan har jag 2 prov, Engelska och tyska. Och då ska jag plugga väldigt mycket, vill ju inte få IG. Har också haft träning idag, det gick väl bra. Efter det duschade jag och nu äter jag lite godis, ska göra i ordning gympakläderna och kanske kolla lite på TV sen blir det att sova. Det blir också ett bildlöst inlägg för har inga bilder på denna datorn. Men vi hörs nog imon, puss

Din bästa bild



Jag anmäler mig till Tildas fototävling med denna bilden som är en av mina bästa bilder.
Priset är en Diffusor. Temat är '' Din bästa bild ''.

Finalist

Har blivit finalist hos Adas veckans blogg, skulle bli otroligt glad om ni röstade på mig HÄR! :)
Ni röstar i den gråa boxen, :) Tack på förhand!



Hate rain



Foto: Jag

Hej alliiihopa. Har suttit och redigerat bilder på systers data, hon har ju photoshop där och jag älskar det! Så kommer använda hennes data ganska mycket framöver, så det blir mer bilder :D Förresten vad tycker ni om bilderna?

Imorgon är det skola igen då. Har inte så mycket att skriva, ska inte göra så mycket idag heller. Det regnar hela tiden... ÅH. Puss


Hiss & Diss


Höst - visst asså, saknar redan sommaren men ändå mysigt med höst! :)

www.amandaalekman.blogg.s
e - Skit bra blogg, text och bilder och bra uppdatering.

Tatueringar -
Sjukt snyggt!

Justin Bieber
- Hur skulle världen vara utan hans musik? ..


Svimma - Hemskt.

UPDATE: Ojojoj! Råkade skriva fel. Skrev Tatueringar och Justin bieber som ska vara på Hiss inte Diss.
Tack för att ni rättade mig :)


Do you like my new design?



Foto: Jag
Gillar ni bilderna? Kommentera vad ni tycker.

Hej! anledningen till att jag inte bloggat är är för att något hände, vill inte ta upp det. Dagen har inte varit så bra, men är gladare nu iallafall. Som ni kan se har jag ny design, igen. Men denna är mer '' höstigare '' men är inte klar, menyn ska också fixas. Min näsa har läkt, asså där vid näspiercingen då. Den har inte läkt helt, men nästan. Är skit glad :) Hm... vad ska jag mer skriva. Ska plugga no.. eller gör det nästa vecka istället. För kommer annars glömma bort allting.. men ska plugga idag lite med. Hm.. har jag glömt något? I don't think so. Aja, peace out <3

Vad tycker ni om min nya design?

En soft dag i Z


SÖT SOM FAN.

Kvällen i Z var lika bra som dem andra kvällarna, vi sjöng singstar också, det var as kul :-D man träffade massa människor där, så man var ju med ganska många. Det var typ någon som hade fest, och så tänkte vi sticka dit och bara kolla hur det var och så, och så gick vi halva vägen, men vi drog till Z igen för vi orkade inte, vi ville vara i Z istället. Men det var iallafall skit kul. Nästa vecka blir det ju inte Z, för då blir det.... SIGGES! TAGGA TAGGA TAGGA.

Har varit duktig idag, skrivit minst 2-3 inlägg.
Duktiga jag!!!!! Nu ska jag nog kolla på någon film och bara chilla, godnatt!

Z ikväll



Vid halv åtta ungefär kommer Stina och hennes bror och hämtar mig,sen hämtar vi susan och åker vidare till Z =) Där möter vi helen, ida och tina :) Hoppas på en bra och rolig kväll. Juste glömde säga att igår så köpte min syster en lila näs piercing till mig, as snygg ;) Min näsa ska bara läka först innan jag får byta piercing, för det hade samlats massa bakterier.

Kom nyss hem typ, var ute med syster och käkade pizza, eller jag käkade pizza och hon käkade pommes :D gott som vanligt.:) När vi typ var halvvägs, så vet jag inte vad som hände med cyklen, fick punka!?!? så vi fick cykla hem igen och lämna den...ååh:( I LOVE MY BIKE <3 hoppas det fixar sig iallafall.. Ska snart börja fixa mig, eller inte så men bara lite :) Vi hörs imon, peace out

It is my dream.



Skrattanfall..


Snackade i telefon med Viktoria.....:)

Gud vad dålig kvaliteé det blir när man laddar upp dem på bloggen... :/

hejsan...... slutade skolan 13:25, väldigt skönt att sluta en fredag så tidigt!  Skolan var rolig, haha :D Sista lektionen hade vi engelska, jag och Stina pissade nästan ner oss av allt skratt. hahahahhha. Ikväll blir det nog att cykla till Z med mina fina vänner och umgås :)

Har tänkt att göra en ny design, har tröttnat på denna. Så ska nog sätta igång just nu ;) Vi hörs nog lite senare, puss!


Tagga sigges!




Ojojoj...kolla vem som uppdaterar... men tänker bara uppdatera när jag kan, för har sjukt mycket plugg dem kommande veckorna. Skolan går före bloggen, det är ju så. Vill inte komma hem från skolan och tänka '' åå nej måste blogga nu '' bloggar när jag kan och när jag vill, så länge jag tycker det är kul. :)
:
På morgonen cyklade jag Helen, Stina och company till brandstationen med klassen då, och vi fick släcka brand... läskigt! Ne men bra att veta hur man ska göra (: annars har skolan gått ganska snabbt idag, skönt. Efter skolan så var jag inne lite på datorn, och sen la jag mig och sen somnade jag, till ungefär halv åtta. Väldigt skönt ;) Gick inte på träningen idag för är förkyld och vill ju inte bli mer förkyld när det typ ösregar?? Nästa vecka på fredag är det sigges, tagga tagga tagga! Längtar sjukt mycket. Ska dit med Stina och tina........NICE!! Kollade på idol innnan också, fifan vad många är bra alltå, :D

Idol 2010!

Asså seriöst jag är typ död.... as trött. Ska nog gå och lägga mig snart.. Imorgon börjar vi 8:10 vi ska samlas vid mossarp, där vid brandkåren eller vad det heter. Kollade på idol innan också och käkade godis, fyfan vad många är bra detta året! Många favoriter! ;) Har jag nåt mer jag ska skriva om.... nä tror inte det haha. Skulle plugga idag också, men orkade inte haha duschade istället för frös ihjäl typ okej överdriv ales.. ne men frös lite grann så aa. Har träning imon också... fan orkar verkligen inte tränaaaaaaa. men aja vill ju ha bra kondition så jao, men vi hörs godnatt guys :)




Fototävling hos Ninni!



Jag anmäler mig till Ninnis fototävling där man kan vinna ett Soft focus filter i valfri storlek.
Bilder ser du bättre kvaliteé i http://www.flickr.com/photos/52117675@N08/4993230218/

Tema: Natur & Landskap.
Vill du också vara med? Tryck då här.

'' Rockpojken ''





Hej! Mer bilder kommer såklart i olika inlägg. Haha, glömde berätta att igår så kollade vi på teater, '' Rockpojken '' och han var rolig ibland, men sen så sköt han pistol :o blev as rädd!!

Idag var skolan rolig :D vi hade sovmorgon, fett skönt. På morgonen snackade vi om '' När man fyller 15 '' och snackade om lagar och sånt med en polis som hälsade på och snackade då. Vi hade också brandteori i aulan, det var trevligt :) Efter skolan så cyklade vi hem till helen, hoppade studsmatta och gjorde en video, nice! :) Sen gick jag hem, åt nudlar, hihi. Nu ska jag redigera fler bilder, puss!

Kladdkaks muffins med dumle i

 












Hej! ? Var med tina igår, och så var dardan och donike där en stund också så passade på att fota alla dem tre. Det finns jätte många bilder kvar, såklart att det kommer fler! ;) Vad tycker ni om bilderna?

Var med Stina och Helen lite tidigare, eller vi cyklade från skolan till Lidl, och köpte dumle, efter det så cyklade vi vidare till Stina. Vi gjorde våra specialare, like usual. Kladdkaks muffins med dumle i! Mums. Sitter och smaskar i mig det just nu.. haha ;D Efter vi var klara så kom Elin och Sara. Vi fikade med våra specialare, och dem tyckte dem var jättegoda. Många tycker att vi borde sälja, så vi kanske kommer göra det .. haha mobbade. Har suttit och redigerat bilder, alla är verkligen jätte fina! :) Som sagt så kommer det fler ikväll, så håll ut!

Peace out!

La bella via eller Chili thai?


Saknar varberg.. saknar sommaren

Hej! För en stund sen kom jag hem, hade match med 97orna i ryttarvallen.Vi förlorade med 2-1 men jättebra spelat tjejer :) Dem spelade fult. Ajaaaaa orkar inte prata  om det nu mer. : )

Om en stund ska jag möta Amanda utanför konsum, och vi ska äta på la bella via eller på chili thai. Ska bli så gott hehe. Nu ska jag fixa mig lite, ser ut som ett troll haha :D men vi hörs nog senare, peace out!

Den blir min snart

Den blir min snart, ;)

I deserve to smile




We are the winners.. we are the best


Gissa vem som vann? JO SÅKLART GIS!

Första halvleken log vi under med 2-0, men vi fortsatte kämpa ändå. Andra halvleken, så gjorde fanny ett mål, snacka om att vi blev hur glada som helst! Vi gjorde ett till mål, det blev 2-2. Tror det var så, sen gjorde dem ett mål .. sen gjorde vi 2 mål igen, tror det var så, annars kan ni rätta mig om jag har fel.. hehe. Men är iallafall SKIIIIT glad och så är vi bäst i småland ;) Vi ska fira nån dag, men vi kunde inte idag för alla kunde inte vara med så det blir nån annan dag.

Tog lite egobilder nån dag, och redigerade dem nyss. Blev faktiskt nöjd med dem! Men får se om jag lägger ut dem :) peace out



Beautiful pictures



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Äntligen fredag!




Jo jag har fortfarande bloggpaus, men det kommer in några inlägg när jag känner för det. Erkänn cool bild? Diggar den! Äntligen fredag, eller det har gått väldigt snabbt. Känns inte som fredag.. haha! Ikväll kanske man drar till Z (fritidsgården) nice :-D skolan var helt ok, gick också väldigt snabbt. Slutade 13:20 så det är skönt. Köpte siggesbiljett i förrigår, och så var jag med tina. Var ju inte i skolan igår eftersom det var bajram, så a :)

Vad tycker ni om min nya design? Jag gillar den. Men den är inte klar än. Men det blir den snart ;)
Jag blir verkligen jätte glad om ni '' Gillar '' min bild här: http://www.dinpase.se/#/13655 så är ni jätte snälla!
Nu ska jag sluta skriva,puss! <3

Bloggpaus

Japp..tyvärr. Hinner inte så mycket med bloggen nu för tiden. Och det är knappt några kommentarer.. och statistiken går bara ner & ner. Vet inte när jag kommer tillbaks, när jag har fått blogglusten tillbaks. Vi hörs, ha det bäst.


Försenade bilder..





Några bilder när jag susan och helen var ute, fler kommer någon annan dag nog! :)






Erkänn att hon är otroligt söt?  ♥
Ni kommer få fler lite senare, lite hoppbilder på studsmattan och sånt.

Hejsan! Skolan gick jätte snabbt och den var rolig! Speciellt idrotten.. haha långboll! Det var askul. Mitt lag var ju bäst, vi vann överlägset! :-D Efter skolan cyklade vi till skolan igen och kollade hur många siggesbiljetter det fanns kvar, och det fanns många kvar. Jag och stina skulle igentligen köpa idag, men ska köpa imon istället för att helen ska fråga om hon får gå först. Sen stack vi till Z, och softade. Fan vad skönt det var.. bara slappna av. Vi cyklade vidare, och stannade vid jysk och gick in dit. Haha, softade igen. Sen cyklade jag hem och nu sitter jag här hihi. Ska snart dra mig till köket ta massa chips, och kolla på nån film eller så blir det teven. Puss på er! ♥

Nya fotbollsskor!



Fotbolls skor - 349 kr, hittade dem, kärlek vid första ögonkastet typ.. och dem kostade bara 349 kr ju! :-O

Hej! har bara 6 minuter på mig att skriva ett inlägg sen cyklar jag till ryttarvallen, där ska vi samlas sen åker vi vidare till gnosjö, vi ska ha fotbollsmtach! Önska oss lycka till. Skolan var helt ok idag, vissa man irriteras på. Men a tänker inte bry mig.

När jag kommer hem då kommer det en STOR bildbomb. Så kika in lite senare ;)

Nytt från borås


Hoodtröja - Gina tricot 249 kr                      Tshirt med tryck - Gina tricot 99 kr









Vit tröja med spets där uppe - HM 99 kr
Body tröja - Gina tricot 250 kr, hahahah lägg märke till att mamma är '' modellen '' :D

Det var inte allt, köpte också en bh, fotbollsskor och en ram. Fast bilder på fotbollsskorna får ni se i ett annat inlägg någon dag, för glömde att fota dem.. sorry. Skulle igentligen göra en videoblogg på vad jag köpte, men hade inte tid så tog bilder istället. Men hoppas ni är nöjda ändå :)

Duschade innan, så skönt! Så fort mitt hår torkar ska jag cykla till helen och susan, där vi ska möta andra personer och sen ska vi typ spela in och fota och lite sådant. Men vi hörs kanske senare, puss!

Som jag såg ut ..



Omg, hittade dessa bilder långt bak på bloggen, oh shit! Fan vad liten.. är liten nu men större iallafall än innan haha. Tycker ni att jag har förändrats något?

Hej!.. har ju inte uppdaterat idag som ni har märkt. Har varit i princip nästan hela dagen i borås, och shoppat en del, varit och ätit på mcdonalds också, mums!! Har inte hunnit  att ta kort för var ute innan med helen, vi gick långa rundor och snackade om massa. Susan kom också efter en stund och hon tog med sig kameran så vi filmade och tog kort, så hon ska skicka dem bilderna till mig så dem får ni se! ;) Jag tror jag videobloggar imon om vad jag har köpt för orkar inte ta kort, haha. Men jag köpte iallafall: En tröja med lite spets på där ungefär vid armarna från HM. En body-tröja eller vad man ska kalla det haha, en t-shirt på, och en HOOD på Gina tricot. Och sen köpte jag också nya fotbollsskor, snygga!! Först ville jag ha några andra men tyvärr så ska det ju inte finnas storlek -.- men är nöjd med dem jag köpte. Oj, det kommer snart bli en bok eller nåt :-O aja ska sluta skriva nu, vi hörs mer imon godnatt :)

absolut inget ego!



Nämen hallojsan! Chattar med lilla jetapashteta, hon kanske ska komma ikväll till z efter hon spelat match i gislaved.. hihi :-D Jag och helen ska baka i z, och då ska nog jeta också vara med.. såå aa det ska bli roligt.

Skolan var helt ok.. som vanligt. Alla lärare typ: '' vi har prov om 3 veckor, så plugga nu. '' helt jobbigt :S meeen, om man vill ju bli något när man blir stor så PLUGGA PLUGGA PLUGGA.

Nu ska jag äta mina Polly som pappa köpte till mig, peace out.

Glömt att berätta..

Justee! har ju glömt att berätta att etta armbandet och ett par öronhängen köpte helen till mig i syrien. Tack helen, as fina saker! Armbandet är jäätte fint, öronhängen också! Omg det var som om nån gick på altanen BOOM BOOM och så kikade jag in i hålet, och dörren ba: BOOM BOOM. Gud vad jag blev rädd, eller är fortfarande. Ne,  nu ska jag ringa mamma..

 


Lite halmstad bilder med amanda

Fan vad mina ben ser äckliga ut där! :-O men den bilden är ändå så härlig.. :)


Bilder från halmstad, sommaren. En av de bästa minnena..

 

Hejsan! Har inte uppdaterat idag, jag vet. Har inte kunnat. Skolan var helt okej, efter det gick jag hem lite till helen och gjorde lite saker, jag stina och helen då. Typ datan och såna grejer. Cyklade hem och åt lite, kollade tv för internet funkade inte. Till slut funkade det, och var bara inne ca 10 min. Och då orkade jag inte blogga.. Gick ut med amanda, vi snackade om allt och käkade glass. Sen drog vi båda hem, åt först och sen datan. Och nu gör jag detta, haha! ;D Ska snart ladda upp mer videos på www.blatteswedie.blogg.se forsätt kolla!!! Eftersom många har kommit till mig i skolan och sagt att dem tycker om dem så aaa!! :-D

Ajaaaa, vi hörs imon kanske. Bye!

 


Och vinnaren är ...


Amanda!
Grattis amanda, du hade flest röster, alltså 49 röster. din blogg kommer synas i min meny 2 veckor och så får du inbjudan till bloggsvar. Grattis än en gång! Tvåa kom Nina med 33 röster. Tack till alla som var med :)