BIANCA IS HERE!

hallå

Fick gästblogga här på sötisens blogg så aa, tog den chansen! hihi. Min blogg kan ni hitta på www.biancamathilda.devote.se, den är awesome! Qendresa gästbloggade på den så ni kan ju checka. Gör inte så mycket just nu, sitter hemma och snackar skype.. mitt liv just nu. Aja, har inte mycket mer att skriva just nu men ni får ha det så bra och aa, ha ett bra liv.
slänger in en bild på mig också :)

Smoothies


w e h e a r t i t

Hann aldrig berätta om vad jag gjorde igår på kvällen.. så gör det nu. Vi mötte upp annika i konsum sen cyklade vi till Z men det var inte alls mycket folk där, 3 personer typ. Så vi cyklade vidare till annika, vi gjorde smoothies, UNDERBART GODA! Lite senare kom Carl, Johannes, Kasper och Samuel och vi kollade på en dålig '' skräckfilm '' .... jag sov nästan.. den var bara läskig ibland hehe.


Sunglasses


Vid 2 tog jag bogajs och annika bussen till anderstorp, där vi spelade lite beach fotboll och hade allmänt kul :). Sedan gick vi och köpte glass.. mums. Vi skulle hem kl 18.00 får då gick en buss då, eller det var iallafall vad annika sa men hon kollade fel, så vi sov på busshållsplatsen. Haha, uteliggare ;-) men det var iallafall kul. ska fixa lite tidsinställta inlägg nu.

Spricka på mobilen



Hejsan! ... är inte så glad längre, jo vet ni varför? HAR SKAFFAT EN SPRICKA PÅ MOBILEN! bajsbajsbajs är allting just nu. nej men är riktigt ledsen :( måste åka till elgiganten och får se vad dem kan göra. Kom hem för ca 10 min sen, var ute och åkte lite med Warpy..

Visar min Longboard



visar min älskade Warpy - Longboard , drar iallafall ut nu och åker lite sen bär det av till bussen. Ha det gött

Beach fotball

Hejsan :) vid 13:42 tar jag, bogajs och annika bussen till atown... vi ska spela beachfotboll och kanske grilla. Igår när jag var ute med Warpy så filmade jag när jag åkte och så visade jag hur han såg ut hehe, ni kommer få videoklipp innan jag åker ;-) vaknade av ett samtal idag.. det var bara bra för gud vet när jag skulle vakna. Ska fixa mig lite nu och rengöra mitt sår som jag fick när jag krockade med nina med våra cyklar.. dumbass.
 
H a v e   a   n i c e   d a y

Junkyard

någon frågade om vart dessa kom ifrån, det står redan där att dem är från junyard men man ser inte så väl men har skrivit det på bilden och dem kommer från www.junkyard.se :)

Warpy

Ska nog ut lite senare med bogajs och åka lite Longboard.. förresten har jag döpt min sötis, Warpy ;-) efter vi har åkt lite cyklar vi nog till z och möter Anna sedan vidare till henne och kollar på film och myser! Eller mysa och mysa.. vi ska kolla på 2 skräckfilmer så det blir nog inte så mycket att mysa... blir nog mer att skrika.

Longboard!

weheartit.com

Guys! köpte en Longboard efter skolan, en kompis som heter Carl sålde den till mig för en väldigt billig peng så jag behövde bara övertala mamma och det gjorde jag så köpte den efter skolan :D vill ni veta om jag är nöjd? jag är inte nöjd, utan SUPER nöjd. Skön att åka på, och väldigt snygg... har lärt mig att åka på den men det är mycket kvar. Bilder får ni på den en annan dag, ska nog ut och åka med den nu med bogajs, seeya babes

Förresten, tack ännu en gång Carl ♥

Ny parfym

Denna parfymen köpte jag inne på ica igår, älskar lukten (!!) vanligt, precis som jag vill ha det ;-)

New haircut

I love it! även om jag ville ha det lite längre men för att klippa hel form så var jag tvungen att klippa mig så här mycket ;-) nu till frågan: vad tycker ni kära läsare?

Friendship


Skolan var helt okej.. blir alltid så hungrig slutet av dagen, beror nog på att det är fisk och potatis och det är inte direkt min favoritmat. Blir att syster klipper mig senare, men nu ska jag äta. Ha det bra.

Old

'Sitter just nu i soffan med syrrans data.... och det finns tusentals gamla bilder på mig. inte tusentals.. men många kan jag lova. kan lägga upp dem nu eftersom det har varit önskemål om gamla bilder på mig... so here you go.



Detta var när jag och familjen var i kosovo....... najz.


Också i kosovo.... om ni undrar vad jag har under ögat är det när jag skulle sminka mig och det blev lite fel så jag fick " skrubba " bort det och så blev det ett blåmärke


Det fortsätter med ego bilder.. mohahaha

det blir mer någon annan dag.... ska sova nu. godnatt puss på er ;-)


Tips - Photoscape

Fick en fråga för några dagar sedan om hur jag har redigerat denna bilden här nere , och tänkte att jag kunde visa det nu genom text.. look down.
 



Jag har då redigerat denna bilden på Photoscape.

Öppnar Photoscape
Trycker på " Redigerare "
Går in på " Filter "
Uttogningsstil
Sedan väljer jag färg och nivå, det väljer ni själva men min färg är 243 och nivån 100 %.
När det är klart går jag in på " Filmeffekt "  och tar sedan Portra - Hög
Efter det kan du välja om du vill höja kontrasten mer, då går du bara in på " Ljus, färg "

H o p p a s  a t t   n i  f ö r s t o d,  o m  d e t   ä r  i n t e  n å g o t  n i   f ö r s t o d  s å  k a n   n i   b a r a  s k i c k a  e n   k o m m e n t a r   o c h   j a g   k a n   f ö r s ö k a   h j ä p a   e r  : )

Converse

Ska snart skaffa mig ett par nya converse.. men är osäker på vilka jag vill ha. Skriv gärna en kommenterar om vilka ni tycker är snyggast ;-)






Ps... ni som kommenterar och säger vilka ni tycker är snyggast och som har blogg får länkning!

You don't know

kände redan vid föreläsningen som vi hade i skolan att jag hade ont i magen och huvudet.. så ska nog lägga mig och vila efter jag har ätit. kanske inte blir så bra uppdatering idag.. men får hoppas att jag mår bättre snart. Ha det bäst.

All over again


Hej sötisar ♥

Dagen var väl helt vanlig idag, skulle ut och springa med några vänner efter skolan men hände en sak så det blev inte så. Vi får hoppas att du blir bättre Josephine ♥  ska göra pannkakor snart och sen fixa en ny header bild..har tröttnat på den andra hehe.. ;-)

Later!

I can't live without you

Hoppas verkligen inte det är något allvarligt.......... för klarar mig inte utan dig. älskar dig riktigt mycket och det vet du <3

Allt ska vara nytt

Photo. ME
Model. BOGLARKA

Sitter här och funderar om allt omkring.. vad är det för värld vi lever i egentligen?? den kan vara både galen och bäst på samma gång. Just nu skulle jag nog vilja flytta härifrån, inte ha kontakt med någon. Bara med mina närmaste då för dem förtjänar det. Starta ett nytt liv, ny värld, allt ska vara nytt. Jag vill väldigt mycket med mitt liv som ni kanske märker......... det var allt för mig.

Out

Allt började med att jag cyklade till Julia där josse också var, vi bara chillade och så.. sen kom johanna och nina och vi cyklade till ryttarvallen. Sen tänkte vi att vi kunde gå och köpa glass så vi gjorde det, jag johanna, julia och josse köpte ett helt paket med olika glassar i och nina köpte piggilin paket till sig själv..  vi cyklade sen då till ryttarvallen och kollade på fotboll, vi tog massor av bilder som ni kommer få se nu. Efter matchen cyklade vi till båraryd och bara chillade och tog kort, en riktigt bra dag iallafall ;-)


UNDERBART MED GLASS!








Resten kommer ni få se i andra inlägg istället för allt i ett!

The favourite picture

Photo. ME
Model. BOGAJS

Favorit bilden från fotograferingen igår med bogajs är helt klart denna.. älskar ljuset, redigeringen och bakgrunden. Eller med andra ord.. älskar allt med denna bilden ;-) bogi är ju för vacker!!

Sony Ericsson J10i Elm ♥

Jag rekommenderar denna mobilen starkt till er som ska köpa en ny.. den är inte alls dyr och är verkligen en pingla 

Fotbollsmatch

Vid 3 ska jag och några bruttor kolla på fotbollsmatch, tar med mig kameran och fotar lite granna. Underbart väder är det också!

Paranormal Activity

PHOTO. ME

Hejsan bloggen 
Igår vid 9 laddade jag ner Paranormal Activity för bogi har tjatat på mig att vi ska kolla på den tillsammans... så jag gjorde det och vi kollade då på den.. och jag kan säga detta: Jag har precis slutat vara rädd osv, men nu när jag såg filmen skakade jag och var skit rädd.. vågade inte ens gå själv till köket eller någonstans.. hemma!! Fast jag och bogajs har lovat att vi måste kolla på 2an, fast med mycket folk!

Boglarka varga


Photo . Me
Model . Boglarka

Två vackra bilder på min vän........... älskar dig gumman, du gör min dag bättre. helt underbart att jag har så bra vänner, bara jag har er och min familj så är mitt liv bäst. I love you guys, glöm aldrig det!   kommentarer skulle inte skada............

vattenkrig


Photo . Boglarka
Model . Me

Kan beskriva dagen som bilden ovanför, har haft jäkligt kul idag med min galna friend. Fick inte sova i tält utav mamma idag så bestämde mig för att göra något roligt ändå... efter att ha fotat och legat och solat så kom jag och bogajs på den briljanta iden, VATTENKRIG! hade riktigt kul kan jag säga er :D

Dress

Lucy Dress SEK 599, Jones & Jones - NELLY.COM

 

Grymt snygg klänning!


Grill time hos Amanda

Blir att tälta med några fina bruttor imorgon, mammsen ska bara prata med pappsen. Cyklar till Amanda runt halv 8 för att grilla hos henne, hoppas det blir kul. Ska nog ta lite roliga pictures för att tiden ska gå snabbt..
Puss på er!

Dags för att grilla igen?

På kvällen ska jag grilla with my lovely friends, längtar verkligen...... sugen på grillat mat just nu ;-) just nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten! kommer upp lite tidsinställta inlägg istället för att jag ska vara inne på datorn hela tiden :).

London



När jag och mamma hade en runda till stan tidigare så pratade jag och hon om sommaren, bland annat om att jag
och hon skulle åka till London, alltså bara vi två... jag hoppas verkligen det blir av, för jag är sjukt taggad inför det :D

Kram


Stan med mamma

Hej bloggen ♥

Hur mår ni? själv mår jag awesome! var ute en liten stund med mamma i stan, riktigt bra start med min underbara mamma :) Hade på mig jeans och en kort tröja idag, dog nästan av värmen... så direkt när jag kom hem bytte jag om till mina lila nya shorts som jag har blivit förälskad i! I totally love them..

Ha en underbar dag

..............rubrik.se


Just nu är jag väldigt glad. vet ni varför????? jo för jag har världens bästa läsare
som läser min blogg varje dag... älskar er!!!

Saknar sommaren otroligt mycke. Fast jag laddar väldigt mycket inför denna sommaren... sommaren 2011 ska helt enkelt bli grymmast!



You and me, In my dream

T h e    d r e a m   a b o u t  y o u   a n d   m e,   I s    t h e   b e s t   d r e a m   I   e v e r   h a d.
weheartit.com

Foto-dag i måndags

Foto . Qendresa [JAG]
Modell . Stina
Hade en liten foto-dag med Stinis i måndags, mycket fina bilder blev det som ni kommer se i många inlägg framöver ;-)

Chillat

G a m m a l  .  b i l d
Hej på er! har varit ute nästan hela dagen, bland annat med tina och bogajs.. sen stack fulingen B hem så jag och tina chillade runt, sen följde vi darko, marko och milos hem och sen chillade vi bara.Tänk vad många gånger jag har sagt " chilla " " chillat " " chillade " haha inget jävla liv typ :D men jag gillar ordet............... have a nice day

Gårdagens




Linne . JC
Tröja . JC
Byxor . HM
Solglasögon . JC

Detta hade jag på mig igår, den röda tröjan hittade jag i mammas garderob som har legat och ruttnat där sedan somras, den är väldigt fin iaf :D ska troligen ut idag with my friends....... igår var jag ute till kl 10 och hade massa kul med vänner. Idag har jag på mig en ljus korall topp, beiga chinos.......... och så har jag två inbakade flätor ;-)

H a  e n  r i k t i g t  b r a  f r e d a g


donken mat ♥


weheartit.com

min syster ska till Värnamo............ och när hon kommer tillbaks får jag min älskade donken mat ♥ bara för det är jag HAPPY right now. för ett tag sedan kom jag hem och jag var ute med bogajs och patrik..... vi cyklade till konsum och köpte glass och sen tog vi en åktur till anderstorp, köpte glass och chillade. kom hem, pappa hade köpt massa med godis så det är chilligt. Mitt liv är härligt just nu, underbara vänner som är bäst och vädret är på topp ;-) 

Ha det bra :D


Solglasögonen på

I'm out with Bogajs and Patrik...... vi får väl se vad vi hittar på. Roligt ska vi ha iallafall D:



Facelook
- PLATTAT HÅR
- LITE MASCARA
- SOLGLASÖGONEN PÅ!!!
Have a nice day!

Beautiful evening


Börjar inlägget med en fin bild på mig och Josse........... love you.





Riktigt nöjd med alla bilder........ peace out

Lovely friends

Hejsan..... Stina tvingar mig att uppdatera. Idag ska jag ut och chilla med vänner yao ;-) inte lika fint väder som igår men jag får nöja mig. Omg har kanske suttit med detta inlägget i 50 år, har inget att skriva. Istället får ni bilder från tisdags, bilderna är jag riktigt nöjd över :D




Kommer upp ett tidsinställt inlägg sen, bilder som jag tog på Josephine och Susan.

TEXT!?

Orkar faktiskt inte ha bloggpaus... men ville bara kika in och skriva ett inlägg. Sitter just nu i soffan helt mysigt och kollar på Barcelona - Real Madrid, det står 1-1 just nu men man vet ju aldrig vad som kan hända ;-) eller det är ju förlängning och det står 1-0 till real. Dessa dagar som har gått har det hänt ganska mycket, varit ute och chillat med mina vänner, grillat och massa andra roliga saker har hänt.


Update : FAAAAAAAAAAAN, REAL VANN. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, fuckfuckfuckfuck. FÖRLÅÅÅÅÅÅT MEN ÄR SÅ ARG JUST NU .


Okay, I'm back. Igår var jag och mina fina vänner i båraryd och chillade och grillade. Idag var det likaså... fast med några andra..... Josephine, Julia, Johanna, Nina, Jonte, Eric och Johan :D det var verkligen skit mysigt, mysigare än igår! imorgon ska man nog sova i tält med dem som jag var med idag fast utan killarna dåå ;-) kan passa på att skriva om måndagen också..................


Måndagen: Tänkte ta bussen 11:30 vid gyllenforsstationen med Stina och Bogajs men vi missade den, eller vi skulle egentligen inte stå vid den stationen utan den där vid ICA, jag vet att vi är failade. Så vi tog den 12:30 istället och när vi kom dit så blev jag riktigt förvånad, det var bara folk från gislaved.... så jag och Stina tänkte ta bussen hem efter 5 min men det fanns ingen buss och då stack vi till närmaste pizzeria och åt pommes, mums. Vi tog bussen hem vid 14:10 och drog till ICA och köpte godis och glass, sen cyklade vi till dalen och chillade. Sen kom jag på den bästa iden... eftersom det var hur fint väder som helst så jag förslog att vi kunde fota i det underbara vädret. Bilder kommer, stay tuned. Godnatt sov gott :D


BÅRARYD IGÅR

BRANDSINFASHION

KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL FINA ALEXANDRAS BLOGG!


I samarbete med http://brandsinfashion.com/ startar Alexandra nu en tävling där ni som vill  kan vinna valfri produkt från deras hemsida! Dem har massa fina märkeskläder för både tjejer och killar. Här är några av Alexandras favoriter  Jag själv tävlar om en grymt snygg jacka.
Gå in HÄR för att veta mer om tävlingen!

FRÅGESTUND - MIN KOMPIS SVARAR!



Jag kommer inte uppdatera på hela lovet, alltså tills på måndag. Så ni har på er att fråga hur många frågor som helst tills på måndag. Ni kan tex fråga vad jag gillar osv... det är upp till er om ni vill att jag ska blogga.......... sooo come on!

BOGI KOMMER SVARA PÅ ALLA FRÅGOR NÅNGÅNG NÄSTA VECKA

5 random saker om mig själv



1 . När jag ska skriva, alltså när jag håller pennan så håller jag den helt random..
2 . Idag har jag en fläta i luggen
3 . Jag hinner knappast skriva något mer
4 . Jag måste gå på toa
5 . Jag älskar kyckling


those two beautiful sisters

Godmorgon! Hur mår ni? själv mår jag galant :D  jag och mina två kära vänner Bogajs och Annika tar bussen till smålandstenar vid halv 12. Men det kommer upp lite tidsinställta inlägg, if that's fine with you guys! Juste, jag skulle ju lagt upp frågestunden igår men jag glömde bort det.. så det blir någon gång i veckan och jag har valt en person, jag ska bara fråga henne och så är det klart ;-)

Ha en bra måndag!



Söndags video


Ha så kul ... !

Klippa mig

Hejsan! dagen med Amanda har varit super, alltid lika roligt med min sötis :D vi köpte lite på ICA sen cyklade vi vidare till dalen där vi satt och snackade, skönt att få prata av sig... tack för dagen iallafall. Lite senare ska jag hinna klippa mig, Bogajs mamma ska klippa mig, hon har alltid gjort det och jag har alltid varit lika nöjd och hon är så duktig! ska också cykla sen till '' stan '' med bogajs och vi ska bara sitta och snacka. Ni får ha det bra!


jag saknar dig bästa vän, <3

ten things


1 . Träffa Justin Bieber
2 . Flytta till USA
3 .  Bli känd över hela världen
4 . Vinna på lotto, typ 5 miljoner
5 . Att det ska bli sommar så fort som möjligt
6 . Resa jorden runt
7 . Att jag och Justin ska bli tillsammans
8 . Flytta ifrån gislaved NU
9 . Att min blogg blir stor
10 . En hund


Question

Angående om det dära om jag skulle ha frågestund och nån av mina vänner svarar på frågorna som ni ställer, jag tror jag ska ha det ikväll eller så. Det låter roligt så fixar ihop det ikväll :D fast måste fråga någon av mina vänner först.. hm, förslag?

I want you

världens finaste, du är min idol ♥

Lite problem

Godmorgon! sitter här och slappar, ska nog hämta nånting och äta. Igår mötte jag Josephine, blev lite problem... hon visste inte vilken väg hon skulle gå och hon gick helt fel väg. Men jag lyckades hitta henne som tur var :D tog nästan en timme att gå hem till henne, men vi hade kul för vi pratade om massa och så. Lite senare på eftermiddagen ska jag träffa Amanda, det var riktigt längesen vi var sist :o
Ska nog baka detta nån gång i veckan ♥

Meet you halfway



Snart ska jag möta Josse och sen går vi hem till henne, vi får väl se vad vi hittar på. Ingen mer uppdatering ikväll, men ha det bra!

How I write


FIVE BLOGS

Kenzas.se . Bra uppdatering, underhållande och hennes stil är grym och hon är väldigt vacker.  I löve it!

Nellie
. En tjej som är 10 år och har en jätte bra blogg, bra uppdatering och och värt att kolla in bloggen!

Justin fan blogg
. Bloggen handlar om Justin Bieber (min idol) , uppdateras med många olika inlägg om dagen. Väldigt bra, älskar bloggen!

Amanda . En snygg brud som har bra uppdatering och underhållande blogg. kika in, ni kommer ej ångra er ;-)

Josephine .
En gullig liten tjej, diggar hennes blogg. Bra uppdatering och rolig att läsa. Check it out!


THREE THINGS


THREE THINGS
1 . 5 grymma bloggar jag läser
2 . 10 saker du önskar dig just nu
3 . 5 random saker om dig själv


Vad jag har på mig idag



Jeans jacka . HM
Vit tröja under . Monki
Leggings . HM


kläderna jag bar igår





Vit tröja underst . JC
Tshirt . Gina tricot
Jeansväst med nitar på . Nelly.com
Svarta byxor . HM

Detta gick jag runt med igår, bekvämt och snyggt. Lite senare lägger jag också upp bilder på vad jag har på mig idag :) kollade på alagets match ändå, hade inget annat att göra. Men det var svinkallt, frös nästan ihjäl. OKej där överdrev jag men aa ni fattar nog.. tur att det blir varmare imorgon iaf ;-)


SCRE4M



Hej bloggen! var på bio igår och kollade SCRE4M som ni redan vet... och jag tyckte den var riktigt bra! den var både rolig och läskig, men mest rolig kan man säga. Ville att den skulle vara mer läskig men vad ska man göra haha :) var ute innan med Anna och Ermin, hjälpte min sfl att välja fotbollsskor och han tog ju såklart dem snyggaste. Sedan gick vi bara runt och pratade.. kanske går till ryttarvallen och kollar damlaget.


Music





Sitter i soffan och lyssnar på bra musik. Jag och bogajs håller på att planera sommaren... jag vill så gärna till USA med henne men såklart kommer jag ICKE få. Om jag frågar mina föräldrar, jag kommer inte ens hinna säga hela meningen innan dem ropar ut ett NEJ! -.- jaja... jag får väl göra massa annat ;-)

Happy


Har nog aldrig visat denna bilden på bloggen förut, tror jag iallafall inte.

Sov hos min kära moster igår, hon bor närmre lundåker också så kunde sova lite längre.. :) idag är det fredag och slutade vid 2 för hade kvarsittning........ gick inte på tillvalet igår för ville kolla på fotbollen ^^ haha behöver inte gå på detaljer. Ska nog till Z på kvällen sedan vid 10 går vi ett '' gäng '' till bion och kollar på SCREAM 4, längtar ;-) ska fortsätta att lyssna på musik nu, senare får ni dagens outfit.

Puss på ER!

Nattbio - Scream

Hej bloggen! Imorgon är det fredag och jag har faktiskt planer. Ska på bio imorgon, (nattbio) SCREAM älskar verkligen dem filmerna, både bra och skrämmer livet ur en. Ska dit med mina vänner, många och då menar jag verkligen många haha. Anna bokade 19 platser..hmm vi får se hur det går ;-)

Ska sova hos min moster idag så ska nog duscha nu och sen packa lite granna........ inga mer inlägg idag så ni vet.har typ damp just nu för mitt internet segar, och det är riktigt irriterande!


My lovely





Min kära One Piece. eftersom många har tjajat efter att dem vill se bilder på min OP, så fixade jag ihop något snabbt för nån dag sen men visste inte om dessa bilder var bra eller inte. Men jaja, ni kanske får en annan bild någon gång ;-)

Hejsan! Hur mår ni? själv mår jag bra. Har bara vilat och chillat idag, kan behövas nån gång i veckan. Riktigt fin dag är det idag också, skönt med vårväder! Därför har jag inte heller uppdaterat idag eftersom jag ville vila..:p

Ha en fortsatt bra dag!

My dreams...

Tidsinställt inlägg....... nu är jag nog i skolan!

Har verkligen tänkt på min framtid och detta med gymnasiet, och framförallt mina drömmar som jag strävar efter. och Det jag verkligen vill göra nu är att åka till USA, träffa JB och hoppas på att få en karriär som skådespelare. Det är mina drömmar, och jag vill verkligen att det ska hända. Och såklart vill jag ha ett bra liv´, hälsosamt osv. Gymnasiet... jo jag har tänkt väldigt mycket på det dem senaste månaderna. jag har kommit fram till många alternativ som tillexempel Estet/Drama men det finns tyvärr inte i gislaved så vill gå i ett annat gymnasium, i en annan stad...göteborg skulle inte suttit fel ;-) man vill ju lära känna nytt folk, och speciellt om man bor i denna hålan! har kikat in på massor av sidor, drama då och känns som jag skulle passa in där eftersom jag älskar att skådespela. skulle vara med i filmer och sånt, men sen när jag går i 9an vet jag ju aldrig om jag inte har dem åsikterna kvar och sånt om estet. men det är iallafall vad jag vill JUST nu =) nu vet ni lite mer om mig....... pusshej ha det bra ;-)




Jessie J

har ni hört talas om snyggingen Jessie J? vill bara dela med mig om att hon är helt fucking awesome!!! älskar framförallt hennes sångröst, grymma utséende och såklart hennes grymt fina stil ;-)











Soulmates for life ♥



Ni kanske undrar vem det är på bilden.... och jo det är faktiskt min bästa killkompis. Vi har jätte mycket gemensamt så vi kallar varandra för SFL = Soulmates for life. Det är faktiskt awesome hur lika vi är på personligheten, det ända som skiljer oss är att vi inte hejar på samma lag på fotboll. Jag = Barcelona Ermin = Milan.. han är för go ;-) Det har ju såklart funnits tider då vi har bråkat, och då var det en tid vi bråkade och vi blev ovänner. Vi var inte vänner på 1-2 månader ungefär, men vi blev sams igen och jag är riktigt glad för det för jag saknade han en massa. Han har alltid funnits där för mig, och jag kommer alltid finnas där för honom och det har jag varit. det är skönt att ha killkompisar också för man kan typ berätta mer än för en tjej? ... eller ibland kan det vara så iallafall för mig :) alla minnen som vi har planerat inför sommaren, partille ska bli helt klart bäst! ermin........du ska veta att du betyder grymt mycket för mig ♥

babbel

Kom till gislaved vid kvart i 7 eller något sånt?? aja, men i atorp så samlades alla i matsalen och så fick vi pris och sen åt vi. Efter det skulle vi fotograferas, först fotades vi 96 och 97or och sen var för sig och sen samlades alla killar 96 och 97 och vi då.. haha vi blev väldigt många ;-) när jag och bogajs kom hem så gick vi ut och cyklade till ica och köpte choklad och snackade i evigheter. Har typ varit hemma i en timma nu och inte gjort något särskilt. Har matte prov imorgon och världens bästa och smartaste jag glömde mina böcker i mitt skåp, GREAT!  Orkar inte babbla mer men imorgon är det SM-final så det blir nog roligt :D nu blev det mycket tjat men ska snart skriva ett till inlägg.. *hemligt* ni får kika in senare ;-)


måste nog snart åka till ica och köpa älskade VIOL<3

Avslutning på handbollen



Tar bussen halv fem med Bogajs och Sussi, sen går vi till sporthallen. Det är avslutning på handbollen idag, laget ska fotograferas och ha kul :) mer inlägg kommer när jag kommer hem, tills dess får ni stå ut. Slapp albanskan idag, vår lärare var sjuk. Vilken tur jag hade, jag som var dödshungrig!

Ha det bra!

Crazy

Foto . Boglarka
Modell . Jag
Har precis ätit, det blev pommes med sås från La Bella Via. Det är min favorit pizzeria helt klart ;-) vid 8 har jag match, vi har match mot föräldrarna. Hoppas det blir kul, eller det blir det nog haha! Jag och bogajs har planerat lite i helgen... hoppas bara det blir av :)

new header


Min kära vän bogajs fixade den....... tack!! vad tycker ni om den? själv tycker jag den är vårig och superfin. Vill ha nåt enkelt, men det dära ''extra...'' och det har den ;-) ska nog hämta en glass nu och sen börja tänka om jag ska göra min läxa. FAST JAG ORKAR INTE!?

Ha det bra!

New clothes from HM



Tröja från HM, 99 kr




Shorts från HM, 129 kr



Linne med tryck på från HM, 99 kr

Det var det jag beställde från HM för några dagar sen, och den dära korall tröjan också som ni ser i nedersta inlägget. Jag är nöjd med allt och allt passade, riktigt bra!

Korall


Tröja . HM (ny!)
Byxor . HM

Hejsan, sitter just nu i min gosiga One Piece som jag hämtade ut på preem igår :D i juuuuust lööööööve it!
den är så härlig, go och mysig.Ni kommer få bilder på den, fast inte idag tror jag ej. Ska äta snart och nu ska jag göra tidsinställt inlägg med kläderna från HM. Tröjan på bilden är från HM, så den behöver jag inte visa bild på en gång till så ni vet.

Hörs!



Ut och cykla

Bild från lördags.. *puppy*

Vid 4 drar jag och bogajs ut.. vi ska cykla till atorp och typ käka glass elle nåt. Cykla ska vi iallafall, eftersom det är najsigt väder och det är skönt "P fan vad bloggsvar cpar, blir så jäkla trött på det. Kan inte ens svara på frågorna jag har fått... sjukt trött på det. DISSSSSSSSSSSSS

Ha det bra

Bilder ifrån matchen

Haha... kolla Tildas min!
Efter matchen kom söta Tilda och Matilda och joinade oss lite.
Som jag skrev i ett annat inlägg vann mitt kära lag med 29-10 bra spelat allihopa ;-)
Nu ska jag packa badkläder till imon och sen lägga mig och smsa lite och sen kommer jag nog somna. vi får iallafall hoppas det... om jag inte har så mycket läxor imorgon ska jag och bogi cykla till anderstorp! KUL :D


Godnatt!

I'm out!




Innan jag drar ut med min kära vän så kan jag svara på en fråga som jag fick idag, och jeansjackan är ifrån HM och kostar 300 kr tror jag :)

I'm out!

Jag kan inte se statistiken!?



Går ut vid 6 med denna pinglan, hittar på något kul. Det gör vi alltid ;-) ska äta snart och sen ska jag fixa mig... kanske kommer upp dagens outfit. Maybe, maybe not! Juste, vet nån vad som har hänt med statistiken på blogg.se? det börjar bli irriterande.. har sett på andra bloggar att det också strular med deras statistik, trodde det bara var min men icke!

Ha det gött ")

Party all night!







Du är som min egna syster som jag inte kan leva utan, jag älskar dig!

Kvällens outfit

Topp . HM (NEW)
Shorts . (?) Gamla, avklippta från jeans till shorts.

Ska snart göra tidsinställt inlägg där ni kommer få kolla på massa bilder från igår, alltså bildbomb, bilder på mig och bogajs! Men vad tyckte ni om outfiten? jag tycker den var awesome, my style you know ;-) enkelt och snyggt! Festen var iallafall också awesome, det var roligare på slutet hehe. En bra kväll med fina vänner :D vädret var också härligt igår och idag också.

Ha en bra söndag!

IDAG BLIRE FÄÄÄÄST


Festen på Nyår, oförglömligt


Hejsan,
sitter just nu i bogis rum. Hon lockade mitt hår innan och nu lockar hon sitt eget, det blev jätte fint ;-) outfit och facelook kommer ni se idag eller imorgon, berors på om jag hinner! Vi ska iallafall ta bilder och sånt snart när hon är klar........ annars hörs vi väl. A juste, kan ju berätta om idag också. Jag och Anna kollade ju på mitt lag och dem vann med 29-10 grymt tjejer :D fotade också så ni kommer få se bilder i andra inlägg. Efter matchen var vi med några pöjkar och spelade handboll, as kul var det. Det var allt för mig puss hej

Show me happiness

GODMORGON. Jag skulle inte egentligen spela match idag, men jag fick ett sms om jag ville det men jag kan tyvärr inte :( slog i tån/foten igår och det gör ont så jag får vila. fast jag ska gå och kolla på mitt kära lag och fota dem såklart, så det kommer komma upp bilder på det också. Pappa gick och hämtade kläderna innan för det blev lite missförstånd igår ^^ så jag får väl se om jag är nöjd eller icke.

Jag och Anna tar bussen till Anderstorp 12:30.. fanns ingen tidigare buss, tyvärr! efter det blir det uppdatering med massor av bilder. Hejdå, ha en bra lördag ;-)
Foto . Boglarka
Modell . Jag

Willow Smith - The Cutie

Jag tycker att Willow Smith är underbart söt och har verkligen en talang. Hon är 9-10 år och hon är redan känd? så blir det ju när man har en berömd pappa som heter Will Smith ;-) jag skulle lätt vilja vara henne, tänk vad coolt. Och hennes stil diggar jag stenhårt, och hennes utséende kan man ju inte motstå. Fan vad roligt hennes liv måste vara, hon uppträdde ju på konsert med Justin Bieber också, UPPLEVELSE kallar jag det!





Two pictures I like !


Foto . Boglarka
Modell . Jag

Två bilder som är en av mina favoriter. Cyklade till ICA med bogajs, men glömde mitt kort så kunde inte hämta ut kläderna -.- och jag orkade verkligen inte cykla hem, hämta kortet och cykla tillbaks. Så min syster ska hämta ut det snart, snällt :D vid 8 ska jag och bogajs möta josse vid konsum sen drar vi till Z. Det kanske kommer upp lite tidsinställda inlägg, men vi får se. Ha en bra fredagskväll!


D a n s


B i l d   f r å n   i g å r

Fick ett sms när jag var i skolan att mina kläder från HM har kommit så ska nog snart till ICA och hämta ut dem. Bilder på dem kommer nog imorgon för jag tror inte jag kommer orka ta bilder på dem.. eller vem vet!

Idag hade vi dans i sporthallen, alla 8or skulle dansa med varandra. Alltså killar och tjejer haha, det var väl kul =) Senare ska jag nog vara med Josephine och några andra, och imorgon blir det fest! TAGGA. Ska nog äta en glass nu eller något, tjaråå!


The beautiful sun


Foto . Boglarka
Modell . Qendresa [JAG]

Frågade bogi innan om hon ville hänga med ut och fota, och det ville hon så vi cyklade till ett ställe och satt igång och fotade. Det var jätte kul och bilderna blev grymma, fler kommer ni se senare. Här är iallafall en som jag är mycket nöjd med. Ska ut med Bogi nu med några andra, tjarå!


VIDEBLOOOOOOOOGG

VIDEOBLOGG! är trött på att skriva hela tiden, och kanske tråkigt för er också. Så fixade ihop en videoblogg :D hoppas ni gillar't!

Satsar på bra betyg

Har inte haft tid att plugga idag som ni nog har märkt, har NO prov imorgon och vill verkligen satsa på ett bra betyg. Så vi hörs imorgon med mycket uppdatering! Ha det bra.


Har beställt!

Beställde nyss dessa godingar från HM :D jag älskar dessa kläder, så fina! de kommer nästa vecka, och då får jag hoppas att min One Piece också anländer ;-) annars ska jag på träning lite senare, hihi. Vi hörs troligen imorgon, för nu måste jag plugga!

Ska börja plugga snart..

Hej! ska börja plugga snart men ville bara skriva ett inlägg först. Hade sjukt många besökare igår, blir jätte glad :D ni kan ställa frågor till mig HÄR . Jag svarar ;-)

Har 3 prov denna veckan + massa läxor. Så bloggen kommer ligga lågt ett tag, tills på fredag. Men det kommer kanske bli ett inlägg om dagen men jag kan inte lova nånting. Skolan kommer före och jag satsar på det! Ha det bra


G a m m a l  b i l d , n y  r e d i g e r i ng.


vad tycker ni??

vet inte vad jag ska skriva om i mina inlägg, tråkigt om jag bara skriver '' hejsan idag har jag inte gjort något speciellt men vi ses imon tjarå '' och det är inte speciellt kul för er ;-)

istället för det ploppade det upp nånting i min SMARTA hjärna.. vill ni att jag ska ha en frågestund där någon av mina vänner eller min syster svarar? då kan ni alltså fråga hur jag är som person och så ;-) tycker ni det låter som en bra ide? kommentera isåfall. Och jag hoppas verkligen ni kommenterar, för tänk att jag gör ett inlägg för er och då kan ni göra något för mig.. så KOMMENTERA TACK!!



Converse.. rosa eller vita?

Min moster har åkt utomlands, och hon ska antingen köpa ett par rosa låga eller ett par vita låga till mig. Har ju redan haft vita, fast höga då. Men dem är as fina och går till allt, fast skulle också vilja ha ett par låga rosa. Båda är lika fina!

Försov mig

  Ungefär 12 inlägg har jag gjort idag. Eller vad säger ni, är jag proffs på uppdatera min blogg? ;-) nej men, har inte haft tid. Kom hem vid 3 kanske? fick skjuts hem hihi. Idag på morgonen, ringde alarmet 6:48, tänkte att jag kunde sova till 5 över eftersom jag alltid har tid kvar. Men smarta jag la alarmet på 6:05 istället för 7:05, så vaknade halv 8 så fick lite panik.. men fixade och åt mig och allt det dära på en kvart sen gick jag skjuts till skolan :D


var iallafall ute innan med Bogi, Dennis och Patrik. vi var vid gyllenfors först och '' lekte '' lite.. sen cyklade vi till konsum och köpte glass och godis, där träffade man på Hanna också, vi satt och pratade om massa saker runt omkring oss. 
 

Ska plugga NO nu, eller iallafall försöka. Hoppas ni har det roligare än mig .. :)

kvällsoutfiten i fredags


Tidsinställt inlägg.

Svart linne under . JC
Justin bieber tröja . CDON.COM
Svarta byxor . HM (?)

Glömde att lägga in kvällens outfit i fredags, men här har ni den. Bättre sent än aldrig ;-)
Ha det bra, så ses vi imorgon.


Three . things




Today I have done three things, miss you, miss you, and miss you.

Tog dessa bilder på mig själv idag på morgonen, hade lite tråkigt och att fota självporträtt funkar alltid bra ;-)


New earrings

Pappa och mamma hade ju köpt nya öronhängen till mig som jag skrev i ett inlägg, ett par äkta dessutom för jag tål egentligen inte falska.
 



Själv älskar jag dem! de går ju dessutom till allt, och det är ju det allra viktigaste.. för mig iallafall :D


Fokis blogg ♥

Jag har blivit förälskad... i Fokis blogg! Inan gillade jag inte alls den, nu är jag helt completely gone. Alltså gillar jag den mycket... hennes fina design, dem underbart gulliga kläderna som jag avgudar och såklart hennes utséende. Det är helt coolt att hon bor i Thailand, Bangkok nu, skulle också vilja bo i ett annat land men coola kläder och grejer ;-) länk till hennes blogg: fokis.se

Foki... jag diggar dig ♥




Bestfriends....

Kan skriva om mina vänner lite granna....  kan först börja med min bästa vän Doruntina. Vi har varit vänner sedan jag var 8 år ungefär och vi har hållt ihop sedan dess. Såklart har vi bråkat och tjaffsat, men det var mest för 2-3 år sen för nu på sistone har vi aldrig bråkat. kanske tjaffsat lite sådär, men inget allvarligt! vi båda är beliebers (alltså älskar vi justin bieber..) vi typ lipar så fort vi lyssnar på hans låtar och ber för att han ska komma till sverige. jag kallar doruntina för tina, mycket lättare ;-) tina är en underbar vän... hon finns alltid där för mig, i alla lägen. och jag finns alltid där för dig, det vet du. vi har inte varit så mycket på sistone... vilket jag är ledsen för. hon är en ÄKTA vän... lugnt asså.men du ska veta att du betyder grymt mycket för mig älskling. Love ya!
 

Boglarka Varga... ja vad kan man skriva om henne. Hon är en galen tjej, men samtidigt underbar. Vi har tjaffsat lite på sistone, men alltid redit ut det. Jag kan verkligen inte leva utan henne.... alltid när vi var små så blev vi kallade för tvillingar. vi var sjukt lika, men inte längre mohahh ;-) jag kan berätta allting till henne, då menar jag verkligen allt. hon är vid min sida, och lyssnar alltid. vi är typ galna när vi är med varandra,vi slåss alltid med varandra tills någon av oss blöder.. En äkta vän är hon , love ya.

Amanda Lekman... vi har faktiskt varit vänner ganska länge nu. vi är inte så ofta, men vi berättar ändå mycket för varandra. hon är skit snäll och verkligen grymt fin... hon förtjänar den bästa killen på hela jorden för hon är verkligen en jätte bra tjej. jag älskar dig amandus, you know that

Stina Runesson... vi är verkligen galna. vi har alltid så kul i skolan, typ sjuka i huvet. alla minnen vi har, SOMMAREN, SIGGES OCH ALLT ANNAT. det ska vi lätt göra om älskling. jag älskar dig underbart mycket... hoppas du vet det. våra stunder när vi blir sura på varandra, hahaha amazing. när vi skulle hämta mer pannkaka i matsalen men vi egentligen bara fick ta 2 , men vi gjorde det ändå och vi lyckades faktiskt.. och alla gånger jag skrämt dig! Älskar dig 

Josephine Lekman.. ja denna tjejen är underbar! ser henne som min lilla syster, så söt är hon. vi har jätte många minnen från sommaren.. som är helt bäst <3 vi har varit några gånger nu på sistone och det har varit sjukt kul... längtar iallafall tills sommaren då vi ska umgås som fan!! älskar dig sötis, hoppas du vet det


SNYGGT FRÅN HM

Underbart fina blusar, och dessa fina shorts skulle man inte tacka nej till!
Stod i kiosken idag, och det var faktiskt kul. Allt blir ju roligare när man är med den coolaste bogi :D efter vi hade stått i kiosken i 2 timmar så kollade vi på handbollen och var där med lite vänner. Vi tog bussen hem vid 7.. sedan dess har jag softat. Pappa och mamma kom nyss hem och dem hade köpt donken mat och ett par silvriga öron hängen till mig (äkta) riktigt fina! Love you. Ha en fortsatt bra lördag!

Grattis Pattie Mallette!

Ska stå i kiosken idag i Anderstorp i 2 timmar.... det är aprilcupen, så kommer hem vid 5 eller något sånt. Justins mamma Pattie Mallette fyller 35 år idag, grattis till henne ")


G u l l i g a


I miss it...

Har duschat, ätit en banan och massa choklad. Var på träning innan och det var ganska tråkigt. Känner att jag inte har lust till fotboll mer? synd, för jag saknar det grymt mycket. Jag och Nina fick typ skrattanfall mitt i ... sjuka ;-) lite senare ska jag till Z som jag skrev tidigare. Oj, idag är det förresten 1 April. Redan?? herregud, kan verkligen inte fatta det eftersom mars gick så fooooort. Det närmar sig sommaren, och min födelsedag! har ingen aning om vad jag ska skriva mer, men kvällens outfit kommer upp sen så håll utkik.  Vi hörs, ha det bra


weheartit

Off to soccer training!

Gissa vart jag och Nina ska nånstans? Jo ner till ryttarvallen för att träna fotboll med 97orna.. har saknat det sjukt mycket på sistone så det skadar inte att testa ;-) vi hörs efter!
Hittar inte min nya fotbolls tröja :o men jag fick ta den gamla, den är ju också snygg!

Prov . i . engelska


I miss you <3

Idag är det fredag, puh vad skönt. Hade prov sista timmen, i engelska. Det var inte jätte svåårt, helt okej faktiskt. Får hoppas på ett bra betyg nu! Idag ska jag kanske till Z (vår fritidsgård) för jag har ingenting annat att göra.. kom med förslag tack?? ha en bra fredagskväll så ses vi lite senare med dagens outfit ;-)