Nytt objektiv!


Åh! är helt kär! kärlek vid första ögonkastet ungefär.. haha ;D
Idag åkte jag och pappa till netonnet i Ullared där jag köpte detta objektiv, har inte hunnit testa det ute men har testat det inne lite och jag älskar det redan. Mycket bättre färger och skärpa, ja typ alllting.

Ska vara med tina imon, och om det är fint väder så ska vi fota, så var beredda på bildbomb ;)

världens finaste leénde



världens finaste kille.. finns ingen finare. Världens finaste leénde.

Hejsan, har varit och badat i båraryd, vi åkte till båraryd istället för smålandstenar. Det var jag, helen josephine, alma kasper, susan och suddi. Vi cyklade dit, haha det var jätte jobbigt. När vi var framme så hoppade jag och susan in i vattnet, haha! det var kallt..

Annars har det varit sjukt kul, och jag har fått färg :)
Nångång i veckan ska jag och pappa åka till borås och köpa mitt käära objektiv ;D i'm so happy.
Orkar inte skriva mer, ha det gött, peace out

FÖRSTA DOPPET I ÅR

Jag har kommit vidare i Fotobeckas tävling.
Rösta på mig här nr 9 är jag, om ni tycker jag förtjänar en eller flera röster.

Hejsan, anledningen till att jag inte bloggat idag är att jag har varit och badat i båraryd. Det var verkligen jätte skönt att bada, första doppet i år! Vi var där från ca 12-1 till 6. Vi cyklade dit, haha! Men det var inte så jobbigt, bara typ på vägen dit för det var massa uppförsbackar, men hemmåt var det inte alls jobbigt. Haha, vi tog med oss pizza och pmmes från helens pizzeria, eftersom sin pappa äger den och han var så snäll och gjorde pizza och pommes åt oss :) Det var iallafall sjukt roligt och det måste göras om. Har faktiskt fått färg, haha, det gillas! ;D

Imon ska vi till smålandstenars utebadhus, ska bli riktigt nice.
Det har varit jättefint väder denna veckan, det tackar vi för!

Som sagt, har ju kommit vidare i Rebeckas tävling, och ni kan rösta på mig om ni tycker jag förtjänar det ;)

Orkar inte skriva mer, men ha det bäst peace out

ARGENTINA-MEXICO





YEEEES, 3-0 TILL ARGENTINA!

Min nya design!


Vad tycker om min nya design? Hiss eller diss? ;)

Hejsan, har inte kunnat uppdatera idag. Det är sommar, och då kommer jag inte kunna uppdatera lika mycket som innan, typ 2-3 inlägg om dan. Kommer nog bara uppdatera 1 gång om dan, men det får ni stå ut med. Har varit i hörsjöbadet idag, i smålandstenar. Det var väl kul, men kunde inte bada, skit också :( så solade ba .. eller jag hatar att sola men solade lite. Har iallafall fått lite färg, haha!

Imorgon har jag ingen match, den är inställd pga att vi är för lite folk. Min mobil har inget batteri, den kommer dö snart och jag glömde min laddare i amandas stuga. Great! Men jag ska låna amandas laddare så skickar hennes farmor med min. Mitt comviq är också slut, buhuh.. :( men fyller på imorgon. Orkar inte skriva så mycket mer, blir nog mer inlägg idag eftersom jag tror inte jag kommer gå ut. Ska duscha snart också.

Juste, vad tycker ni om min nya design? ;)

Halmstad photos








Jag har massor av bilder att visa er, här har ni några bilder men mer kommer någon annan dag. Nöj er med dem här ;)

Helgen har varit sjukt rolig med amanda, det måste göras om! Vi har varit i stranden, ätit glass massor av gånger, 12 gånger från torsdag till idag. Haha, gud vi är typ inte normala!? Ne skojar,vi älskar glass! ;D Josse var också med ibland haha, hon är dum i huvet, hon badade när klockan var 11 på natten/kvällen  När jag kom hem, duschade jag sen satte jag mig vid datan och kollade runt.Efter datan åt jag nudlar, längesen! : O Det var iallafall sjukt gott!

Nu ska jag hålla på med en sak.. undra vad det kan vara? .. ;)

Stranden

Hej, just nu är jag i Halmstad. Det har varit skitkul med amanda ;D
Kommer idag på eftermiddan typ, ni får bilderna imon om jag orkar lägga in dem. Ville bara skriva ett litet inlägg och skriva hur jag har haft det och så. Vi har varit på stranden och käkat glass 5 gånger om dagen typ.. haha! Aja vi ses när jag kommer hem, peace

HALMSTAD

Vid ett kommer amanda och hennes familj och hämtar mig, vi ska åka till halmstad till deras stuga. Kommer bli bäst :D jag tar med mig kameran så ni kommer få se bilder kanske på måndag eller på söndag.Kommer bli bilder från sanden osv.. , Har packat ihop allting och så. Kommer inte uppdatera från idag tills på lördag. Om inte mer, om jag orkar uppdatera på söndag det får vi se. Men ha en bra midsommar, så ses vi!

Blatteswedie


Först är videon helt laaaam men sen kommer det bästa ;) NJUT


Haha 2 videoklipp från idag och igår. Tänkte det skulle vara roligt och lägga ut dem här, :)
Kolla vår blogg: www.blatteswedie.blogg.se

Godaste kladdkakan!



Ba tog nån bild, orkar inte leta.But i like it
Var innan hos stina, hon och helen hade bakat kladdkaka så dem bjöd över mig dit. Asså kladdkakan var så jävla god! Godaste kladdkakan jag har ätit i hela mitt liv. Lite senare ska jag på träning, hoppas det blir kul.
Orkar inte skriva mer, seeya.

fotboll är det som gäller nu!


jag älskar er tjejer <3

skriver ett snabbt inlägg för halv 5 ska jag cykla till helen, sen cyklar vi till IP (fotbollsplan) där vi ska spela fotboll med behzad och milay.Ska bli grymt kul! :D Stina har med sig kameran så vi kommer ta kort och filma en hel del så det kommer bilder! ;) Ha en grymt bra dag för det kommer jag ha

peace out

hiss and diss


- Choklad
Haha, choklad kan få dig på humör, åååh vad jag älskar choklad! mitt liv typ

- Mina närmaste vänner
Säger bara tre ord, ni är bäst.

- Fujidirekt
Dem har jätte bra kvaliteé och det tar inte så lång tid tills man får sina bilder eller vad man nu beställt. Hiss för mig!

- Sommar det.
Jag älskar sommaren sjukt mycket, förutom myggen då men älskar fortfarande sommaren. Gå i shorts och linne utan att frysa.Gå i stan med en glass i handen och bara ha kul. Sommaren är sååå bäst!

- Min mobil
Hihi, jag kan få damp på den ibland och så.. men jag älskar min mobil, ,mitt lilla rosa barn. Skulle aldrig kunna ha en annan mobil nu än touch haha.. känns wierd.

-  Ketchup
Jag älskar ketchup!!! haha alla tror att jag är sjuk i huvet att jag tar så mycket ketchup.. men det är gott.. : (



- Regn
Usch, att det regnar mitt på en sommardag. Det gör det inte nu då , men det brukar alltid annars göra det.. Diss för mig!

- Överdrivna photoshopade bilder
Hahahahahha, asså seriöst. tex kissie asså gud! hon har gått över gränsen, hon kanske inte använder photoshop men ja andra program då. Asså hon säger ju att hon är så '' snygg söt vacker blablabla '' bullshit? Haa, jag tror inte att hon är nöjd med sig själv när hon håller på att redigera sina bilder överdrivet, gör sig smalare gör sina bröst större än vad hennes redan är? Ja vet att det är hennes liv, men detta är ju trots allt hiss och diss ;)


Sådär, tänkte det var dax med hiss och diss igen, längesen haha.

FRAMKALLADE BILDER




framkallade ju 100 bilder från Fujidirekt för några dagar sen, right? Och gissa vad som fanns i brevlådan? Jo bilderna! ;) Bilderna är sjukt najsiga. Tog några bilder på justin bieber också hihi.

Framkallade 100 bilder, och några av dem fick jag inte ens.. wierd

utmanad


Jag blev utmanad av Emma :D

Så här går det till:

- Varje bloggare börjar med att skriva sex sanningar om sig själv.
- Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själva i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker ni inte visste om mig:
- Jag biter på mina naglar typ hela tiden
- Jag älskar fotboll, har alltid gjort det. Men tror jag ska sluta nästa termin.
- Jag har typ aldrig varit riktigt kär i någon.
- Jag vill inte bli äldre, jag vill börja om i dagis igen..
- Jag skulle antingen vilja jobba som fotograf, eller skådespelerska när jag blir stor.
- Jag stör mig så mycket när folk trooooor sig.

Jag utmanar följande
http://eimza.blogg.se/
http://stiinarunessons.blogg.se/
http://fotobecka.blogg.se/
http://amandaalekman.blogg.se/
http://itsallwritten.blogg.se/
http://jeta.blogg.se/

Maybe a ego-day




Haha, jag bjuder två bilder på mig. Ego-day? ;)
not

Hejsan! Duchade nyss för var innan på träning. Tränade med 97orna, det var väl kul. Men det är inte hård träning, och det vill jag ha. Annars har jag varit med stina, helen, kasper idag. Och susan och suddi var också med. Det var jättekul hihi, och så är det jättefint väder också! Kanske drar till båraryd imon, vem vet. men nånting blire iallafall, kanske sover över med helen och stina imon hos helen ;D

Har inte så mycket att skriva.. hm. Haha, 2 bilder på mig faktiskt ;D erkänn duktigt gjort av mig? bilderna är sjukt gamla haha.På andra bilden ser jag sådär lite halvdöd ut, haha! Who cares, man ska ju inte alltid se perfekt ut, för det är ingen ändå. Aja glöm inte min helens och stinas blogg: www.blatteswedie.blogg.se

Peace out

'' Din bästa sommarbild ''




Jag anmäler mig till en tävling hos Fotobecka där priset är en diffusor från tvspelsweb.se och jag tävlar med denna bilden. Temat är: '' din bästa sommarbild'. Är väldigt nöjd med denna bilden, den utstrålar så mycket sommar tycker jag. Sand, grönt och skönt gräs och man är alltid glad.

DIGGAR


Foto: jag
Diggar de här bilderna, haha.

Hejsan, matchen gick inte så bra i första halvlek men i andra halvlek var vi grymma. Vi släppte inte in nått mål i andra halvlek, men det blev 4-0 till dem.. synd :/ Det var jättekul att spela, men det skulle bli ännu roligare om vi vann, but that's life.

Var innan ute en runda med stina, vi cyklade först till skolan (gyllenfors) och kollade om nån var där, men nej det var dött som vanligt. Så vi cyklade upp till stan och åkte ner för alla backar hihi, skit kul! Och vi körde en tävling om vem som kunde cykla ner snabbast, och jag vann (Y) och vid tio gick vi hem, tack för en rolig dag stina ;D


Match mot ..


Bästa laget ever, love you guys <3 ( fast det är några 97or med också)

Idag har jag match med 97orna, hemmamatch. Vi spelar mot Hvetlanda. Men jag kommer inte spela så mycket för min piercing så det får bli så. Längtar så till eskilscupen med laget.. åh! det är i augusti, och det är från 6-8 augusti. Bilden på laget ser ni där uppe, men det är bara 96 or och 97or med för 95orna får ju inte vara med i DM
och det var då vi tog bilden.

Uppdaterar mer senare, peace out

bilderna från liseberg




Lite bilder från liseberg, försenade ja jag vet men bättre sent än aldrig. Eller hur?
Bilderna är tagna med stinas långzoom, jag tycker den är jättebra! ;)

Och ser ni min nya design?  Jag älskar den! Ny profilbild och header och bakgrundsbild osv.. tycker den är enkel, inte direkt wow, but i like it.

Rösta på mig här och här

RÖSTA PÅ MIG!

Jag har blivit finalist
Jag har kommit vidare till jennifers tävling, jag är nr 8 så rösta på mig om ni tycker jag är värd en liten röst!
Man vinner reflexskärm 5 i 1 och det vill jag gärna ha! ;D
Läs reglerna

Rösta på mig här också, nr 6.

vad vore sommar utan jordgubbar?



Foto: jag

Hejsan,hur mår mina söta läsare då? Jag mår iallafall bra.Sitter här och lyssnar på musik.Yeah, so me.

Käkade jordgubbar innan, åh hur goda som helst. Första gången i år! Vad är en sommar utan jordgubbar liksom?
Det är ingen riktig sommar för mig iallafall..  Idag ska jag nog bara vara hemma, vädret suger, det lockar dig inte ut precis. Imon har jag match, ska vara med 97orna. Men tänker inte direkt spela mycket, måste ju akta piercingen. För förra gången gick det inte så bra.. Aja, ha en bra dag! <3

En kväll hos elin!




Redigerade dem i Photoscape, enligt mig funkar det väldigt bra! Stinas vackra ögon kan man ju inte missa ..
Vad tycker ni om bilderna?

Innan var jag hos Elin, med Helen och Sara. Elin hade lagat jättegod mat! Sen när vi hade ätit färdigt, kollade på vi en film, haha den var både bra och rolig! ;D Efter det spelade vi nåt spel, med ett konstigt namn.. haha! Det var iallafall jätteroligt att spela, vi skrattade hela tiden hahah ;D Sen när jag kollade klockan, var den redan halv 11 .. :O Spelade lite till, sen cyklade jag hem. Tack för en jätte rolig kväll tjejer! måste göras om ;)

Old pictures




Old pictures on Doruntina
Men vad tycker ni?

VIDARE!


Har kommit vidare i photonerdens tävling! Rösta på mig så är ni bäst!!
Jag är nummer 6, så rösta på mig!

SOMEBODY TO LOVE - VIDEON ÄR UTE!!



Somebody to love videon är ute, och den är skit bra enligt mig ;D dansen är sjukt bra också. Och justin, snyggaste som vanligt! Hans keps, oh jag dör.Den är så snygg!!

Juste, beställde hem 100 foton gratis från fujidirekt, och så betalar man bara frakt, super bra! Så får väl bilderna nångång i veckan, beställde inte bara hem foton jag har tagit, också på justin bieber hihi! Men mest bilder jag har tagit. Aja kanske ska kolla film och grilla med helen elin och sara lite senare,

peace out

Fotodag with JOSSE!







Massa fina bilder på josephine, och så bjuder jag en på mig själv som Josephine har tagit!
Är väldigt nöjd med bilderna, det blev endel bilder så ni fick se många!

OFÖRGLÖMLIGT MINNE

SORRYSORRYSORRY, har ingen bild på denna datan, men ni får bildbomb senare när jag har fått bilderna från stina från Liseberg igår!

Såhär var det, vi kom fram dit vid ett och det var sjukt mycket kö.Men Heidi skaffade biljetterna så vi fick gå före alla :D softination, sen typ åkte vi slänggungorna först för helen vill testa en lite mindre farlig först.Den sög fast den var skön.. helen typ skrek livet av sig..: o Men sen åkte vi baldern, ASSÅ JAG DOG! Har åkt den innan, men det är alltid så här första gången när man åker i år. Sen åkte jag och stina kanonen, och jag kollade väl runt lite sådär .. så såg jag verkligen en skiit snygg kille!! Nummer 2 på min lista! Efter justin bieber såklart ;) ÅH, kan ba säga att jag smälte lite sådär. Okej nog om det haha. Och kanonen var skit rolig men baldern var roligare;D
Sen åkte vi massa och massa och massa.. Och så köpte jag ett kort av flumride, nice ;) Ni får bild på det senare.
Orkar inte berätta mer, men det var verkligen ett OFÖRGLÖMLIGT MINNE! Kommer aldrig glömma detta! Det var det bästa som har hänt i år typ..men aja snart ska jag ut med josse, ska köpa Glitter tidningen för justin bieber är ju med, och sen ska jag fota josse vid dalen. Så ni får antingen bilderna på josse imon eller idag. Och det är ju perfekt väder också! Aja seeya!

LISEBERG!



Omgomg, vet ni vad!? jag, helen och stina ska till liseberg imon med Z (fritidsgården) !!!
I'm so happy, i'm so glad.. och nånting haha.

Nån mer som ska dit? ;D<3

TÄVLING - SOMMARPORTRÄTT



Jag anmäler mig till Jennifers fototävling med det här sommarporträttet. Man kan vinna en reflexskärm 5-i-1, och det vill jag gärna ha! ;D

WE WON!

Hade ju DM igår i Växjö mot Sandsbro AIK och vi vann med 2-0 ÅH ÄR SKIT GLAD! ;D
Fick också en skit hård boll i mitt face så fick ganska mycket näsblod, och precis på näspiercingen. Men hade tejp på näsan för annars fick jag inte spela .. -.- Ska idag till anderstorp för återbesökstid, och kolla om det läkt bra. Det får man väl hoppas!

Det blir ett bildlöst inlägg för sitter på den bärbara datorn och har knappast några bilder här, men senare visar jag några bilder ni inte sett förut.. ;)

DM i Växjö


Åååh!? varför ska blogg.se förstöra bilderna!? :@

Åh, asså jag blir galen när blogg.se förstör bilderna, och då menar jag att dem drar ner på skärpan, kontrasten och ja nästan allting! Igentligen är den bilden mycket mycket finare!

Idag har jag DM match i Växjö, vi åker dit med buss. Så det blir väl kul .. eller? Njae..Kul att spela DM iallafall! ;) Och när vi har åkt så långt, eller a så ska vi vinna matchen också! ;) På onsdag åker fritidsgården Z till Liseberg och jag stina och helen har anmält oss, så vi ska dit. Missar matchen mot anderstorp också, men det blir så ibland. Kommer inte uppdatera mer idag, eftersom jag kommer hem ca 23.00, och då kommer jag vara trött som f*n. Men ni får extra uppdatering imon, eller ja får se för har återbesökstid hos Faces för att kolla min piercing, sen ska jag också på speedway med vännerna, men kan uppdatera emellan.. Aja adios!

five things



- Jag vill bli skådespelerska när jag blir stor.
- Jag blir lätt irriterad.
- Jag älskar djur.
- När jag var 9-10 år så var jag nära på att dö, jag blev sjuk i Ulqin (montenegro) men vi trodde det inte var nåt farligt, sen åkte vi vidare till kosova, där mina föräldrar kommer ifrån, och då blev jag mycket sjuk. Vi gick till massa sjukhus och frågade var det var, men dem tog det inte på stort allvar. Dumma i huvudet. Så pappa beställde biljetter till sverige för mig och min mamma, och där skjutsade vår kusin oss till Jönköpings sjukhus.
Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag hade för sjukdom eller vad man ska säga, men jag var i sjukhuset cirka 1-2 veckor om jag kommer ihåg rätt. De tog hand om mig så bra, det är jag riktigt glad över. Skönt att allt är över nu.

- Jag älskar bandet Nickelback, dem är så himla bra!

Glömde en till, haha, sorry.



Bloggsvar


Får bli en bild på mig och stina, bilden är tagen av felicia

haha härlig bild på mig och stina ;D har skaffat bloggsvar, Emma skickade injudan till mig. TACK! :)
Så där kan ni fråga massa frågor, om ni undrar över något. Så fråga på! ;)

NYTT NYTT NYTT NYTT!





Byxdress från Åhlens, 249 kr - L-Ö-V-E-I-T!
Prickiga tights från Åhlens, 89 kr

Sen köpte jag också OKEJ tidning i willys för endast 29 kr, och för jag såg att man fick en justin bieber affisch, åh min älskling!! ;D Väldigt nöjd med mitt inköp!

var tvungen att göra sådär med mitt face, jag såg konstig ut på bilden, så det fick bli så!

here you go

Har fått frågor om jag kan visa bild på min piercing, here you go


THE SIMS 2


Bilder på min baby ;D

Idag har jag inte gjort nånting förutom att äta, och spela sims 2, (blivit beroende igen) och kollat på tv. Så kommer det fortsätta hela dagen, peace out.

PRESENTER





Armbandet och öronhängena har Amanda köpt till mig som present, tack älskling älskar dig!
Och justin bieber tröjan har landat! ;D L-Ö-V-E-I-T

Sen ska jag få mer ;)

BTW, har ny header. Hade bara lust att göra en ny, haha that's me ;)

14 ÅR!




Nu är jag 14 år! Inte 13 mer, yeah! Den tårtan köpte pappa till mig, sjukt god! ;D
Mamma beställde justin bieber tröjan i söndags till mig, så antigen får jag den idag eller imon, så yeah på det med ;D Och när min syster får lön, får jag välja exakt vad jag vill, bra va? ;) Och så ska jag också få present av moster.

AJAA, HA EN BRA DAG FÖR DET SKA JAG HA! ;D

VART TOG SOMMAREN VÄGEN?



Nu när det är s-o-m-m-a-r-l-o-v, så ska det väl vara SOMMAR, FINT VÄDER?
Men det är det icke..


Vi vann matchen med 1-0, bra spelat tjejer, grymt bra ;)
Ps, designen är klar, gjorde den ganska fort men den blev ganska fin ändå tycker jag,väldigt somrig, vad tycker ni?


kommentarer





Jag blir så glad när jag får såna här kommentarer, när man har en dålig dag och inte är på humör kan dem här snälla kommentarerna göra dig på humör!<3

Skolavslutningen 2010



Har fler bilder, tex på stina och helen men om jag lägger ut så kommer dem bara skälla på mig och säga '' åh, nej inte den bilden '' man behöver inte alltid se perfekt ut på bilder, nångång kan man väl bjuda på sig själv. Så jag sket i det.

Hejsan! Igår var det ju skolavslutning, och jag sket i att blogga för kameran hade inget batteri så kunde inte visa bilderna för er, så ville inte bara skriva ett inlägg med ett par gamla bilder. Men här är iallafall några bilder, vissa bilder har jag inte redigerat, bara lagt på skärpa. Skolavslutningen var väl rolig, vi bjöd klassen på muffins, mums! Tänk att jag har slutat 7an, och börjar 8an nu. Vet att jag har sagt det flera gånger, men kan fortfarande inte tro det.. JAG LIKSOM? haha! Men sedan efter skolavslutningen var klar så gick vi till linnéa och fikade, det var: Jag, stina, helen, susan, samuel, ricardo,linus och felicia. Sen lite efter kom marko och franjo haha, sen gick vi hem. Och stina skjutsade mig hem. För hade inte med mig min nyckel och min cykel är fortfarande hos helen.. :/ buhuhu, måste hämta den någon dag. Idag har jag match, vi samlas vid 17.00, usch i detta regnet också. Det gillar jag inte :( Ojsan, blev typ en bok!? kanske ska börja skriva böcker? ;) ne skojar, men ha det bra, puss <3

ps, ska börja med en ny design! ;)

STUDENTBALEN 2010


Så fina!







Sådär, orkar inte mer. Vissa bilder är inte ens redigerade, bara lagt skärpa på dem.

NYSHOPPAT


Blommiga tights, HM 99 kr

Hejsan, det köpte jag idag när jag var i jönköping idag! Hade inte så mycket pengar med mig för trodde inte att jag skulle hitta nånting mer, men jag hittade ett jättefint byxdress på bikbok.. asså jag och stina blev kära!! Så vi kanske åker upp dit nångång i veckan. Bara kanske, haha.

Annars har det varit rolig dag,men ganska stressig. Direkt efter jönköping så åkte vi upp till stan i gislaved ( our town ) och så köpte vi ingredienser, för vi skulle baka hos stina. Och helen köpte också en kjol, så vi gick in på jc.
Är typ helt slut, har inte varit hemma idag än nu och på morgonen .. : O
Imorgon är det skolavslutning, jävlar vad snabbt det gått.. kan inte fatta det! hallååå!? jag ska börja 8:an i augusti!?!? I can't believe it..
Nu kommer ni få se bilder från studentbalen, så det blir typ en BILDBOMB? yes mam ;)

STUDENTBALEN



Foto: jag

Hejsan, tänkte skriva ett litet inlägg. Vid fyra ska jag och och kanske tina cykla upp till balen, det är studentbal och jag tar väl med mig kameran så fotar jag lite grann, å ni kommer nog få se bilder när jag kommer hem! Har inte så mycket mer att skriva så jag säger väl, hejdå, ha en härlig dag :)

Jönköping


Två till bilder på stina, älskar bilderna

Hejsan! Idag har jag varit i jönköping med tina, hennes pappa och lilla dardan. Det var väl kul, köpte inget förutom glass då. För ska dit på måndag igen med helen och stina, och då ska jag köpa om jag hittar något :)
Dagen har varit rolig, alltid kul med min tina, älskling!
Sitter och käkar glass just nu, alltid gott med glass! håller ni inte med? haha!

Bye!

Tävling hos photonerden!



Jag är med och tävlar med denna bild i en fototävling hos Photonerden.
Tävlingsinlägget hittar ni  HÄR
Det man kan vinna är ett rengörningskit till kameran,så får väl hoppas på det bästa nu!

mer bilder på stina


Foto: jag

det kommer komma mycket bilder framöver på stina, är så sjukt nöjd med bilderna. Ni har mycket
kvar att se!


Idag hade vi brännbollsturnering, och vi kom 5a. Helt sämst men aja.. vi tjejer var sjukt bra, men inte för att vara elak eller något men killarna var inte på topp idag. Asså några kämpade, men inte ens hälften av dem. Vi mötte 7c dem som vann hela tuneringen, vi mötte deras tjejer och vi ledde med 31-6! Asså vi var bäst, men sen när killarna skulle köra, så blev det helt fuckt'up..

men vi vinner fotbollstuneringen nästa år ;D
eller inte.. haha!
Men aja senare har jag DM match, hoppas verkligen vi vinner. Det är antigen vinna eller försvinna!

never say never


Låten är sjukt bra, om du inte hört den,lyssna!

Bildbomb

Hejsan, har varit ute idag i solen med stina. Det finns en stor beachvolleybolly där vid skolan och det finns mycket sand, så stack vi och fotade! Bilderna blev superfina, och kommentera! Ni får ni en bildbomb! Enjoy!





Bilden förklarar dagen



Sådär, orkar inte mer haha.Men ni får bilder i andra inlägg, nu ska jag fortsätta lyssna på justin bieber!
puss <3


Bilderna är mycket finare igentligen, men dem försämras ju i bloggen..

NÄSPIERCING!



Bilderna är inte redigerade, har inte hunnit.

Hejsan! har inte hunnit uppdatera idag, eftersom jag stina och helen cyklade direkt till stina när vi kom hem från skolan vid 12. Men först åkte vi till lidl och köpte dumle till våra muffins, det blev exakt 23 kr. Haha, precis vad vi hade. Sen gjorde vi nudlar, men orkade inte alla. Sen så gjorde vi muffins, men helen var tvungen att gå hem så jag och stina gjorde muffinsarna men såklart så fick helen också. Asså dem blev sjukt goda, smeten var så himla god! Åt jätte mycket så fick ont i magen, som jag alltid får .. juste så hade inte stina tillräckligt med mjöl så jag cyklade hem snabbt och hämtade.Så sa pappa att jag har tid till näspiercing i anderstorp idag, så blev så glad! ;D

Cyklade till stina, och vi gjorde klart muffinsarna! dem blev sjukt goda, åh! Vi åt också, vi typ dog hihi. Sen trodde jag att jag hade tid vid halv 6 (näspiercing) men nae hade visst vid halv 5, så ja sen kom mamma och pappa, sen vidare till a-torp! Gjorde lite ont, men jag är skit nöjd! Ni får bilder på det senare för ska på speedway nu, så vi hörs!