Lite nytt




- Armband 39 kr, Lindex
- Tröja som mamma köpte igår 99 kr, klädstället
- Tröja som jag köpt för nån dag sen, kommer inte ihåg priset men köpte den i kappahl

Tänkte visa er lite vad jag har köpt, armbandet köpte jag innan när jag var i stan.Och den vita tröjan vet jag nt direkt priset, för det var 2 för 199 så vi köpte 2 stycken. Har inte orkat visat er, så visar er nu;)

Amanda och?

Hej, har inte uppdaterat på några dagar för att jag inte har orkat,och jag har varit sjuk och jag är fortfarande det.
Missade mellandagscupen i söndags, pga min öronflammation blev verkligen skit ledsen :(  Men hoppas jag är frisk till jönköpingscupen, idag får jag väl se vad jag ska göra.Mamma sa kanske att vi skulle åka till netonnet och köpa massa grejer där, men får se hur det blir. Har köpt en fisk igår också, tänkte köpa 2 men fick bara ha 1 eller 2 andra små fula fiskar av hon dära kvinnan i zoo grottan. Men ska köpa en till snart, en mycket finare så ska se vem som ska heta amanda och en som ska heta flipsyde kanske hihi, men ni får gärna komma med förslag:D Mamma köpte också en tröja till mig igår, jätte fin och skön faktiskt. Kan visa en bild på den någongång, jag har också köpt en vit tröja för någon dag sen kan visa bild på den också hihi. Och ni kanske är nyfikna på att se min lilla fisk? Har tagit jätte fina bilder på den, den har såna skit fina färger också hihi* Ska snart kolla hur den mår, jag får inte mata den tills nyår för det sa hon där i zoo grottan. Men ni får ha det bra, uppdaterar nog lite senare idag för är sugen på att uppdatera hihi.
Ha det bra kramar!

BTW, SKA HA EN DAGENS FRÅGA NU. VAD TYCKER NI MIN FISK SKA HETA? EN AV DOM SKA HETA AMANDA MEN PASSA PÅ ATT KOMMENTERA OCH SKRIVA NER MÅNGA NAMN SÅ JAG KAN VÄLJA TILL DEN ANDRA FISKEN!

Öronflammation


@ QENDRESA

hej bloggen, vet att bilden är suddig men orkade inte leta efter en annan. Idag har jag varit på bio, Alvin och gänget 2. Jag var där med tina och hennes lillasyster.Var inte så lång kö när vi kom dit, som tur va. Filmen är verkligen jätte bra, tycker att ni borde se den =D Efter filmen, hörde jag knappt någonting, gjorde inte det före filmen heller. Vi skjutsade hem tina och donike, och sen åkte vi hem. Pappa ringde till värnamo sjukhus och berättade att jag har ont och så. För i fredag var jag i badhuset,och det gick in vatten i mitt öra så det har bara blivit värre. Vi åkte till värnamo, och dem berättade att  det inte var för att vatten hade kommit in i mitt öra, jag har öronflammation, *GREAT*. Precis när mellandagscupen är på söndag, och på lovet också.Men ska ändå vara med på mellandagscupen, det smittas ju inte och jag kan spela ändå:D. Har också fått tabletter, det kommer gå över efter 5 dagar ungefär.;) Har inte så mycket att berätta..ska nog till borås imon, knalleland. Men har redan berättat det hihi. Men ni får ha det bra, kramar på er!

Converse






Hej, här får ni lite bildbomb eftersom jag mår bättre idag hehe;) Men har lite ont i halsen och hör inte i ena örat. Igår har jag sovit över hos tina, tills idag då hehe. Det var jättekul haha, vi var ute och körde snöbollskrig:D Har inte varit så aktiv på blogg, men orkar inte skriva varenda dag. På söndag är det mellandagscupen, ska bli så kul. Hoppas nån av våra lag vinner, för vi ska ha 2 lag. På lördag åker vi till borås, det är ju också mellandagsrea där hihi. Ska köpa en klänning, hoppas jag hittar en,  iallafall men ni får ha det bra puss ♥

Sjuk

Hej, förlåt för att jag inte svarat på kommentarer eller inte varit aktiv. Men har blivit sjuk, jag hör inte i ena örat och jag har typ ont i huvet och magen. Drack varmt vatten med honung innan, så det har gått över för det mesta. Men ska ändå gå till mellandagscupen på söndag, har faktiskt längtat till den hihi.Men nu ska jag mamma och pappa åka till stan, får se om jag hittar nåt. Hejdå puss!

My outfit



Har lagt upp en bild på min outfit idag på jullavslutningen. Julavslutningen var väl okej, några tjejer sjöng, och de sjöng helt amazing. Annars har jag bara varit hemma.Orkar verkligen inte skriva mer, är typ sjuk '' JIPPY ''. hejdå!

Vilken mobil?


DAGENS FRÅGA: Vilken mobil tycker ni jag ska köpa?

Hej bloggen, idag har skoldagen gått väldigt snabbt, då menar jag verkligen snabbt. Men på ett sätt roligare också hihi, fick tillbaka mitt engelska prov, och jag fick bara G. Blev så jävla besviken, jag som var så nöjd med provet. Men iallafall godkänt, men hade hoppats på högre betyg. Men sånt är livet, det är hårt. Jag har en ny kategori '' Dagens Fråga '' eller hur jag ska kalla det,så jag kan fråga er massa olika saker tex nu vill ha åsikter om vilken mobil jag ska köpa. Behöver inte vara just dom på bilden, tog bara några jag tycker är fina. Men skulle gärna vilja ha den i mitten, den rosa. Min kompis har den, och hon säger att den är bra. Men ska åka till expert,elgiganten och se vilka mobiler dom har hihi. För min mobil är helt sönder.. så jag behöver en ny!;) Kommer kanske varje dag fråga en '' Dagens fråga '' om jag orkar då hehe. Hela min familj är typ sjuk, jag är förkyld,min syster är också och min pappa är jätte sjuk. Krya på er! Imorgon är det julavslutning, ååå vad jag längtar.Har bestämt mig vilka kläder jag ska ha, och hur jag ska ha håret och allt. Ni får se outfiten imon för då är jag helt fixad, så ni för bilder efter jag kommit hem hehe. Nu ska jag nog locka mitt hår och se om det blir fint, ha det bra puss ♥

Ingen känsel i händerna

Hejsan,  har inte uppdaterat igår så tänkte göra det nu. Idag var jag på träning, ganska kul faktiskt men var jättetrött. Vi fick också veta lagen till mellandagscupen, men kommer typ inte ihåg dom hehe, men tror det var typ.. Jag,fanny,medina,sandra,kajsa,vickan och nån 97a. Det var ganska bra lag!;) Och så väntade min syster på mig där, för jag vågade inte cykla hem själv. Så vi cyklade till lidl först, syrran skulle köpa nåt. Väntade där ute orkade inte komma in, sen när vi skulle cykla hem asså jag fick massor av tårar för frös ihjäl om mina händer..hade ingen känsel. Det är jättekallt nu, och så är det ju snö också.Men det är bättre att det är snö, än regn. Men saknar sommaren skit mycket, längtar.På tisdag är det julavslutning, JIPPI.Är värsta glad nu haha, har längtat och längtat efter den dagen. Visar också en outfit på vad jag ska ha på julavslutningen. Annars ska jag kolla igenom matteboken snart, ska ha matteprov imon.Måste få godkänt! HA DET BRA PUSS PÅ ER.

ÄNDRING I BLOGGEN


Som ni ser har jag gjort en ändring i bloggen, ny header och lite annat. Blev mycket snyggare också, hoppas ni tycker det med hehe. Idag har vi haft prov i engelska, gick ganska bra. Jag hoppas på ett mvg, men blir också nöjd med ett vg. Skoldagen har gått jätte snabbt, för fredagar går alltid segt annars.Idag hade vi också bad, på slutet. Det var fan as kul haha :D, jag rullade i snön och sen hoppade jag in till vattnet igen haha. Sen bastade jag lite med helen, haha snackade om allt möjligt. Men kul var det iallafall. Sen skulle jag typ kamma håret och sånt, sen kollade jag mig i speglen så ser jag röda märken i mitt ansikte, fick värsta paniken..Men det gick bort hemma sen som tur var. Annars har jag väl bara varit hemma och slappat, min mobil är typ helt söndrig så ska få en ny typ nästa vecka. Funderar på en rosa touch mobil, men får väl se vilken det blir.Jag har funderat också på en bloggpaus i bloggen, men jag får se hur det blir med det. Skulle bli skönt att slippa tänka att jag ska uppdatera. Men godnatt (L)

Bad imon


Foto: jag

Hejsan, jag vet att jag suger på att uppdatera men har inte haft nån tid alls idag. På morgonen var det kallt, och jätte halt.. Idag vi inte i skolan, vi hade badminton tunering. Ganska kul, vann 2 och resten förlorade jag :( Men grattis iallafall till jessika.

Stina körde med killarna, för hon fick välja om hon ville köra mot killar eller tjejer. Och hon vann såklart hihi, visste från första början att hon skulle vinna. Hallå? hon är typ sveriges bästa badminton spelare av 96or då.
Imorgon har vi engelska prov, åh har inte pluggat nånting! Men ska göra det nu hehe.Bilden är när det var nu i december men det var jätte fint väder, soligt. Har inte så mycket att berätta.. juste imon har vi bad på idrotten, och då får vi bada fritt. Utan simma några längder eller så, helt skönt. Och om det finns snö kvar får vi slänga oss i snön och sen direkt i vattnet hah! Annars får ni ha det bra puss på er ♥

Badminton tunering imon! wish me luck!


Foto: jag [www.qendrezas.blogg.se]

Hejsan, har typ nyss varit på träning. Men tänkte att jag kunde uppdatera innan jag hoppar in i duschen.  Idag har väl skoldagen gått ganska snabbt ändå om vi slutade kl 3. Idag var det julbord, men det ända som var gott var, köttbullar, prinskorvar,pepparkakor och julmust. Så det var inte så gott, men det började brinna i ett bord haha! Det var en kille (ille) heter han då, som ba slängde en servett på bordet där ljuset var. Så servetten började brinna haha, och så kom semir där och bankade med sin hand. Sen kom semir eller ane, och tog julmust över haha! På engelskan tittade vi på film, fick också tillbaks resultatet vad jag fick på engelskan, fick alla rätt utom 1. Blev jätte nöjd :) Sen kollade vif fortsättningen på '' the secret garden '' jag tycker den är bra, men det tycker typ ingen haha.
Imorgon har vi badmintontunering, wish me luck. Kommer komma sist, seriöst suger på badminton. Men hoppas stina vinner av alla killar iallafall. Vi slutar typ vid 12, men kanske ska kolla på killarna. Annars ska jag väl hoppa in i duschen nu, åh vad skönt. PUSS!

Some photos from another day



Bilder, från när vi badade i bubbelpool. inte så många men, finns en del andra men dom ser ju lite sjuka ut. Håller dom för mig själv haha.

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men orkar bara inte. Idag har dagen gått snabbt, då menar jag väldigt
snabbt. Pappa skjutsade oss på morgonen, skönt. Och så hämtade han mig också. På engelskan fick vi kolla på en film, '' the secret garden '' den var bra. Har inte så mycket att berätta men, har den här headern så länge tills emma fixar en ny till mig. För hon är verkligen skit bra på att göra headers. Så det får ni klara er i nån dag till, imorgon har vi julbord, får väl hoppas att det är gott haha. Juste, idag hade vi inte gympa för 8orna hade innebandy tunering så vi hade ingenstans att vara. Men jag och hanna gick ner, och kollade på innebandytuneringen eftersom vi hade 2 timmars håltimma. Gick också runt typ i alla alag, och sen typ var det snöbollskrig men jag var inte med för det var verkligen iskallt och hade inga vantar med mig haha! Annars får ni ha det bra, hejdå

Some new stuff



Tänkte visa er vad jag köpte igår, köpte också ett par svarta tights men orkade inte ta kort på dom hehe. Sen nya gardiner till mitt rum.:) Och 3 par trosor, men det är inget viktigt hehe.Köpte den dära att stoppa in pengar för skojs skull hehe, så ska man kryssa i hur långt man sparar. Tex, 1 kr 10 kr 50 kr 100 kr och vidare hehe. Till slut kanske jag får 1 miljon.. vem vet? hehe. Och de jeanstightsen är jätte sköna att ha på, så köpte dom. Idag så ska jag på bubbelpool, ska bli jätteskönt. Min bästavän ska också följa med, jag tar med mig min systemis så ni får se bilder imon eller idag på kvällen, annars tog jag lite kort igår. Det blev ganska fina bilder tycker jag, ni kanske får se dom. hejdå ha en bra dag!

BLÅ HIMMEL



Här är en bild som jag tog idag, men nu ska jag åka till ullared. Får se om jag hittar nåt, sen åker vi till kusinerna.
Ha det bra puss!

FREDAGS MYS

Heeeeejsan! Som ni ser har jag gjort lite om i min blogg, har lagt fallande snö och har tahoma istället för verdana, asså textstil. Ska göra en ny header snart också, ska ut med bogi och ta lite vinter-bilder eller hur man kan kalla det. För det ska ju bli lite vinter aktigt, annars har skoldagen gått ganska snabb idag. Ojoj, redan fredag shit vad tiden går snabbt. Hade no prov idag, gick inte så bra, men får hoppas på ett G.Det var lucia också i skolan idag, fint var det.  Annars har jag vart i stan med helen och gått runt hehe. Sen gick vi hem till henne, åt chokladboll och hon wienerbröd haha tjockisar. Sen gick vi till gyllenfors och sen till bogi, vi snackade typ as länge haha. Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyys! ♥

PS. Idag blir det nog också att kolla på idol och käka popcorn framför tvn, vem tycker ni ska vinna? Erik eller calle?

A PICTURE FROM SUMMER 09 ULQIN


@ 09 Foto från ulqin

Tjena bloggen, har absolut inte varit aktiv.Men ska bättra mig, hoppas jag iaf haha :) Idag slutade jag klockan 3. Precis efter stack jag till skollaget, det var faktiskt kul att träna denna gången. Imon har vi SM i falkenberg. Hoppas vi vinner hehe, letade fram en bild från ulqin 09. Å vad jag saknar stället!Själva sommaren saknar jag så mycket. Hoppas vi åker till ulqin nästa år igen. Annars har jag väl inte så mycket att säga.. det är därför jag inte bloggar så mycket för jag har inga förslag. Och det blir ju redan mörkt vid 4 typ, så hinner inte ta kort.. Men ska hinna ta kort en dag med bogi det har jag faktiskt bestämt!;) Men ni får ha det väldigt bra, bloggar mer imon efter matchen i falkenberg.Har glömt att prata om skolan, den gick ganska bra. Fick typ VG på bilden. Så är väldigt glad. Och så har vi haft svenska prov, men det gick inte så bra. Men får väl se resultatet senare. Godnatt!

SNABBT INLÄGG



Hej, skriver ett snabbt inlägg. Idag har skoldagen gått snabbt. Först hade vi tyska, sen idrott. Haha alla kollade på SM medans vi hade idrott :( Aja, sen hade vi engelska och vi frågade om vi fick kolla på matchen, asså SM då. Men nej tyvärr fick vi inte de, fick damp seriöst. Men om man blev klar med läsförståelsen på engelskan så fick man gå, och när jag blev klar så cyklade jag till sporthallen med stina och köpte lite godis och sen kollade på på matchen. LUNDÅKER ÄR BÄST LALLALA;) Killarna vann med 6-1, helt bäst asså!

Ska göra iordning mig snart, ska ut med bogi och ida. Får väl se vad vi hittar på, ha det nice byebye!

CANON IS THE BEST



Tja bloggen, idag har väl skoldagen gått bra. Efter svenskan hade vi dansuppvisning haha, jävlar vilken dans. Har aldrig sett eller hört talas om sån dans.En kille typ slickade sin hand, så kom slem, fifan asså! Aja sen efter dansuppvisningen så cyklade jag till tandläkaren, sen cyklade jag hem.Har tittat lite tv, och pluggat no.Och ätit då. Men för det mesta har jag suttit vid datorn, hehe.Ha det bra puss

NATTI NATTI

Vill bara skriva ett kort inlägg, har faktiskt rekord på statistik. 53 besökare hihi! ;) Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Godnatt ♥

MJAU



Foto: jag | nurkas kisse

Hej, idag vakna jag ungefär vid 11 tiden. Kollade på tv och så. Mamma håller på att göra något, så ska snart äta. Vid halv 4 tiden så ska jag på träning. Har saknat faktiskt hehe, sen blir det nog att plugga no.

Asså jag ska faktiskt skärpa mig, ska uppdatera mer inlägg om dagen har jag bestämt. Jag vill också få mycket mer besökare.. vill man inte det? hehe. Men ha det bra, uppdaterar senare. Hejdå ♥

PICTURES FROM YESTERDAY






@ Bilder från igår

Hej, som ni ser har ni fått lite bilder. Har mycket mer, men dom är lite tokiga hehe. Igår var jag ju hos jeta, det var verkligen skit kul. Vi typ skrattade hela tiden haha.Sen skjutsade hennes pappa mig till där var festen var och så träffade jag syster ida och nurka där. Vi blev hungriga så vi stannade på max hehe. Snart ska jag kolla på guds tre flickor eller vad den heter. Men den är faktiskt jätte bra ;) Har varit med syster i konsum och köpt godis, MUMS

Annars så ska jag också läsa ut min bog idag, så ni får ha det bra puss på er ♥

VERY FUNNY DAY



Hejsan, dagen har varit jätterolig. Varit på ett jätte stort köpcenter med massa olika affärer. Men tyvärr hittade jag inte nåt :( Asså jag har typ världens otur när jag ska shoppa..Men aja, vi åt också på mcdonalds (stavning) helt gott ÄLSKAR mcdonalds. Sen typ skulle vi samlas 10 i, och åka till museumet.Det var värsta coolt, såna helikopters och sånt som man fick sitta i :) Orkar inte berätta mer, men det finns mer detaljer men ni får nöja er med detta. För jag är faktiskt jätte trött nu, aja ha det bra puss!

NY HEADER



Som ni kan se, har jag ny header. Tyckte den andra var ful, så jag gjorde en ny idag.Lite mörkare och lite mer vinter aktigt. Imon är det göteborg som gäller med alaget! ;D Ska ta med mig pengar och se om jag hittar något,  man får väl hoppas. Vad tycker ni om den nya headern?
OBS: Skrev fel, jag skrev nämnligen '' DESIGN '' men det ska vara HEADER, så ni fattar.

SOME NEW PICTURES

Hej, idag har dagen gått ganska fort faktiskt, ändå om vi hade skoldagen till 3.Idag på morgonen öppnade jag dörren för att se om det regnade, det gjorde inte det. Men det var frost och verkligen skit kallt! Men tog på mig ganska varmt. När jag gick ner och kollade min cykel, hade den typ frusit sig till is. Och min växlare hade också blivit, så man kunde inte vrida den till 3ans växel, bara 1 och 2.Typiskt! Cyklade till vårdcentralen och där satt bhzad kristijan och jeffrey haha. Sen ser vi på en tavla att det står att man ska upp dit till '' plan 4 '' Vet inte varför det stog så, men aja jag behzad och kika gick upp då dit. Och då sa en kvinna om vi var 7g, '' ja det är vi '' sa jag då.Vi lämnade våra jackor och sånt där, och sa till dom andra att komma upp dit. Sen pratade dom och sånt vad som var viktigt för tänderna och så kollade vi på film. Vi fick en sån fråge-sak också. Och sen fick vi prova '' flux '' som man sköljer i munnen, och så  fick vi tuggummi och tabletter med citron smak. Men smaken på tuggumin, gick bort på en sekund typ haha! Efter det cyklade jag och elin till gympan hon skjutsade mig med min cykel för att hennes gick inte att låsa upp haha. På gympan, hade vi bad. Det var ganska skönt att simma, men jobbigt man fick ont i armarna.Orkar inte berätta mer om skoldagen. Ska iallafall inte på träningen, har jätte ont i huvet.Oj då vilket långt inlägg :o Aja var nyss utanför min trappa och fotade lite. Som ni kommer få se lite bilder från igår och idag. HA DET BRA PUSS!



OLD PICTURE


@ Qendresa

Hej, idag har dagen gått jätte snabb, eftersom vi sluta 12:20 heh.. Vi fick tillbaka tyska-proven och jag fick G-
Måste bättra mig faktiskt, hade inte ens pluggat. Men bättre lycka nästa gång ;) Efter tyska hade vi idrott, minutbollen hehe. Man skulle dela sig i 2 olika grupper, sen körde man massa t.ex basket dopboll fotboll och innebandy. Det andra laget vann, med med bara 1 poäng haha. Sen var det engelska och sen lunch. Tog bara lite,och sen cyklade jag hem. Sitter här och lyssnar på musik hehe..Abby miller är jätte bra. Visade henne igår för er ju. Har gjort en ny header, blev nöjd. Tänker ha denna ett tag till. Ha det bra!