new clothes!



H&M - Hello kitty 179 kr
gina tricot - tshirt 99 kr

Detta blev inköpt i borås, och mina skor då. Fast kan visa er dom sen. Annars så har jag också varit hos min bästa kusin i borås, kul som vanligt! Så har pappa också köpt ny dataskärm, mycket bättre än den andra.
Godnatt!

tråkig fest


Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |  Motiv: plastblomma

Idag så var jag och nina på halloween fest på fritidsgården. Det var inte kul. Bara typ lite på slutet när vi spelade kort, annars var det inte kul. godnatt :)

halloween fest!

Hej, orkade inte leta efter en bild så det får bli en bildlös inlägg Idag har jag varit med nina vi cyklade till ica och köpte godis och så.Sen cyklade vi in till stan och kollade i presentverkstan och vi gick in till konsum och jag köpte en fanta och nina en cocacola och sen cyklade vi hem. Måste skynda mig för vi ska på halloween fest på Z, fritidsgården alltså.Skriver kanske mer när jag kommer hem får se, kan ju inte vara inne på datan hela dagarna.
Puss!

knalleland imon



Idag ska jag kanske vara med tina, får se eller så ska jag plugga för vi har ju matteprov efter lovet, nångång nästa vecka.Så måste plugga sönder! Imon ska vi till knalleland och köpa en ny dataskärm och så ska jag såklart shoppa! Så ni får se bilder vad jag har köpt imon kanske. Ha det bra puss!

alltid kul med dig bästavän



Hej, idag har jag varit med min bästavän tina. Vi har varit i stan på en sån här hallooween sak. Men man hittade inte så fina kläder här. Först så cyklade jag upp till stan med viki och min moster. Sen släppte jag av viktoria på la bella via. Och jag cyklade vidare till tina. När jag kom dit och skulle låsa min cykel, så kollade jag bak så var det nån sop-sak och trodde det va en man som kollade upp blev as rädd, men jag inbillar mig alltid, Sen cyklade jag och tina till stan och vi gick in i olika affärer och gick upp och ner. Men det var ganska kul, för det är alltid kul med min bästavän! Eller vad säger ni? :) Träffade också ganska många vänner, och det är ju kul. Sen orkade vi inte vara där mer så vi stack hem till tina och kollade på videoklipp och spelade kort hahaha! Men sen smsade min syrra så jag och hon cyklade hem men först så typ gick vi med ida ines och nurka lite. Godnatt puss

härlig bild


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |  modell: boglarka

Hej, 20 i 3 så kommer bogi till mig för hon ska kolla på syn-sak. Hon vill tydligen ha glasögon, så hon kommer säga fel på alla, typiskt henne.. Sen kanske vi kollar runt i stan. Annars så sitter jag här och lyssnar på musik.
Glömde berätta om igår. Jo jag och bogi cyklade till ica eftersom mirre sa att dom var där. Men nej det var dom inte, dom var visst i stan, så vi cyklade upp dit och såg dom och jag cyklade ifrån. Vet inte varför haha. Sen gick vi runt och kollade kläder och så, sen så letade vi efter dom vi hittade dom inte.Han hade redan skickat sms sen gick vi till ica och jag skickade sms att dom skulle komma dit men nej såklart dom kom aldrig. Bogi tvingade mig rina dom så jag ringde dom och frågade vart dom var så dom sa att dom var nånstans i helvetet omg. Tillslut kom dom. Men dom var med några andra, och bogi hade bråkat med en där så hon ville inte vara med den så vi stack hem. Ni får mer uppdatering mer när jag kommer hem, hejdå puss!

twini i love you |






Bilder från idag

Den sista blev cool, ändå om man inte ser oss.Jag älskar dig twini!

fota med bogi |


Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |  Motiv: blad

Hej, snart ska jag till bogi och vi ska ut och fota innan vi ska möta mirre, han kommer idag till gislaved hehe :)Längesen jag träffade han, så det ska bli kul. Skulle bara skriva ett litet inlägg för ska till bogi snart. Orkar inte gå på bion idag, ska gå nästa vecka. Ni får mer uppdatering senare.Ha en bra dag, kram!

BÄST MED DIG IDAG!





Foto: jag och nina | www.qendrezas.blogg.se & www.reljanowiic.blogg.se |

Idag har jag varit ute med nina, blev lite foton. Eller inte bara (lite) hehe. Så har vi också tagit kort på hennes hamster. Hon fick den igår, den är så cute! Den heter sissi hihi. Här fick ni iallafall lite bilder.Idag har jag faktiskt uppdaterat ganska bra, det är ju för tidigare hade jag ju jätte tråkigt..Men sen ringde nina och frågade om jag ville gå ut och det ville jag :) Lite senare blir det att kolla på ugly betty och desperate housewiwes, ha det bra !

ÖGONFRANSAR


Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |  Motiv: ögonfransar

HAR TRÅKIGT SOM VANLIGT!



Har laddat upp några bilder som jag tog igår och idag på mig, hehe lite egopics. Iallafall idag får jag väl hitta på något att göra. Hallå det är lov, och jag har inte varit ute. Vad ska ni hitta på idag då? :) Nu ska jag nog göra något. Ha det bra /qendresa

KUL MED LAGET



Idag så har vi tagit kort med laget. Vi typ skulle lägga oss på varandra och jag fick ju den tjocka, EBBA! Skojar bara hon är inte tjock men hon är lång som fan så det dras ju på kilo haha.Sen har vi också gjort pyramiden hihi! Sitter här och tråkar. Vet inte vad jag ska göra, ska väl lyssna på musik eller nåt. Hejdå!

NY HEADER IGEN

Som ni ser har jag nu en ny header igen, hihi för att den andra var så liten och om man gjorde det större blev det bara konstigt :/ Men skriv vad ni tycker om den nya headern, skulle bli jätteglad då!


LÄST UT BOKEN!



Hej, sitter här och tråkar. Kollar ut genom fönstret, och man ser att det småregnar men fortfarande så fult väder! Åh, vill ha sommar nu! Hösten är fin med alla olika färger på löven.. men det är så kallt på morgorna och regnar, eller kanske det är soligt men ändå svinkallt. Själv har jag läst klart hela min bok idag :)  Den heter: mötet mörkret och är superbra och spännande! Jag kan berätta den till er eftersom jag rekommenderar att ni ska läsa den: Christian hade hört att ett plan hade kraschat, och att bara en flygare hade överlevt! Tyskarna letar efter honom och söker igenom alla hus. En dag går Christian till vedskjulet för att hämta ved, han får en obehaglig känska av att vara i det ensamma vedskjulet.. Plötsligt hör han nånting men han ser ingen. Sen så griper nån tag i han bakifrån och håller sin hand mot hans mun. En dag kommer tyskarna.. och de måste göra allt för att inte hitta? hmhm.. Mer avslöjar jag inte! ;)
ha en bra dag! PEACE AND LOVE / QENDRESA.

BAKA MUFFINS



Heeej, idag har jag haft ganska tråkigt men inte när jag och mamma bakade muffins. Alltid när vi bakat muffins har dom blivit så äckliga och inte ens feta? Denna gången blev dom både feta och goda :) Så dom blev lyckade. Yes imon ingen skola, åh så skönt att vakna upp och vara utvilad:) har fixat om min blogg lite.. blir ju aldrig nöjd iafall. ha det bra hejdå! :)

BLIR ALDRIG NÖJD MED HEADER!

Alltså, jag blir aldrig nöjd med min header.. nån som vill göra en åt mig? (a)

YOU ARE THE ONE


Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |

VILL TILL UNGDOMSFESTIVALEN..


DAGENS OUTFIT

Hej, kom precis hem från fotbollsavslutningen. Först så åkte vi då till ryttarvallen, ninas mamma körde oss dit. Sen gick vi in i klubbhuset och snackade och sånt, vårt lag kommer inte iafall bli som innan :/ Sen frågade dom oss om vi ville åka på gothia eller danmark cupen. Fast vi ska prata med våra föräldrar och sånt, för om vi väljer gothiacupen så kan inte alla åka för det är ju mitt på semestern.. Men vi får väl se. Efter vi hade pratat och sånt, gick vi till bussen som var utanför, och vi ba vart ska vi och allt. Sen åkte den till bowlinghallen. Vi var försenade så vi fick skynda oss och sånt. Man fick inte spela så mycket, kom 3a första gången men vi hann inte spela klart 2. Men det var inte så roligt.Efter det åkte vi till ryttarvallen igen, och åt pizza. Jag åt kebabpizza muuums:) Så var det också prisutdelning hehe. Som ni ser har jag laddat upp en bild på min outfit som jag hade idag då. JAG VILL TILL UNGDOMSFESTIVALEN !!! men tyvääääärr:/ aja ha en bra dag hejdå!

KUL KVÄLL!

Hej, det får bli ett kort inlägg för tänkte bara skriva om z. Ninas mamma körde upp mig och nina dit till z då, för hanna orkade inte följa med. Så typ körde vi lite fotbollsspel sen körde vi biljard. Fast sen orkade vi inte köra så vi typ körde lite kort, och sen kom alexandra och så var hon med :) Sen typ började vi prata me några tjejer, viktorias kompisar då hehe. Min pappa kom sen och hämtade oss, kom hem och satte mig vid datorn. godnatt!

VG PÅ SO-PROVET!



Hej, ska berätta lite om dagen ska snart till Z. Idag fick vi tillbaks proven på so, jag fick VG. Blev nöjd :) På lunchen var det, tacos med tillbehör men det var inte sånt bröd, :/ Efter skolan så hade tina ringt så ringde tillbaka. Så frågade hon om jag ville komma till henne, och sa får se. Sen ringde jag tillbaks och sen skjutsade pappa mig till henne. Vi har spelat xbox, varit inne på datan och sånt. Körde bil race mot dardan, asså tävlade. As kul. Men nu ska jag åka till z så ni får ha det bra puss!

DROPS






Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se | motiv: Blad - droppar

Hej, idag har dagen gått så segt.. dagen började med träslöjd, har inte så mycket kvar. Håller på att göra en present till mamma:). Efter träslöjden hade vi NO, vi kollade på film och så fick vi ta med oss godis och jag tog ju lungt med mig. As rolig film haha, efter no hade vi lunch. Det var ärtsoppa och så fick man också 2 pannkakor. Jag fick 4, asså först 2 stycken från börjar sen fick jag 1 av emma och 1 av alexandra hehe :) Efter maten så hade vi svenska sen tyska sen so. På so skulle vi redovisa en rättegång. Min grupp var ju bäst haha ;) Men vi får se imon vad vi får för betyg.. ha det bra än så länge /qendresa.

GAMMAL BILD


foto: jag | qendrezas.blogg.se |

Hej, som ni ser är det en gammal bild från min andra kamera och då hade jag inten systemkamera. Men idag har dagen gått ganska bra, fast lång,tills klockan 3.. Men igår slutade vi ju 12:20 så. Idag hade vi bad, det var sådär. Inte så kul om man inte har en rolig badhus -.- Ska väl plugga och läsa och sånt ikväll. Längtar tills lördag, för då har vi avslutning på fotboll. Skönt att ha ledigt lite.. Ha det bra puss.

INNERST INNE FINNS DU I MITT HJÄRTA


Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |

Hej, dagen har gått bra och snabbt idag! Först var det tyska, vi pratade om massa saker, tex om london och tyskland. Efter det var det idrott, kunde typ inte springa när vi skulle värma upp för idas knä kom på mitt lår igår :/  Men sen var det badminton efter uppvärmningen, det var kul. Så körde typ nästan hela klassen rundbadminton asså svårt att förklara. Men det var kul iallafall, efter idrotten hade vi engelska,orkade verkligen inte jobba,sen var det mat, inte gott. Tog bara ett knäckebröd och vatten sen cyklade jag och nina hem. Snart ska jag kanske vara med tina eller nina, vet inte måste ringa tina och fråga en sak. Finns inget mer att säga.. puuss.

SCARY EYE


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |  modell: viktoria

Hej, dagen har varit bra. Först var det skola, gick bra. Sen cyklade man hem och sen skjutsade pappa mig och nina till fotbollsträningen. Det var ganska roligt, iallafall på slutet när vi körde match mycket skratt blev det hehe :) Idas knä kom på min lår så det gör as ont nu. Man får väl hoppas på att det går bort snart, sen kom vi hem gjorde lite läxor och sånt. Snart ska jag ducha.. och vara inne lite på datan. Ha det bra puss.

GODASTE BULLARNA


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se |

Hej sitter här och väntar på att en fil ska bli klar, asså som nina har skickat. Idag har jag pluggat pluggat och pluggat, och så har jag varit ute med emma anna och nina. Kulkul, sen har jag bakat bullar med mamma. Dem blev as goda jag svär. Annars har jag tråkigt just nu, imon är det skola och så har vi också prov. Dåligt att det är på en måndag :s. Men får väl plugga hoppas på VG hehe. Ni får mer uppdatering om hur provet gick godnatt:)

BÄST MED JETA



Heeejsan, vet att jag inte uppdaterat typ på 2 dagar eller nånting sånt, men har faktiskt vatt hos BÄSTA JETA PASHTETA :D och vi har ju såklart också varit med lina.Första dagen så gick vi på bio med lina amra och narcis. Filmen hette fame, den var ganska bra faktiskt fast att man inte fattade från början. Alla så kastade popcorn på mig för dom trodde att jag kastade på dem, asså omg känner inte ens dem .. Men det var iaf kul att kolla på den filmen. När den va klar så gick vi runt lite och sen gick vi till navet men vi gick inte in för dom andra ville inte så vi stannade ute. Sen kom linas pöjke, och sen gick vi runt och jag frös ihjäl om mina fötter, och så kastade ba några killar ägg på oss vi ba wtf?. haha! Sen gick jag jeta lina och anton till jeta och vi kolla film va lite inne på datan men sen mådde lina illa så hon drog hem och anton med. Så var jag och jeta ensamma och vi åt lite mackor och sen kollade vi lite film med wikki och linda men jag somnade för den var så tråkig.. hehe var verkligen as trött.
Idag på morgonen vaknade jag vid kvart över 11 eller nånting sådära, sen så åt vi frukots och skrattade med varandra hehe. Lite senare åt vi tacos mums :) Och efter det typ åt jag och jeta glass hiihi. Jeta gick senare på en fest hos aida och sen kom pappa och mamma och vi körde hem. Jag åt först, och sen duschade jag och nu sitter jag här vid datorn.. haha mycket jag skrivit hehe. Ha det bra see ya later

I LOVE MY SISTER!


Bild tagen av: Qendresa (jag)    modell: Viktoria (min syster)

Hej, skriver ett litet inlägg om vad jag har gjort idag för skrev inte igår. Har blivit jätte dålig på att uppdatera och många besöker inte heller.Men ska bättra mig och får hoppas att det kommer flera nya besökare! Idag har dagen gått bra men sakta.tog kort lite på viktoria på balkongen, här är en av dom bilderna som jag älskar och som jag mest blev nöjd med! ;) Sen gick jag ut lite med nina och emma och fotade. Och annars har jag bara pluggat livet av mig hehe. Men ska duscha nu och sen ska jag plugga PLUGGA PLUGGA tills jag blir trött. Men vill ju ha godkänt på provet iallafall. Ha det bra godnatt!

EN BILD PÅ MIG :)



Hej, kom nyss hem. Har varit ute med nina, asså vi hade verkligen askul.Först cyklade vi till ica för att hon skulle göra en sak. Sen köpte jag lite godis (älskar godis) hehe. Sen åkte vi till jysk och hade as kul där också. Vi cyklade sen till gyllenfors, haha omg såg jelena dog av skratt hon ba: HEEJ QENDRESA jag ba stack. För nina ba stack så elak :( Aja sen stack jag hem för skulle äta och ska snart äta, skulle ba uppdatera lite. Ha det bra!

'' SKRATTDAG ''

Tjena, tänker inte lägga in nån bild så inlägget får bli bildlös.Idag har jag varit med bogi, josé och nina. Det var as kul när man skrattar hela tiden hehe. Först cyklade jag bogi och nina till lidl skulle lämna en sak till min pappa, sen så cyklade vi till ica och bogi köpte godis till mig för jag inte hade pengar men ska betala henne men sa till henne att jag bara ville ha en klubba så gav hon mig så as mycket, hon är verkligen inte snål. Sen har vi varit lite grann överallt vid sörgårdsskolan och cyklat ner för backe as kul.Sen på vägen hem så träffa vi josé så gick vi till skolan och pratade och skrattade och så. Men sen gick jag hem och nu sitter jag här =) Hejdå!

INGEN FOTBOLLSTRÄNING IDAG


Foto: jag | qendrezas.blogg.se |

Hej bloggen, idag blev det ingen träning med fotbollslaget för att jag hade läxor och hann typ inte äta och orkade inte. Jag åt 2 mackor kollade på lite film och käkade chip, mums! Sen ringde nina och hon undrade om jag ville gå ut och jag sa när jag ätit klart mina chips ringer dig sen. När jag ätit chipsen och orkade inte kolla klart på tyra banks showen så ringde jag nina och vi drog ut. Vi fotade på massa löv och vatten och sånt. sen träffade vi josé, svär han e alltid rolig. Vi fortsatte sen hemmåt och jag drog hem sen. Ni får antingen bilder imon eller idag. Puss!

NY HEADER



Hej, vaknade vid 11 fixade mig och kollade på tv och sen åt jag frukost, kollade på tv igen och sen så satte jag mig vid datan. Som ni ser har jag ny header, blev faktiskt jättenöjd med denna. Så tänker ha denna rätt länge, Idag kommer wikky, min storasyster hem från danmark ;D Igår förlorade sverige 1-0 mot danmark faaan :( Ni får mer uppdatering senare see ya!

NICE PICTURES



foto: jag | www.qendrezas.blogg.se
modell: doruntina sallahu

här fick ni lite bilder som vi tog idag, men ni kommer få mer senare alltså inte idag då men senare. Den första bilden är min favoritbild asså som jag fotat med min systemkamera canon eos 1000D.

VARIT MED TINA

Hej, idag har jag varit med tina. Har varit jättekul. Först så kom hon då och då var vi inne och pratade och var inne lite på datan. Sen gick vi ut och fotade, blev jättebra bilder ni får dom imon kanske för batteriet håller på att ladda. Efter vi hade tatt kort så gick vi hem och satt lite inne på datan och sen gick vi och åt. Efter det kollade vi på tv, askul hehe =) Sen fick det bli datan igen.. Men sen skulle hon hem :( Nu ska jag kolla på sverige - danmark hejdå!


Min outfit idag =)

BILDLÖS

Hej,sitter här i pyjamas (ja fortfarande) kollar på youtube, många som är bra! ;) Tina kanske kommer till mig senare, har saknat henne..  Ni får uppdatering senare och kanske bilder. Hejdå ha det bra! ;)

VUNNIT HELA SERIEN!


foto: jag

Hej, dagen började med att jag steg upp klockan 9. Åt fixade mig och sånt, sen gick ja till nina och vi cyklade mot skolan. På morgonen hade vi matte, hade verkligen inte lust med det. Vi hade mat sen äckligt bara dom frallorna eller vad man ska säga var goda.. Efter maten hade vi SO och sen NO, till sist hade vi idrott. Motion omg så jävla jobbigt. Hade match också idag,vi vann med 2-0 mot värnamo. Och vi har vunnit hela serien! :) Om 2 veckor eller nånting sånt ska vi ha avslutningsfest med P96 hehe. Men ska väl kolla lite på bilddagboken och bloggen och sånt.. Ska ändra lite i bloggen hehe! Hejdå godnatt.

VACKER BILD..


foto:jag | www.qendrezas.blogg.se

BÄST IDAG MED BOGI


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se   modell: boglarka

Hej, har varit ute idag med bogi. Först cyklade vi till Linneá konditoriet, vi köpte glass asgott. Vi köpte en till, som vi delade som bogi fick av sin ''klasskamrat''. När vi var klara trodde jag att jag hade tappat bort min mobil så ringde vi så var det upptaget och sen rignde vi igen och den var hemma min moster svarade, som tur va. Vi cyklade hem och bogi ska ju alltid göra nånting elakt mot mig, så hon vänder cyklen hela tiden så jag cyklar snett -.- får damp på henne. Gick hem och hämtade kameran så fota vi lite, så satte jag den där överlocken i min ficka en liten ficka sen ba när jag gick hem var den inte där :o gick och letade efter den med bogi och hon hittade den som tur va ;) Den bilden där uppe tog vi idag. Ska äta nu hejdå have a good day!

HATAR ONSDAGAR!


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se

Hej, är jättedålig på att uppdatera nu, för har skolan och går ut och orkar bara inte uppdatera. Men ska bli bättre, skolan har gått bra men långsam till kl 3 åh hatar onsdagar. Nu ska jag ut med bogi och vi ska cykla till linnea och äta glass där. Ni får uppdatering senare, och glömde säga fick g på tyskan. Ha det bra pussar!

TIDEN JAG SAKNAR


@ Bild från augusti, efter ulqin var skit brun då.

Hej, jag och pappa har idag varit i nässjö hos mina kusiner. När jag kom dit spelade jag lite fotboll med min kusin. Hoppade lite studsmatta också jättekul, sen åkte jag pappa och morbror till stan. Fan vad jag saknar stället asså, har ju bott där när jag var liten. Sjön och allt när vi åkte dit. Sen åkte vi hem, och när vi kom hem så åt jag mat och nu sitter ja här. Som ni ser är bilden gammal, hade precis typ kommit från kosovo och ulqin, askul saknar.
Hejdå pussar.

SLUTADE TIDIGT !


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se
motiv: blomma

Hej, har typ kommit nyss från skolan, slutade tidigt idag. Först hade jag albanska, sen var det idrott. As kul, vi hade massa olika bollekar. Efter idrotten var det engelska och sen mat sen hem. På engelskan skulle jag och nina göra en dialog tillsammans, och vi jobbade jättebra :) Maten var typ pasta med nån sås, sådärgott.Vid två ska jag hämta bogi från skolan vi ska ta kort hehe, och nina ska också kanske vara med. Juste glömde berätta hur det gick i borås när vi kollade på elfsborg - aik, det var verkligen as kul! Men tog inte med mig kameran, vet inte varför dum jag va. Men tog kort med mobilen så ni kanske får se dom nåndag. Ska nog äta nu hejdå puss!

VERY HOT FLOWER









Orkar inte lägga upp mer, ska sova nu godnatt.

UTE MED MIN TWINI

Heej, har varit ute nyss med min twini. Det har varit as kul, vi har fotat på blommor och på varandra. Skolan har gått bra idag, efter skolan hade jag skollaget fast först åkte jag hem sen skjutsade pappa mig och nina dit och sen hämtade han oss. Orkade inte gå på träninge idag ( med riktiga fotbollslaget ) för hade läxor och var verkligen skit trött.Vi hade svenska läxa, vi skulle läsa lite och svara på frågorna läste hela boken och gjorde hela pappret, gött! ;)
Ni får bilder nu, hejdå godnatt!

ELFSBORG-AIK!

Heej, vi vann matchen med 6-0 bra spelat tjejer! Duschade bara kroppen efter matchen sen åkte vi hem och jag duschade. Sen sa pappa att vi kunde åka och kolla på ELFSBORG - AIK i borås.skit kul. ska ta med mig kameran så ni kommer få se bilder. Nina kanske också ska åka med, hihi ska bli jättekul ;) Ni får uppdatering imon eller idag. Vet inte faktiskt, aja hejdå!

ULQIN OCH KOSOVA, JAG SAKNAR!


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se
vart: Ulqin

Hej, sitter här och tråkar. Idag har vi match, herregud orkar verkligen inte spela, och inte heller i detta regnet och det blåser som fan ;s Men vi ska iallafall vinna gnosjö. Kan berätta hur min outfit ser ut: Mjukisar, 2 brottarlinnen en blå och en vit, och en blå tröja över. Tänker ta på mig kanske min nya jacka hihi. Bilden tog jag i ulqin, asså saknar verkligen ulqin och kosova så jävligt mycket. I ulqin solade man och badade ååh vad jag saknar! :( Igår hade jag 41 besökare på min blogg, rekord! :D ska nog titta på tv eller nånting nu, hejdå ni får mer uppdatering sen! PUSSAR & KRAMAR

NY HEADER



Som ni ser är det min nya header. Ville bara ha nåt enkelt, men ni kommer få en ny header snart när jag tar nya bilder. Lyssnar på musik och har faktiskt ganska tråkigt, nyss så blåste det och regnade som en storm herregud. Vill att solen ska skina fan. aja ni får uppdatering imon hejdå godnatt!

DU ÄR MIN DIAMANT..


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se

Hej kom typ nyss hem från jönköping. Hittade inte en brun som jag ville ha men köpte en röd istället. Är nöjd :) Längtar tills att jag får ta på mig den, sitter här just nu och lyssnar musik.Jag har också fått 30 besökare tills nu är jätteglad.Det är tack vare sofie, tack sofie! Ni kan kolla hennes blogg: www.sofiesanna.blogg.se Men ha det bra PUSSAR

JÖNKÖPING IDAG!



Heejsan, kommer inte ihåg när jag vaknade. Men när jag vaknade så gick ja till badrummet och fixade till mig och sen kollade jag lite tv och åt mat efter. Snart ska vi åka till jönköping och kolla vinterjacka och gissa till vem, jo miiiig! ;) Hoppas jag iaf hittar den jag vill ha, en BRUN. Men ni får mer uppdatering och vilket outfit jag hade idag
PUSSAR!

BESÖK WWW.SOFIESANNA.BLOGG.SE!

Besök sofies blogg, .. Kommentera hennes blogg och följ den så gör ni också henne och mig en tjänst ;)  Hon jättefina bilder tycker jag och det kommer ni också tycka om ni bara söker hennes blogg här: www.sofiesanna.blogg.se. Hon har systemkamera pentax och hon tar underbara bilder med den.

WWW.SOFIESANNA.BLOGG.SE!

SPINDEL



@ foto: jag | www.qendrezas.blogg.se
motiv: spindel


HÖSTEN ÄR HÄR NU!


@ Bild tagen av mig.

Hejsan, dagen har gått bra fast har haft lite tråkigt här hemma. Fast lite kul, eftersom gick ut lite och fotade på en spindel hehe som ni får se nån dag.Skolan har gått snabbt idag för vi hade ju sovmorgon till 10:25 så skönt! Vaknade 9 och åt och fixade mig och sånt sen stack jag o nina till skolan. Först hade vi matte inte så roligt för jag gillar inte matte, sen hade vi SO mitt favoritämne men vi har madde just nu och det var roligare med tom. Men vi ska ha honom igen om 3 veckor sådär. No var det efter det var sådär kul vi har snart prov också. Till sist hade vi idrott och jag nina hanna var på orienteringen vi behövde bara göra 1 bana eftersom vi var borta i onsdags för vi var på fotbollscupen. Duschade snabbt sen gick vi till pizzerizan köpte godis och så snackade vi tjejer vid bordet där. Jag och nina cyklade sen hem med jose. Fast han tog en annan väg sen, imon ska vi till jönköping för att köpa min vinterjacka hehe =)Hade tänkt mig en brun, men vi får la se. Det är ju iskallt på morgorna.Ha det bra PUSSAR!

NÖJD MED BILDEN!


@ foto: jag | älskar verkligen denna bilden, asså den är så höstig! ;)

BILDLÖS..

Heej, rubriken säger nånting, att inlägget är utan bild. Ni får om några minuter nya bilder som jag tog idag gick ut lite och fotade! ;D Var nyss ute med nina, först så käkade vi pommes på happy time mums. När vi var klara så cyklade vi upp till stan för vi skulle gå in till team sportia och kolla jackor. Vi cyklade upp till expert/ present verkstan och gick in i present verkstan och kollade lite. Vi gick in och kollade kameror i expert sen spelade vi lite hockeyspel hehe
sen cykla vi till lindex men precis när vi hade gått in och kollat kläder så stängdes affären -.- vi gick till linnea och nina köpte glass där. Vi åkte sedan till dalen och kastade stenar på ankorna, och jag klappade faktiskt en haha! ;)
Ska plugga lite matte nu , och fick G på matteprovet men svagt g :( måste plugga mer nu när vi har gjort klart detta kapitlet. Aja vi hörs, kramar/ qendresa!