which one do you like most?




which one do you like most?

BILDER FRÅN GISLEDAGARNA





Lite bilder från gisledagarna jag fick av felicia. Bilderna är tagna med hennes systekamera, canon eos 1000d som min då. Dem tre första bilderna har jag tagit, och bilderna på plutten dardan har jag tagit ;)

Vissa bilder har jag inte ens redigerat!

förkyld


Gisledagarna 2010 - bäst ;D

Haha där har ni en bild från gisledagarna, tyckte att den var sådär lite småcool ;D
När jag kom hem från skolan, så hade jag ont i huvet så jag somnade tills nu typ. Senare kanske jag ska kolla match, för tänker inte vara med på träningen för är förkyld. Annars blir det bara värre. Men nu orkar jag inte skriva mer, peace out.

STOR BILD



Nu ska jag duscha, och sen blir det att sova ;) Godnatt!

Frågestund or what?


Foto: jag

Hejsan, min uppdatering suger jag vet. Men det har varit gisledagarna i helgen, så jag har bara inte orkat uppdatera. Men nu är jag tillbaks! ;) Eller det tror jag iallafall.. Hur som helst har helgen varit jätterolig! ;D
Har varit med många vänner och käkat godis typ hela tiden. Inte bra! men det är så himla gott.. Men tack för en rolig helg, ni som jag var med! ;D

Imon är det skola, och det gillar jag inte.. men kul att träffa stina eftersom inte sett henne på hela helgen. Annars är det inga prov mer i skolan, så det gillar vi. Kanske har en frågestund snart.. Eller vad tycker ni? ;)

GISLEDAGARNA, HERE I COME


Foto: jag

vet inte om ni har sett bilden innan men aja, ska snart till gisledagarna med helen. Får se om det bli kul, eftersom nyss ösregnade det. Hoppas det blir fint väder senare.

Hade konditionstest idag, 2 km och 400 m. Sprang på 12:24 min, är väldigt stolt över mig själv. Eftersom i höstas när vi hade testet, sprang jag på 14:15 om jag inte kom ihåg fel, så det är skillnad.Men orkar inte skriva mer, ha en bra dag!

EGO EGO EGO BILD


Bilden har Stina tagit, kolla in hennes blogg.

Gisledagarna!


Bild på min käära gulliga syster, och nej hon har inte lila hår

Heej, är helt arg just nu för att vi ska ha konditions testet imon.. -.-' Förra gången fick jag vg, och nu kommer jag få ig. Skojar inte, har sämst kondition. Men man får väl hoppas på det bästa och hoppas jag får ett bra resultat!

Imon är det gisledagarna, och dem som bor i gislaved vet vad som gäller? ;) TAGGAAAA!!
Fast det ska typ regna.. buhuhuh :( men orkar inte skriva mer, skriver mer ikväll. Hörs!


match!


foto: jag

Hejsan, tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg hihi. Idag har skolan gått bara bra, gjorde inte matteprovet för vi var i datasalen, så jag ska göra det på fredag istället. När jag kom hem hade pappa köpt jätte gott bröd, asså gud vad gott det är! Godaste brödet jag har ätit, haha det är en fotoblogg och jag sitter och snackar om mat, nejnej inte bra alesa.

Vid kvart i 6 samlas vi inför match, mot Bor. Matchen börjar 19.00 så jag kommer hem ca 9 ikväll. Så kommer nog inte uppdatera mer. Ha en bra dag, puss <3

SOMMAR



Jag är med och tävlar i Emmas tävling med denna bilden. Temat är sommar och priset är något valfritt från tvspelsweb.se för 200 kr. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett Cirkulärt polarisationsfilter (CPL).
Om du vill vara med, klicka då här.

Älskar denna bilden, solglasögonen är på och man är glad!

What do you think?





Tog lite bilder nyss, vad tycks? ;)
Vill ni se mer bilder?



BLOGGHUMÖR!


foto: jag

Hejsan allihopa! Är faktiskt på blogghumör idag ;D Idag var väl skolan helt okej, som vanliga andra skoldagar. Men maten var annorlunda, det var nämligen chicken nuggets och ris idag! ;D Superduper gott! haha, vi brukar aldrig få god mat i skolan så idag är det typ första gången på månader. Vi slutade också 20 över 12, om man räknar med maten och idag blev det så.

Mamma beställde tid åt mig imon att pierca mig i näsan, men har match imon så då skulle jag inte kunna spela matchen.. Och jag vill inte missa matchen! Så tar det nångång nästa vecka, tråkigt för jag ville verkligen ha det till gisledagarna men sånt är livet, det är inte alltid rättvist. Några säger att det ska regna på fredag-lördag och några säger det ska bli fint i helgen. Vet inte vem jag ska på tro på, men vi får väl vänta och se till helgen.

Emma har en tävling, som jag tror jag ska vara med i. Har inte haft så mycket tur i dem andra tävlingarna, så hoppas tur denna gången. Bilden jag tror jag ska tävla med är.. helt fantastiskt! Love it. Men måste också få tillstånd att använda den. Senare kanske jag kollar på killarnas match, men får se. Hejdå!

STRANGE


Foto: jag

Fina bilder som jag aldrig lagt upp på bloggen innan.. strange.

Teori-träning!


Foto: jag [ www.qendrezas.blogg.se ]

Hejsan, tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan jag ska på teori-träning.Min dag har väl gått bra, i skolan fick jag ont i huvudet, jobbigt. Och sen fortsatte det.. och har fortfarande lite -.-'

Det var ganska roligt på svenskan, barbro var inte där så vi satt och snackade om allt möjligt.. haha! Aja orkar inte skriva mer, efter teori-träningen ska jag göra ny design till amanda ;D bye!

ORDNA NÅN TÄVLING.. ?

Vill fråga er en sak, min blogg börjar bli tråkig så.. Skulle ni vilja ha nån '' månadens bild '' tävling? Skulle inte det varit kul?

Svara vad ni tycker! Ni får komma med andra förslag!

SKADAD



Foto: jag

Hejsan, har spelat fotbollsmatch idag, oavgjort 1-1. Orkade verkligen inte spela idag, och vi kunde spela bättre men halva laget var ju typ borta. Inte bra!

Fick en kommentar där det stod vart jag skulle pierca mig. Svar: Jag ska pierca mig i näsan.
På tisdag tror jag nog, och då har jag också match. Men om man inte får spela match efter man piercat sig så ska jag nog skippa matchen. Annars är det jättefint väder ute, men det blåser. Men fortfarande skönt haha..
Bjuder på två bilder idag som jag tog för längesen, inte så längesen men ja. Skadade mig idag på matchen också, låret, AJ! Det gör verkligen jätte ont, pappa ska sätta bandage så det går över ( i hope it does ) Imorgon har vi ingen träning, vi ska bara snacka, teori-träning. Ska nog vara med amanda imon, saknar henne.. :/ Läs hennes blogg HÄÄÄR! Men ska dra nu, bye!

ännu en fototävling!



Jag är med och tävlar i Jennys fototävling där temat är vår och man kan vinna en valfri fjärrutlösare från tvspelsweb!

Tävling hos Caroline!



Jag är med och tävlar om ett Close-up filter i samarbete med Tvspelsweb.se hos Caroline Dahlén.
Temat är Djur.

SOLEN SKINER!



Foto: jag

Hejsan ;D
vädret är jätte härligt så har varit ute, därför har jag inte uppdaterat. Har varit ute med bogi, och sen träffade vi på ett gäng 97or haha. Kul att snacka med dem, man känner sig så stor. Fast bogi är ju själv 97 haha!

Sen stack dem och sen kom armina, men sen skulle jag äta så jag cyklade hem. Träffade tina också på vägen hem, min sötnos (L) Kolla på hennes blogg, nice ;) Mår bättre idag, men har fortfarande ont i huvudet :( hoppas det går över tills imon, för har match imon.. men ska dra nu så ha en bra dag!

INGEN SKOLA FÖR MIG IDAG


Foto: jag

Hej, är fortfarande sjuk men mår iallafall bättre. Det blev ingen skola för mig idag, för i morse  hade jag huvudvärk, förkyld och hade ont i magen. Första gången jag missar skolan pga att jag är sjuk, HAHA!

Känner mig skit varm, fast jag bara har lite feber. Kunde inte heller pierca mig idag eftersom är sjuk, så det blir på måndag eller tisdag om jag är frisk, och det får man hoppas.  Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Ska kolla på talang snart, ha det bra!

5 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG


- Jag är beroende av att bita på mina naglar
- Jag älskar ketchup, kan inte leva utan det
- Jag älskaaaar när killar har keps
- Jag är beroende av justin bieber, tro det eller ej
- Jag vill flytta till USA

KATTEN MAJA



Foto: jag

Ser ni stinas söta katt? HELT AMAZING! Älskar bilderna också. Nu håller becka på med min design, hon är klar med headern och jag är jättenöjd! :D Den blev somrig, exakt så som jag ville ha den. Tusen tack becka! :)

Idag i skolan mådde jag skit, hade ont i huvet, halsen och magen, och mådde illa. Sen när jag kom hem så somnade jag på soffan, skönt att få lite sömn. Har fortfarande ont lite i huvet nu,men har gått över för det mesta som tur är. Fick tillbaks zozo frågorna som vi gjorde, och det högsta man kunde få var G+ och jag fick det ;)

Men ska käka nu, är hungrig.. hihi! Ha det bäst <3

Flower


Foto: jag

Hejsan, har inte uppdaterat alls idag. Har inte orkat, och har haft plugg. Som sagt, skolan går före bloggen. Igår var det ju speedway, och det var skitkul! Detta måste vi göra om tjejer och killar! ;)

Fotade också ganska mycket med stina och helen igår, och det blev en hel del fina bilder. Vi tog också bilder på oss, men det får ni se i ett annat inlägg, kanske imon? ;) Här är en utav dem bilderna som jag tog iaf som ni kan se. Men nu ska jag äta, mamma ropaar -.-' Aja ses!

Speedway!

Hade ju en sån '' Vad vill ni se mer av? '' här i min blogg, och det var några som ville ha 5 saker ni inte visste om mig. Och det kan jag ordna imorgon, för har mer tid imorgon än idag. Så det ska ordnas! ;D

Har inte orkat uppdatera idag, jag vet fy skäms på mig! Nä skojar haha, men har inte orkar uppdatera.. Vid kvart över sju så kommer tina hit och så skjutsar hennes pappa oss till Speedway. Ska vara där med massa, så det ska bli kul! ;D kan inte tiden gå lite fortare liksom? -.- orkar inte vänta buhuhu :( aja, blir inte nån mer uppdatering ikväll. Kommer hem vid cirka halv 10, tror inte jag kommer orka, kommer vara trött tror jag nog. men ha en fortsatt bra dag! ;D

Fototävling hos Tinkerbella!



Jag är med och tävlar hos tinkerbella.
Priset
reflexskärm 5 i 1 (56 cm). Vill du också vara med? Klicka då här.

Tema: Sommarkänslor
Denna bilden ger mig sommarkänslor, färgerna är så fina och blommorna har ploppat upp! Och på sommaren är det massor av blommor, det ända man ser i gräset är typ blommor.

Hoppas på det bästa och hoppas jag går vidare! ;D

SOCCER TRAINING


Bild före club nordic

Hejsan, kom nyss hem från fotbollsträning. Ska snart hoppa in i duschen ska bara skriva ett kort inlägg! ;)
Som sagt var nyss på fotbollsträning och det var väl kul, haha mycket skratt blev det. Annars har jag varit i skolan idag och lika lamt som vanligt. Men kul att träffa vännerna! ;D

Becka
ska göra min design, och jag är skit glad! ;D Hon gör superfina! Ae nu ska jag in i duschen, vi hörs!

BILDBOMB









En bildbomb fick det bli, för becka ska göra min design och på denna datan kan man inte logga in på msn, helt konstigt men aja. Så får ta bärbara datorn och spara bilderna och skickad dem till henne. Hinner inte berätta mer, men uppdaterar mer senare efter träningen! See ya!

VAD VILL NI SE MER AV?


Känner att min blogg börjar bli tråkig.. så vad vill ni se mer av?

blogg.se drar ner på färgerna!




Asså shit vad blogg.se drar ner på färgerna :S Kollade på bilden när jag skulle redigera ögonen på photoshop, och så hade jag laddat upp bilden i ett inlägg, i photoshop var färgerna helt fina och allt, sen på blogg, färgerna var inte samma. Tråkigt när man är nöjd med nån bild..

Ojoj! Statistiken går bara upp och upp! Jätte kul att se ;D Glöm inte
bloglovin om ni gillar min blogg! ;)
Ska läsa pumans dotter idag, har några sidor kvar att läsa. Annars ska jag bara ta det lugnt, imorgon är det skola och det vill man inte.. Men aja ett måste är ett måste. Hejdå!

UPPDATERING: EN LITEN SAK KOMMER UPP SENARE! SÅ HÅLL UTKIK ;D

TIPS PÅ SOMMARKLÄDER



Åååhhh.. asså man vill bara ha allting! Allting som är snyggt då. Här är lite tips till sommaren, det ska mest vara färgglada färger till sommaren, men svart är ju också så snyggt..

Lizzie Mcguire

Hej, kollade nyss på filmen Lizzie Mcguire på tv, jättebra ;D Idag har jag bara slappat, kollat på tv och ätit glass. Ska snart läsa pumans dotter, den ska vara läst tills på måndag till sidan 84. 



Idag är det inte fint väder, det har spöregnat i morse.. tråkigt :( aja, puss <3

The last song



åååh!! jag vill se se se! Den ser väldigt bra ut, vill så gärna se den. Ska kolla på den när den kommer hit till gislaved! ;)

Härligt väder!


Foto: jag

Hello people, har varit ute idag med susan och julle i detta fina vädret, det var väl roligt :) Sen stack julle hem, och sen skjutsade jag susan hem och sen cyklade jag hem. Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla runt lite i datan och käka glass. Ha en härlig dag!

älskar hennes röst!



Den tjejen kan verkligen sjunga! älskar hennes röst!

Ny header.. hiss/diss?



Har bytt header för tredje gången.. sån är jag! Haha, kan inte hålla mig till en header så länge. Men denna blev faktiskt ganska fin, eller vad tycker ni? hiss/diss?

vädret lockar mig inte ut..



Foto: jag [www.qendrezas.blogg.se]

Hejsan,  blev sugen på att uppdatera så ja ;D Uppdaterade bara en gång igår för orkade inte mer haha.. Men idag är jag tillbaks! ;)

Idag ska jag väl sitta hemma eller något, för vädret lockar inte ut mig.. Åh är trött på detta vädret.Hallå det är vår!?!? Och om en månad är det juni, och då är det sommar och jag FYLLER 14 ÅR! Seriöst, det måste bli fint väder nångång? På morgonen kan det vara soligt och fint, men på eftermiddagen blåsigt, regnigt och ja allt annat. :/

Aja, ska försöka sätta ett leénde på läpparna nu och lyssna på musiik, puss <3

Nya gympaskor!


Gympaskor 399 kr

Som ni ser har jag köpt nya gympaskor idag, kommer använda dem på fotbollen när vi har innefotboll också men mest som gympaskor. Är riktigt nöjd med dem hihi, dem kommer användas flitigt.

Idag har jag fotbollsträning, fast hoppas den blir inställd för kolla vädret? :s Ska ringa min tränare och fråga om vi ska ha träning eller inte. Idag gick skolan helt okej, vi hade svenska och engelska. Och så fick jag reda på vad jag fick på engelska berättelsen, fick VG+ ;) Extremt nöjd!
Usch vilket väder det är ute.. :( det är också tråkigt när statisktiken faller ner .. och inga kommentarer.. tråkigt :( Men nu ska jag hitta på något här hemma, see ya!

Cougar town eller sova?



Kollade nyss på DH, och nu ska jag nog kolla på Cougar town eller gå och sova. Godnatt!

Liten bildbomb..





Foto: jag

hej, som ni ser har jag tagit massor av foton av tina! ;D Hon har kommit hem till mig och så har jag fotat henne en massa, ni kommer se mer bilder senare! Det här är bara några av bilderna.. hehe. Anledningen till att jag inte uppdaterat är för att jag har varit hela dagen med tina, så det är därför.

Skjutsade hem tina efter ett tag med bogi, haha! Kul var det.Imorgon slutar vi 11! Helt skönt!  Men ska fortsätta lyssna på musik nu, ha en bra dag!

BTW: Vet nån vad som har hänt med min meny allra längst ner? :S nån som kan hjälpa mig?


Frida tidningen! JB affisch!




Vet ni vad jag har fått mig med mig innan när jag var i stan? Jo, Frida-tidningen ;D Där fick man också en justin bieber affisch, därför jag köpte den hihi (A)

Ska hänga upp den på väggen nu, love u justin! ;D godnatt allihopa! Ses imon!

Två härliga vårbilder!



Foto: jag

Här är två utav bilderna som jag tog kort på alldeles nyss, ganska fina va? :)

Härlig dag!



Foto: jag
Vilken föredrar ni bäst? ;)

Hejsan people ;D Sitter här i denna vackra, härliga dag! Det är faktiskt jättefint väder ute!
Har ont i huvudet, så jag ska inte på träningen. Känner inte för det heller, men på onsdag går jag. Denna veckan har vi, tema vecka. Fast vi går ju bara till på onsdag, så det är ju nice. Vi var i reningsvärket eller vad det hette haha! Det var iallafall tråkigt och kallt. För vi fick ett papper med massa knoppar och så på, och sen skulle man hitta knopparna/kvistarna och klistra fast dem på pappret, och gissa vem som vann? ;) Yes, vårt lag! Jag, stina, helen och elin. Men det var iallafall kul att vi vann ;D

Blir kanske att gå ut, eller något. Men uppdaterar senare, för jag har massa bilder att visa er! Kanske visar bild på vad jag köpt under den här ''lilla'' bloggpausen. Hejdå, ha en härlig dag!

wie internet nu


Foto: jag

HAAAAAR FÅTT TILLBAKS INTERNET PÅ DENNA DATORN NU! =D Ska hålla på med en ny header snart, eller imon. Får se. Men är iallafall jätteglad nu, sitter och redigerar lite bilder som jag har tagit. Uppdateringen kommer bli mycket bättre nu, promise! Mint 2-3 inlägg per dag om jag inte har för mycket plugg!

Vill fråga er en sak,
jo ni vet när man ska lägga in bilder från kameran till datan? Ja, när jag gör det, så brukar det bli ibland att bara några utav de sista bilderna kommer och inte alla!? :S vet någon vad som är problemet?
Tacksam för svar!

Ska dra nu, godnatt, vi hörs!

My cutie




Heej, har saknat bloggandet jätte mycket faktiskt. Men vi  har inte fått internet på den andra datan.. :(  Men hoppas nån gång i veckan. Men bjuder 2 bilder på JB, min sötnos. Han är den finaste killen jag har sett, skojar inte.

Tänkte berätta lite om min dag, skolan gick bra och så. Inget intressant eller viktigt, eller i fredags så fick vi reda på vad vi fick på vår engelska uppsats, fick VG. Stolt!  Idag vid kvart i 6 ska vi samlas vid ryttarvallen, har match med b-laget. Får se hur det går, kommer typ flyga 1000 mil eller nåt. HAHA! Men ska nog äta nu, vet inte om det kommer bli så mycket uppdatering, men när jag får internet i den andra datan så kommer jag uppdatera 2-3 inlägg per dag! Och så kommer ni få en splitterny design! Ha det bra, kram <3