GIVE ME SUMMER!



Asså, GE MIG SOMMAR NÅN GÅNG???? Åtminstonte vår iallafall..
Min kompis bogi ska göra en header till mig, oh shit är helt glad! För hon har lärt sig att göra det i photoshop och hon är jättebra på det så det kommer nog gå ganska hyfsat! Bilden tog jag i somras på tina, sara och bogi. Alla tre är så underbart söta, ellerhur?

Change style?

Hejsan, har ingen bild här så det får bli ett bildlöst inlägg.. Igår kom mina kusiner så tog vi lite konstiga bilder haha! Lite senare gick jag,min syster och bogi och hämtade jeta och linda. Sedan gick jag,jeta och bogi direkt till ryttarvallen och kollade på fotboll, killar. Gis hade inte ens gått vidare, dem åkte ut vid 1 tiden och klockan var typ 7-8 tiden när vi var där. Så det var ju lite tråkigt. Sen hämtade pappa och mamma oss och så åkte vi hem och bytte strumpor och skor för våra skor och strumpor var helt blöta! Mina skor läcker in på en minut typ, så jag måste köpa nya.. och nästa vecka så får jag mina svarta converse som jag har längtat till! ;) Sen åkte jag och jeta och mina parents då till tina,donike och dardan. Det var faktiskt jättekul haha jag svär dardan är typ sjuk i huvet eller något. Asså ni skulle typ skratta ihjäl er om ni såg hur han dansade ^. Vi masserade också varann, det var skit skönt! Somnade typ.. Sedan åkte vi hemmåt och vi hämtade linda och vicy så åkte vi till busstationen för dom skulle åka hem med buss, men busschauffören var helt full så dem kunde ju inte åka med dom lixom? Och så var han helt konstig också. Så vi åkte hem till oss igen, och åt mat hehe.. tjockisar! Sen kom jetas mamma och hämtade linda och jeta. Åt först en choklad,sedan gick jag och la mig. Men det har varit en jätterolig dag med er!

Idag ska jag vara med amanda tror jag, får väl se vad vi gör. Kanske kollar fotboll, på p17 tror jag det var.. Men vi får väl se. Imon ska jag bara vara i skolan till 12 typ, ska hem efter maten för ska till värnamo sjukhus och kolla mina öron igen. Har fått en tid så måste gå.

Och vet ni vad? Ska faktiskt ändra min stil.. tro det eller ej. Men ska faktiskt börja kanske sminka mig, men typ bara mascara och sen typ svarta converse ni vet sån rockstil? Jag tycker det är snyggt.. och sen ska jag kanske ta hål i näsan, så får se om det blir en ändring på det!

Ska nog sluta skriva nu innan det blir en hel bok haha.. Aja vi ses senare byebye!

PS. GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR

jeta kommer hit!


Sådär ser jag ungefär ut, sliten haha! Fast bilden är tagen en annan dag.
 
Idag kommer jeta hit, för hennes syster ska komma till oss hos min systers tjejkväll. Hoppas vi kommer ha det kul, eller det har vi ju alltid hihi. Det kommer nog bli massa bilder h e h e. Duschade innan, jävligt skönt.. sen har jag inte gjort något annat förutom att sitta vid datorn. Ska göra om min blogg. Allting, ska göra en ny header och design! Vill ha mellanrum i menyn såna boxar skulle jag vilja ha.. nån som kan göra det? : )  Är inne på bärbara datorn just nu men har ju inga bilder här så får göra headern och designen på den andra datorn. Vi ses senare, hejdå!

VINNAREN AV MÅNADENS BILD ÄR ...


Karolina!
Grattis du har vunnit månadens bild. Jag kommer ha din bild i min meny hela mars månaden!

Emma e = 2 röster
Moa = 9 röster
Karolina = 19 röster
Emma W = 8 röster

GRATTIS SYSTER! ÄLSKAR DIG MEST!


Foto: jag

Hejsan, idag fyller min syster år så grattis till henne! älskar dig mest! Vill också berätta att jag vann veckans blogg tävling hos JULIA . Blev jätteglad, igenkligen skulle en annan vinna men hon fuskade visst så jag vann, tack för alla röster ni som röstade på mig! Får väl hoppas att jag vinner en annan veckansblogg tävling som jag är med i, ni kan rösta HÄR !  Idag har vi gjort prov på no, vet inte hur det gick faktiskt. Men nöjer mig med ett g, så hoppas jag får g. Har ätit på Chili tai idag med familjen, blev några bilder men dem blev inte så bra. Haha, blev en ganska snöig bild fast hade några andra finare men det går inte att ladda upp dem.. det går nästan aldrig för mig och just då dem blir bäst. Men ni får ha det bra, uppdaterar senare, puss!

FINALIST..

Jag är finalist hos LINDA så rösta om ni tycker jag är värd att vinna! =D Ni kan rösta på mig HÄR jag är nummer 4.

YES MIN BÄRBARA DATOR FUNKAR NU !!





Haha, blev lite bilder där med webcameran. Ganska roligt att man kan göra ganska mycket med den, typ förvräningar och sånt.. Idag har skolan gått så segt och jag har varit så trött.. Men det piggade upp mig när pappa sa att internet går nu till bärbara datorn, då blev jag superduper glad haha! Så nu kommer jag vara inne på den dygnet runt.. Eller kanske också på den andra för jag har ju alla andra bilder där på den andra, blivit klar med min present till mamma idag på slöjden. Blev ganska nöjd med den, kan visa bild på den senare för ska också visa bild på bärbara datorn, och den är så mycket snyggare än den andra :D Idag ska jag plugga till mitt no prov, måste PLUGGA PLUGGA PLUGGA. Imorgon fyller min syster år och har inte köpt något än men köper väl imon för vi ska ändå hela familjen och äta på kina restaurangen, ska bli så gott haha! Men ska nog sluta skriva nu innan det blir en hel bok hehe.. BYEBYE!

me and my lovely camera



Hej! Har bytt laptop till en annan som är mycket snyggare!
Men internet funkar inte på den heller, det är nåt fel med kablarna eller gislaveds hus eller något men man blir jävligt förbannad.Fast man kan spela spel på den och så, så jag gjorde det innan haha (A) Skit kul fan, idag har jag typ tatt det lite lugnt. Gjort klart läxorna vi har tills på fredag på engelska så det känns skönt nu. Imon ska jag bara sitta hemma plugga till no provet på fredag. Måste minst få g. Igår var jag varken med amanda eller stina och helen för amanda var '' SJUK '' ELLER HUR AMANDA? Och sen så hade inte helen alla ingredienserna så vi sket i att baka.Men vi ska typ äta på kina resturangen nästa vecka på tisdag för det är skit gott där. Ska fortsätta lyssna på musik nu, BYE!

Glöm inte att rösta på mig HÄR

KOM VIDARE!

Jag har kommit vidare till JULIA i hennes veckans blogg.Det skulle varit jätte snällt om ni röstar på mig!;)

Shena. Skolan har gått bra idag tänkte skriva litet inlägg för jag ska åka till elgiganten nu och köpa en ny laptop, tro det eller ej men den andra funkar inte. Så vi ska kolla på en ny, men glöm inte att rösta på mig HÄR
Nu ska jag dra, ni får mer uppdatering senare bye;)

you make my day



Shena! Är ganska sur just nu, för att bärbara datorn funkar inte.. själva internet går inte. Går inte att logga in på msn, typ webbsidor och såna saker.. Vi ska skicka tillbaka den och köpa en ny tror jag. Som sagt, har aldrig tur. Idag har skolan gått ganska bra, fick g på engelskan och blev så jävla besviken! Asså till nästa prov ska jag fan få vg! Ursäkta mitt språk hehe.  Orkade inte leta upp en bättre bild så tog denna bilden, men den var ganska gullig hihi! Och så tar ju blogg.se ner på skärpan väldigt mycket så det försämrar bilden. Tråkigt men vad ska man göra.

Ska fortsätta läsa på '' shoo len '' eller så var det '' shoolen '' aja men det är en väldigt bra bok. Har inte kommit så långt men den är fortfarande bra. Vi ses kanske senare, hejdå!

uppdaterar på bärbar datorn




Sha, sitter på den bärbara datorn nu och den funkar jättebra! Tänkte uppdatera lite nu eftersom har ingen annat för mig.. Imon kanske jag ska vara med amanda eller så ska jag baka med helen och stina.Men stina och helen kanske skulle plugga så jag får väl se hur det blir.Ni får en bild på mig och min mamma som vi tog alldeles nyss. Jag älskar dig mamma!

Jag kanske uppdaterar senare, tro inte jag gör det men får väl se om jag blir sugen. Hejdå!

Lite ego får man väl vara..



Hehe, lite ego får man väl vara hihi.Den bilden är faktiskt när jag vaknade och kollade på tv och var ganska trött men fortfarande ett leénde på munnen! Idag har skoldagen gått snabbt, och ganska rolig faktiskt. Massa nya skratt med helen och stina, som vanligt.. Haha älskar er tjejer! Ska gå snart till köket och äta för är verkligen jättehungrig.

Jag kanske gör en ny header och design, för denna ser ganska tråkig ut.Men får se.

Idag ska jag väl hitta på något, kanske plugga och läsa. Får väl se, men ha en bra dag uppdaterar senare och visar lite nya bilder jag tog idag på snön och igår när jag tog kort på lite saker här hemma. Ses!

Asså shit vad det ska snöa mycket? Och så ska det snöa hela veckan omg!

two pictures but different effects




Har gjort om bilderna till olika effekter, vilken tycker ni är snyggast?

school tomorrow, again!


Foto: jag

Sha, idag har jag varit på träning och jag har bestämt att jag ska gå på varenda träning.Behöver få upp min kondition, så måste skärpa mig! Vi har ingen träning nästa vecka på lördag och söndag så vi har på onsdag istället.

Imorgon ska pappas kompis programmera vår bärbardator och så får vi internet samma dag. Så jag bloggar nog på bärbardatorn imon hihi. Ska fråga han om photoshop också, för han jobbar på elgiganten så han kanske kan installera det på datorn. Just nu lyssnar jag på musik (of course). Imon är det tillbaks till skolan..både bra och dåligt. Vill ju träffa alla vänner och sånt, men massa plugg hatar jag. Jag blir helt sliten efter skolan, och så har jag två prov på veckan shit asså kommer ba dö nåndag. Nä skojar bara men det är väldigt jobbigt haha xD. Men måndagar är ganska roliga ändå, Men aja, ha en fortsatt bra dag så ses vi!

HISS OCH DISS



KENZA/HISS

Jag absolut älskar kenza, hon är sig själv och är inte bitchig som tex kissie och dessie är. Och jag älskar hennes stil! Och hennes blogg är bäst!

Converse skor/HISS
jag älskar converse skor, asså man kan både ha dom på disco, ute på stan och de passar till allting! Så det blir en hiss!


LYSSNA MUSIK MED HÖRLUROR/HISS
Asså jag bara älskar att lyssna på musik med hörluror, det är så avslappnat när man ligger där och lyssnar på en skön låt/låtar. Och så är det jätte skönt om man är ledsen/ inte på bra humör.

NICKELBACK/HISS
Nickelback är mitt favoritband, asså det är verkligen det bandet jag verkligen älskar! Har aldrig asså fastnat för nått band innan men detta blev jag kär i hihi. Så det blev en STOR HISS för mig! ;)




VINTER/DISS
Asså det är ju gansa mysigt med snö och sånt, men nu har det ju gått över gränsen? Det snöar hur mycket som helst här i sverige så man nästan blir insnöad. Det bästa med vintern är att åka skidor, det tycker jag mycket om men gillar inte kyla så det blir diss!


MATTE/DISS
Jag hatar ämnet matte i skolan! Asså ibland brukar jag bli irriterad när jag inte fattar en/flera uppgifter. Gillade matte när jag var mindre, men absolut inte nu! Diss för mig.

OSOCIALA MÄNNSIKOR/DISS
Jag hatar när jag loggar in på msn, så skriver väl några till mig men sen efter kanske en halvtimme så är det helt dött i min msn? Ingen skriver så jag spammar sönder hehe.. Så det blir diss för mig.


Sådär, tänker ha en sån kanske nångång i veckan. Så ni får se vad jag dissar/hissar. Kan bli kul ibland och bara sitta och läsa vad folk dissar och hissar.

KVÄLLENS OUTFIT IGÅR



Kvällens outfit igår, calypso. Fast hade tröjan ute för det var finare.:)
Tshirt - jc
shorts - jc

Shena, tänkte uppdatera lite tidigare men såklart kommer jag inte in på bloggen eftersom blogg.se cpar. Det blir så varenda dag nästan, får väl hoppas att det slutar. Nog prat om det.

Igår var jag ju på disco, calypso. Det var verkligen skit kul, det var inte så mycket folk men det var ändå jättekul! Dansade och hade kul med mina vänner! Bästa kvällen på länge.Trodde verkligen inte att det skulle vara så kul!  Nu längtar jag jättemycket till club nordic.. Måste tänka på nånting annat hehe.. Idag har jag bara varit hemma gick inte på träningen heller för orkade inte, går imon istället.Snart ska jag äta, mamma har lagat fli, vet inte hur jag ska säga det på svenska men det är iallafall jättegott! Men nu ska jag hitta på nånting,

Im so exciting..



Tjatja, blev sugen att uppdatera så ja. För annars förlorar jag ju besökare, och det vill ju ingen? Blev en bild på mig och my crazy giirl, jeta hihi. Idag ska jag till calypso med stina, kanske helen och så träffar man folk där ju. Jag hoppas att det kommer mycket folk, men så som jag har frågat många så verkar det som om det inte kommer komma mycket men man kan väl alltid hoppas, right?;) Blir kanske en bild senare vad jag kommer ha för outfit, annars tar jag kort idag och sen visar jag imon. Får se hur det blir med det hihi.

La mig ner i sängen innan, satt in hörlurorna i öronen och lyssnade på mitt favorit band,nickelback såklart. Bland annat lyssnade jag också på sagoland - medina, jätteskönt och avslappnat. Nu ska jag göra nånting på datan, kanske redigera lite bilder eller nåt sånt? ;)

BILDER FRÅN BAKNINGEN IGÅR!








Nu är det såhär att jag och min moster bakade cornflakeskakor mellan 11-12 på natten igår, och dom blev så goda!
Ska snart hämta en för jag blir så sugen så fort jag kollar på bilderna! Som ni ser är några bilder inte normala på mig och min moster.. men man måste väl bjuda på sig själv (A)

Idag ska jag nog bara slappa och spara all min energi för imon, calypso.. Ni som inte vet, är det ett disco hehe. Vi får väl hoppas att det blir kul. Vi har fortfarande inte programmerat bärbara datorn för min pappas kompis kunde inte komma igår så han kommer nångång i helgen. Men vi får inte internet med en gång,måste vänta ett par veckor.

Kommer nog uppdatera senare, för har inget att göra så ja.. See ya later!

FARSAN



Hejsan, har precis kommit hem. har varit på bio, '' farsan '' den var verkligen skit bra och rolig! Den är värd och se det kan jag lova er! Har blivit riktigt duktig på att uppdatera, detta är tredje gången jag uppdaterar idag. Ska försöka visa outfit varje dag.

Men nu ska jag lyssna vidare på '' man in the mirror '' by michael jackson, hejdå ses!

outfit for today!




Här får ni dagens '' outfit ''
brottarlinne vit (man ser inte den) - jc
Tshirt - gina tricot
byxor - lindex
armband- lindex

Man ser inte byxorna heller men iallafall skrev dem ändå.
Har fått energiblogga, asså vill typ blogga,blogga, och blogga. Har ju typ aldrig orkat ta kort på outfit innan men nu typ orkar jag. Så det är ju bra!:D

R.I.P MY FISH!


R.i.p ollie! Du var en snäll/fin fisk, kommer sakna dig! :(

Idag ska jag gå på bio med helen och några mer, tina kanske också kommer. Igår var jag hos tina, tänkte uppdatera men sen hann jag inte för skulle göra en blogg till tina ni kan se där HÄR
Den blev ganska lyckad tycker jag hehe.Som ni har läst har min fisk dött pga den inte åt mat och att min andra fisk bet på den.. vi flyttade den till en annan skål så den skulle slippa smärta, på morgonen var den död. Många säger: a men en fisk ingenting, visst tyck ni så men tycker synd när djur dör. Så ni får tycka vad ni vill.

Igår var jag ju hos tina, och det var roligt som vanligt. Har saknat henne jättemycket, och äntligen träffades vi! Förresten har vi köpt en laptop, så vi ska programmera den senare och så fick vi en ny webcam till själva den här datan, har provat den och den är nice =D Mycket bättre än den andra, haha. Den laptop är brun och skitsnygg ,kan ta kort på den senare och så kan ni kolla hur den ser ut. Men nu ska jag äta,fixa mig/klä på mig för jag sitter fortfarande i pyjamas haha;) Uppdaterar senare,puss!

TAKE A LOOK






Här får ni lite bilder som ni kan kolla på, var ute en sväng idag med bogi och tog såklart med mig kameran. Fotade lite, skönt att komma ut i friska luften. Blev några bilder, blev ganska nöjd. Imon ska jag gå och kolla på '' Farsan '' på bio för på söndag blev det inte av för skulle gå med helen och dom imon.

Helen kanske hänger med till calypso, så det blir ännu roligare. Ni får kanske se senare vad jag ska ha på mig, en liten smygtitt hihi. Har ny header också, vad tycker ni om den? Och den första bilden tog jag igår tror jag.Men nu ska jag lyssna på musik byebye!

MICHAEL JACKSON, KING OF POP



Michael jackson, king of pop.Asså kan inte fatta att han är död. han var bäst. Hans dans, hans röst, hans låtar ingen kommer glömma honom .. r.i.p!

Har varit ute idag med helen, kollade fotboll i sporthallen ganska kul.Köpte godis också, gott som vanligt hihi. Sen kom jag hem och åt cornflakesakakor skit goda!:D Ska lyssna vidare nu på musik. Hejdå!:)

COLOR OR BLACK AND WHITE?




COLOR OR BLACK AND WHITE?

HAPPY VALENTINES DAY EVERYBODY! ♥


Foto: jag  sötaste kusin!

Hej,tycker att jag uppdaterar ganska bra. Eller uppdaterade inte igår men ett inlägg blev det iallafall om en tävling! Så hoppas jag blir med. Idag är det alla hjärtans dag så, HAPPY VALENTINES DAY EVERYBODY! ♥♥  Hoppas ni har det jätte kul och trevligt med era pojkvänner. Medans jag sitter här och har så tråkigt. Nä ska nog hitta på nåt kul!

Idag vill jag gå på bio, '' Farsan '' många säger att den är riktigt bra så får nog gå på den. Blir en bild på min söta kusin, å han är så söt! håller ni inte med mig :D Hade 54 besökare igår, har haft mer men vart kommer alla besökare ifrån? blev jätteglad iaf! Ni får ha en jätte bra alla hjärtans dag, så ses vi ♥

close up filter!

Jag är med och tävlar om ett close up filter hos Sofia och Erika från tvspelsweb.se
För att vara med gå ni in här
Temat är glädje




NEW T-SHIRT!




Hejsan, blir en härlig bild på mig och tina vid hösten tro jag det var. Saknar henne jävligt mycket, träffade henne en dag vid badhuset så det var ju roligt. Ni får också en bild vad jag köpte idag. Köpte en t-shirt, till calypso skit snygg tycker jag.Tänkte att jag skulle uppdatera lite, saknade bloggen. Idag har skolan gått bra, fick tillbaka mitt matteprov och fick ig, dt var bara 3 poäng från g men ska göra omprov. Men ska plugga på lovet så hoppas på bättre betyg. Idag har jag haft engelska prov, och det gick sådär.. hoppas verkligen inte på ett ig! Annars ska jag nog till z, fritidsgården med nina och typ vara med henne för hon är sjuk i huvet.. skojar haha. (nat) Men ska nog gå nu och fixa mig, hare bra!

cornflakes cookies and icecream!



Ritat: jag

Hejsan, som ni ser är det två bilder. Den har jag ritat igår, men tog med mig den hem idag och fixade till ögonen och ögonbrynet för det såg typ missbildat ut haha! Blev ganska nöjd, vad tycker ni?

Skolan har väl varit bra idag. Va faktiskt god mat, typ på hela jävla veckan. Och så har jag ätit cornflakeskakor på tyskan och kollade på en film, när hitler dödade jävligt många. Asså shit vad jag hatar han! Idag ska jag baka cornflakeskakor så det blir massa gott! Imon har jag prov på engelska, men har läst klart hela Billy Elliot boken så ska bara kolla igenom boken en gång till och sen öva på glosorna. Vill ha bättre än g, men hoppas bara att jag inte får ig hehe.

Tycker inte om min blogg just nu, har inte ens gått ut och fotat eller något. Måste bli ändring på det.. måste gå ut och fota nåndag.. ska väl äta glass nu för att lugna ner mig aja bye!

PLUGGA PÅ!

Hejsan, orkar inte leta upp en bild så får bli ett inlägg utan bild hehe. Idag har skolan varit ganska bra, hade matteprov, blev inte klar med alla uppgifter men kommer nog få ig för suger på matte. Igår fick jag veta vad jag fick på tyskan och jag fick ett starkt G, frågade också henne vad jag ligger på tyska och jag ligger på g+ :D Trodde verkligen inte det haha. Jag och syrran tänkte baka cornflakeskakor, men vi hade visst inte cornflakes så det får bli en annan dag. Ska ju ändå äta det imon på tyskan,hihi. Gick hem med helen och behzad,och sen gick helen hem för hon bor ju nära och sen så gick jag och behzad men sen gick han en annan väg och så träffade jag bogi och elin och så snackade vi hehe.

Idag ska plugga mycket idag, och imon för har engelska prov på fredag!! Måste få bra betyg. Ses!

JUST SOME PICTURES *BILDBOMB*








Det blev typ en bildbomb hehe, njut av bilderna!

WONDERFUL PICTURE!



Hejsan, vet att jag inte har uppdaterat på länge men har varit i värnamo hos min kompis jeta så orkade inte blogga därborta eftersom det är helg och då ska man inte bara tänka på blogga ;) Bilden som är däruppe blev jag nöjd med, hihi dom är så söta! Bilderna från helgen får ni se senare, för just nu håller mitt batteri till kameran på att ladda. Det kommer bli typ en '' bildbomb '' Det gillar ni vava?:) 

Skolan har väl gått bra, maten var absolut inte god. Fick ont i magen direkt efter jag gick ut. Ska plugga matte, och svenska idag. Nu ska jag äta, uppdaterar mer senare. Hejdå!

HELGEN KOMMER BLI BÄST



Idag får det bli en egobild på mig hehe.. Skolan har gått väldigt bra idag, blev godkänt på provet men vet inte om jag fick vg eller g får se på tisdag eller måndag, men blev iaf jätteglad för trodde jag skulle få ig hehe.Och så fick jag alla rätt på engelska glosförhöret idag så det är ju bra. Och det är fredag idag, hur skönt som helst! Håller ni inte med mig? Och så är det helg nu bättre kan det inte bli.Nästa vecka har jag engelska prov, matte prov och presentation på no asså shit kommer typ dö snart? Asså vi har hur många prov som helst .. Snart är det sportlov och det är så skönt! Imorgon ska jag och viktoria åka buss till jeta och linda, vi ska sova över där. jag tar med mig min systemis så ni får se bilder nån annan dag tro inte det kommer bli så mycket uppdatering över helgen. Träffar också lina på lördagen, så denna helgen blir ju skit rolig!:) Bättre kan det bli faktiskt hehe.. Kommer nog sätta in en bild på mig i menyn nångång idag. Fortsätt och rösta på månadens bild! Hejdå, vi ses på söndag!

FINALISTER I MÅNADENS BILD



1.  Emma Ericson
2.  Moa soininen
3.  Karolina jonsson
4.  Emma wagenius

Här ser ni då finalisterna som jag har lagt upp, när ni ska rösta ska ni skriva tex. Jag röstar på nr 1.
Ni får rösta varje dag på samma person om ni vill, och så får ni rösta en gång på er själva. Sätt igång och rösta nu!;)



Tävlingen avslutas 27 februari så RÖSTA PÅ!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


Grattis boglarka!



ETT STORT GRATTIS TILL BOGLARKA VARGA!♥♥

Hejsan, förlåt för att jag inte uppdaterade igår med så här var det. Var i isaberg igår med skolan, eller dom som ville hänga med då till kl halv 2, sen tills vi kom fram och sånt för fick gå hem för ingen kunde hämta mig. Så gick med helen stina, ida bezhad milay kristijan, saudin hihi. Var ganska kul, ida bezhad och milay mulade varandra hela tiden typ haha! När jag kom hem, gick jag in lite på datorn men inte mycket så orkade inte uppdatera då. Gick och kollade tv, och sen somnade jag till 10 på kvällen! Det var så skönt, ville sova mer men nej skulle kolla på paradise hotel, jackie och patrik vann, GRATTIS! Tyckte att dom förtjänade att vinna mer än kristoffer och erika. Så blev glad hihi.
Imon har jag tyskaprov så måste plugga jätte mycket, men klockan 6 ska jag till bogi för hon fyller år.

GLÖM INTE NU ATT ANMÄLA ER TILL MÅNADENS BILD!


VG LALALALA



Tjabbaa, idag har skolan gått ganska bra.. Fick vg på so 10/11 asså shit vad glad jag blev! Gjorde alla förutom 1, och den var superlätt men nejnej jag glömde bort den, annars skulle jag fått mvg.Men vg är iallafall bra hehe!
Och imon ska vi åka till isaberg med skolan! Det kommer bli massa kul!

Idag säger victoria vem vinnaren blir av hennes månadens bild.. Är verkligen jätte nervös!

Ni har väl inte glömt att anmäla er till min '' månadens blogg? Under detta inlägget så kan du läsa regler och hur man gör. Hejdå!