Barcelona - Real Madrid


Damn vad snygg han är! Jag har aldrig sett någon sötare, finare, vackrare..

Hej mina små pluttar :D åt nyss mat, kyckling och ris! gott som fan var det ;) Idag har jag varit i skolan. Ovanligt? Nej inte precis. Det har varit en ganska bra dag, hemkunskapen var ju bäst ^^. Annars har jag bara varit hemma och typ slappat. Fast nu ska jag ta tag i mitt lilla liv och kolla PH. Juste ikväll är det Barcelona - Real Madrid, ska sitta bänkad hemma framför tvn hihi. Vi hörs ;)

ÄR DET MÅNDAG IMORGON!?


En lagom söt bild på sötaste donken

Hejsan. Hah igår när jag skulle sova så lyssnade jag på musik och somnade med musiken på.. hihi så trög :D Har inte gjort någonting idag typ.. slappat och övat lite på min redovisning. Kan det ganska bra tror jag. Imorgon är det skola, jävlar vad snabbt det har gått. Var det inte helg nyss? Ny vecka, nya möjligheter och nya bekymmer OCH NYTT PLUGG SÅKLART. Vi hörs imon, ha det bäst

MIRRORS


Hittade två bilder på filmen '' Mirrors '' visste inte vilken jag skulle ta så jag valde båda.

I torsdags fyllde ju den bästa Tina år så hon hade filmkväll i fredags. Vi åt pizza, åt godis, skrattade och kollade på en skräckfilm som heter Mirrors. Asså jag säger detta: Den är jätte bra, men så jävla äcklig! Dem överdrev ibland lite för mycket med blod och så .. men annars tipsar jag den till er som inte har sett den :D har hört att 2an har kommit ut, för isåfall ska jag lugnt se den. Filmen får 3,5/5 av mig!

Har kommit vidare i Almas fototävling, skulle bli hur glad som helst om ni röstade på mig HÄR!

Illustration


Jag är med och tävlar i Almas fototävling där temat är porträtt och jag tycker denna bilden passar rätt bra :-)
Priset: Illustration


Grattis bästa vän

Grattis på din födelsedag min bästa vän! Nu är du äntligen 13 år som du längtat till! :D

du är den vännen som man inte kan klara sig utan. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra.. vi har delat 10000 minnen med varandra och fler ska det bli. Jag älskar dig mest, kom ihåg det ♥


Då allt var som bäst



Jag kommer ihåg denna dagen som om det var igår, då allt var som bäst.

Duschade nyss för jag har varit på träning. Det var kul som vanligt! Snart ska jag äta och plugga lite. Vi hörs imon, godnatt! PS, bilden är tagen med min mobil så det är inte så bra kvalite som ni kan se ^^.

Jag kommer ihåg den dagen



Oooförglömligt. Fan vad kul det var den dagen :D

Hejsan på er mina vänner ^^.  Tänkte att jag kunde vara snäll och uppdatera .. ? Haha nä men igårkväll sa jag ju att det skulle komma upp en '' mini tävling '' fast blev trött och så, så jag orkade inte uppdatera. Kollade på DH tills kl 10 sen vid halv 11 gick jag och la mig. Var väldigt trött imorse, ville inte ens stiga upp. Seriöst, aldrig varit så trött som imorse. Det var/är inte min dag idag typ.. men fick vg+ på min Skattkammarön och vg- på min klassiker som jag skrev själv. Jag är faktiskt nöjd ;).

Vid halv 7 ska jag på träning, tränade ju inte igår så behöver faktiskt träna hehe.. har inget mer att skriva nu så jag säger väl... hejdå!

Ha det bäst!

Pray


Justins nya låt Pray. Hur bra som helst och en av dem bästa helt klart!

Heysan. Har inte kunnat uppdatera för har inte varit hemma nånting idag typ. Varit med Helen, Patrik och Linus och vi kollade på Harry Potter..långtråkig. Okej vi kollade inte ens på hela haha. Ska snart äta för är jätte hungrig, så vi hörs nog senare med en mini tävling? ;) så kika in senare!

Ha det bäst

Funny bunny


Det började med att jag försökte lée snyggt.. jag misslyckades.


Jag tröttnade på att försöka lée snyggt så jag gjorde så här istället ..


Tillslut så tyckte jag att detta såg snyggast ut ..

Haha.... Hade (har) jätte tråkigt så fixade ihop något snabbt. Något som jag aldrig gjort förut iallafall :D Ska nog göra ett bildexempel till bilden imorgon så jag är klar med det. Ni kanske får se det senare.

Ha det bäst!

Vad vill ni se mer av?

Oredigerad bild, ni får stå ut med gamla bilder än så länge..


Hej! Tääääänkte vara snäll och skriva ett inlägg :). Har ingenting att skriva om längre. Vill verkligen uppdatera men har ni något förslag om vad jag ska skriva om? Har massor av gamla bilder sen 2 år tillbaka på mig som ni kanske vill se haha? (; kommentera isåfall, för det är ju kul att veta vad folk vill läsa och så.

Vi hörs kanske senare, får se. Ha det bäst!


En bra kompakt kamera

Ska spara till en bra och inte så dyr kompaktkamera har jag bestämt, en Canon. För ibland när jag vill ta outfit, fest, ego bilder så orkar jag inte ta min stora systemkamera. Jag vill att denna bloggen ska innehålla mer än bara foto. Mer mode och mer bilder på mig själv och olika tips. Vad tycker ni om det? Skulle det vara något bra?

Engelska provet


En rolig dag i sommar i Liseberg :)

Tja! Har inte uppdaterat på typ 3 dagar .. ?! I'm sorry. Har varit så mycket plugg denna veckan. Eller säger så här, har varit så mycket plugg hela tiden. Har precis gjort två läxor, skönt att få det gjort. Skolan var helt okej idag, vi hade engelska prov och det gick.. DÅLIGT. Fast orkar inte snacka om det nu mer haha..

Efter skolan har jag bara softat. Legat i soffan med datorn i handen och kollat på tv. Lite senare drar jag ut med några vänninor :D vi hörs nog senare med dagens outfit! Puss

Min nya vägg!


Tidsinställt inlägg. (just nu är jag på handbollsträning)

För några dagar sen tog jag bort alla bilder på min vägg. Det var alldeles för många och några hängde jätte fult .. Så bestämde mig för att bara ha dessa bilder uppe. Det blev mycket snyggare och fräschare! :-D Tog bort alla bilder på min garderob också, för det blev för mycket. Måste beställa 100 nya bilder någon dag. Goodnight!

Nytt vitt linne - JC



Idag var min hela familj utom jag i Värnamo. De var på min systers utvecklingsamtal och sen gick de till stan. Mamma köpte ett vitt brottarlinne till mig i JC, för 129 kr. Hon köpte också massa öronhängen men glömde att ta kort men skitsamma. Det var typ nit öronhängen ^^ snygga iallafall! Har träning vid 8, ska bli så kul för har inte tränat på en vecka. Sååå det ska bli najzprajz.

Ett tidsinställt inlägg kommer senare, så kika in ;)


Innebandy och spökboll


♥♥♥

Hejsan. Som ni kan se på är det min mobil på mobilen och JDB bakgrund hehe. Min mobil är så snygg! Ska snart göra ett bild exempel till bilden.. Imorgon har jag ledigt för det är Bajram. Softination! Orkar inte berätta så mycket om skolan mer att den var bra. Gympan var ju bäst, innebandy och spökboll!

Ha det bäst ♥


Mysig tröja!

Nelly, 499 kr
Denna är så snygg! Skulle lätt vilja ha en sån. Verkar gosig!

Farsdag



Hejsan! har inte uppdaterat på länge känner jag .. Förlåt men har inte orkat. Kan berätta lite om helgen.

Fredag: Cyklade till Z med Bogi, Sara Helen och Susan. Där var jag till kl 11, det var jättekul. Efter det cyklade vi hem och jag tog på mig pyjamas och sen gick jag till bogi (hon bor under mig) vi lanade, och kollade på film. Vi somnade vid 3.. haha. Det var jättekul och måste göras om!

Lördag: Latade mig, sen vid 8-9 gick jag ner till Bogi där Sara också var och vi spelade Blip.se, Gladiatorerna. Längesen jag körde det :-O Sen stack Sara hem och sen skulle vi kolla på White Chicks hemma hos mig fast vi gjorde aldrig det..  Vi gick hem till mig och tog massa flummiga bilder och åt godis.. Jag satte en godis i halsen. Andra gången jag var nära döden.. seriöst. Bogi trodde inte mig, sen så skulle jag till köket och dricka vatten men kunde inte det så gick tillbaks till Bogi och jag typ visade med händerna att den hade fastnat i halsen så hon började gapskratta och på nåt sätt skrattade jag också så godisen flög ut.. Hahahahahahahaha :-D Vid 2 gick bogi hem och sen kom mina föräldrar. Kul var det som fan!

Japp.. Nu vet ni. Och idag ska jag inte göra så mycket, det är Farsdag och jag glömde bort att köpa något. (ops..) Ska göra det imon istället. Klockan är inte ens 4 och det är redan mörkt. Kan det inte börja snöa? Hellre snö än tråkigt väder. Vi hörs kanske senare !? Men grattis på Farsdag bästa pappa

Converse

Åå vad jag vill ha alla färger i Converse! Fast det kommer ju aldrig hända men skulle vilja ha dem lila!

Hejsan. Åt nyss mat, hehe. Hungrig var jag som en hund. Haha, var innan hos Stina med Helen och vi pluggade Svenska. Vi jobbade jätte bra och vi är snart klara så det är skönt, det ska vara inlämnat på onsdag så det är bra att sätta igång med det nu :-) Lite senare ska jag nog till Z med Bogi och Helen. Har inte varit ute så mycket denna veckan för har bara pluggat.. Så jag förtjänar att ha lite kul :D

 

Vi hörs kanske lite senare med dagens outfit .. ? Ha det bäst!


Min nya skjorta + min outfit


Min nya skjorta + min outfit idag. Skjortan är ifrån Nelly :D

Ska kolla på Paradise Hotel nu. Vi hörs imon, puss

I'm happy


Förlåt för alla webcam bilder men har inga bilder på denna datorn och bättre en bild eller ingen bild alls..

Hej! Lite senare ska ni få se bild på en skjorta jag beställde i söndags men jag har inte berättat det, har inte hunnit.. eller har glömt haha. Det är en outfit bild haha ^^ så då får ni både se skjortan och min outfit idag :).
Skolan har gått bra på sistone, gjorde So provet i onsdags och det gick bra, så får se det imon när jag får provet imon.

Jag fick MVG på min engelska, Notting Hill.Man gjorde massa olika uppgifter och gissa om jag blev glad!!? Hade inga fel :D Hade NO prov idag och det gick sådär. Men fick ett g iallafall, nöjd.
Ska snart äta och sen göra klart min svenska uppsats som snart är klar men ska skriva lite till. Vi hörs lite senare :D.

Stressad

Vet ni hur gammal den bilden är eller !??!?! haha..
Kunde inte uppdatera igår för att jag pluggade, samma sak idag, kommer inte kunna uppdatera för har prov imon och på torsdag. På musiken skulle vi redovisa en låt på elgitarr, fick g+ en nöjd flicka är jag :D Vi hörs imon tror jag, ha det bäst!

Jag älskar dig bästavän ♥



Jag älskar dig sjukt mycket ! ♥

Usch på mig. Har suttit vid datorn hela dagen idag, eller nästan då.. Har pluggat idag faktiskt. Pluggat lite No, kan lite iallafall men ska plugga mer. Ingen mer uppdatering idag, vi hörs imorgon ♥

Happiness



Foto: [JAG]  


Tjoo. Jag älskar dessa bilder! De är så härliga. Jag sov jätte gott inatt.. det har jag gjort varje dag på lovet, och imorgon är det skola. Ser verkligen inte fram emot skolan :( vi har 3 prov den veckan. Tror inte jag överlever.. hoppas det iallafall. Kommer inte kunna uppdatera så bra heller,för det ända jag kommer göra är P L U G G A .

Har pluggat lite SO nu, kan allting tror jag. Det är inte så svårt men ska plugga på det lite mer sen ska jag plugga NO. Vi har So prov på Onsdag och No prov på Torsdag.. I'm going to kill my self. Skojar inte .. jo det är klart jag gör men jag hatar åttan!! Vi hörs kanske senare om jag fortfarande lever, pusshej

I'm in love

Jag tycker denna toppen är hur snygg som helst.Tänk att ha den toppen med ett bar ljusblåa shorts och solglasögon och några snygga armband och ett par snygga skor på sommaren! Hur snyggt som helst. Den kostar 249 kr, inte alls dyrt för den snygga toppen.

Cheerios


Tidsinställt inlägg

När mamma och Viky var i stan tidigare bad jag dem köpa Cheerios till mig,ville testa hur det smakade. När dem kom hem slet jag upp paketet (som ni kan se på bilden) och smakade direkt, det var jättegott! Ska börja äta detta varje morgon har jag bestämt :). Jag tipsar Cheerios till alla dem som inte har smakat!

Så här såg jag ut förra året


Förra året..


Och nu.

Hahahah..  Jag tycker att jag har förändrats :O tycker ni jag har förändrats? Lite? Mycket? Svara!

Jag redigerade mina bilder riktigt fult också. Okej ales ta det lugnt. Haha ska plugga och äta nu, är hungrig igen. Det blir nog inget mer bloggande idag.. eller kanske får se, kanske ska nå mitt rekord eller? (; Vi hörs kanske senare! ♥

Svaren till frågestunden!

Svaren till frågestunden!
gillar du någon ? Svar: Nej :).
Hur många besökare har du och vad brukar det högsta eller lägsta vara? Vilka bloggar följer du? Svar:  Det varierar väldigt mycket, men 40 uppåt. Det högsta jag har haft är 200,och det lägsta brukar vara 40.
Saknar du mig? svar: Ja, det gör jag Josephine!
När ska vi dra ut? vi måste dra ut innan jag åker! svar: Tyvärr hann vi aldrig träffas innan du åkte.. :(
gillar du någon speciell? svar: Nope, inte just nu ;)
Kan du berätta allt för mig? Svar: Nej det kan jag inte, det finns inte någon kompis jag kan berätta allt för. Vissa saker pratar jag bara med min syster, för hon är den jag litar mest på eftersom hon är min syster.
Litar du på mig? Svar: Ja jag tror det, kan jag lita på dig? :)
Vilka är dina bästavänner? Svar: Min allra bästavän är Doruntina, sen har jag ju mina '' Svar: Mitt riktiga namn är ju Qendresa och Alesa, Ales är mitt smeknamn. Det är typ som mitt mellannamn, för alla säger det haha.närmaste '' :)
Varför är du sååååå söt? svar: Haha, dum fråga. Den borde du ställa till dig själv ;)
heeeeeeeej hur redigerar du dina bilder??? jag skulle veta hur du gör det med dina fina höstbilder och med alla bilder!!!!!!!! du tar så himla fina bilder!<3 Svar: Först vill jag bara säga tack, vad glad jag blir ;D jag brukar öka skärpan och öka kontrasten. Inget speciellt! Men kan visa på en video nån dag :)
Lläser du min blogg? isf hur mkt & gillar du den? Svar: Japp, jag läser din blogg Quynh. Jag läser den varje dag,många gånger hehe. Jag gillar den!
Gillar du någon just nu? Svar: Haha många som undrar, men gillar inte någon :).
Varför är du så jävla duking söt? Svar: Det är du som är söt!
Heter du qendresa eller Ales? för många säger olika, vet inte vad jag ska säga?  Svar: Mitt riktiga namn är ju Qendresa men jag kallas för Ales, Alesa. Så kalla mig det du vill :D
Hur kom du på att du skulle börja blogga? Svar: Jag blev inspirerad av andra många fotobloggar så ville starta en egen fotoblogg.
Är jag snel? (a) Svar: Ofcourse! ;D
Hur skaffade du Photoshop?? laddade du ner det , eller köpte du det?? :) kraaaaaaaam
Svar: Jag har Adobe photoshop elements 6.0 på min data men tycker inte den är så bra. Sen så har min syster Adobe photoshop cs3 på hennes data och jag använder det mest för jag gillar det starkt!
Hur länge har du haft din blogg nu ? Svar:  1 år och 4 månader ungefär :)
Hur många inlägg har du gjort ? Svar:  596 inlägg med detta :D
Skulle du vilja ha ett husdjur ? , isåfall vilket ? Svar: En hund ;)
Vilka städer skulle du vilja bo i när du blir stor ? Svar:  I sverige vill jag bo i Göteborg, helt klart. Men skulle vilja bo i New York i USA ;)
Jag vet att du vill bli skådis om du fick välja vilket program du skulle vilja va med i vilket skulle du tagit? Svar: Hm... Svårt. Antingen Desperate Housewives eller någon CSI serie :D
Vad tycker du om mig :D Svar: Mona, jag tycker du är en bra vän som är både rolig,snäll och skitsöt :D Alla borde ha en vän som du!
1. Vilken skola går du i? Svar: Lundåkerskolan :)
2. Hur länge har du bloggat? Svar: 1 år och 4 månader ungefär, med denna bloggen då. Men jag har haft en blogg innan denna, men startade denna bloggen några dagar efter hehe :P
vilket klädesplagg gillar du mest? Svar: Ingen aning haha :O
varför skaffade du blogg? Svar: Blev inspirerad av andra fotobloggar så ville starta en egen fotoblogg.
vilka bloggar läser du? Svar: Jag läser väldigt många, din blogg är en av de iaf ;) Kan skriva ett inlägg nångång med de bloggar jag läser.
visst är jag bäst? :D Svar: Förlåt Stina... men nja. Hahaha! :D
Vad är det bästa du vet? =) Svar: Min familj och mina vänner.. utan dem hade ju inget varit bra hehe :D fast det bästa jag vet är ju också choklad..
Bästa låt? :) Svar: Sjukt många! Men här är några:
Justin Bieber - Baby
She will be loved - Maroon 5
Wait for you - Elliott Yamin
When I look at you - Miley cyrus
Det är dem jag kommer på nu. Men det finns många andra bra låtar :)
Hur många har du vart kär i?:) Svar: Ingen, men har gillat en riktigt mycket :)
Favoritgodis? Hihi. Svar: CHOKLAD! ;D
Är du kär? Svar: Nope,men lite småkär i Justin kanske? (a)
favorit färg? Svar: Blå och lila :)
favort kille? haha väldigt dum fråga, Svar: Justin Bieber, ofcourse! :D
Vad är det bästa med justin? Svar: Hans personlighet tror jag. Jag har ju aldrig träffat han men man märker vilken bra kille han är. :)
Vad skulle du göra om du hade en chans med justin men sumpade den? Svar: Typ slå mig själv. Nej skojar haha ,men aldrig förlåtit mig själv?
varför läser du min blogg? Svar: Bra uppdatering, intressanta saker :D
varför började du blogga? Svar: Finns svar där uppe :)
hur många har du varit kär i? Svar: Ska jag vara ärlig så har jag inte varit kär i någon men jag har gillat en jätte mycket :)
vilka bloggar läser du? Svar: Kan göra ett inlägg med dem bloggarna jag läser nån dag. :)
hur många har du varit kär i? Svar: One true love.. JB! hihi
varför är du så söt,snygg,fin helt underbar? Svar:  Det är jag inte, du har kommit fel. :)
gillar du någon just nu ?<33 Svar: NEEJ, det gör jag inte TINA :D<3 Förutom dig då hihi
gillar du någon? Svar: Nej.
vad får du för betyg på dina PROV Svar:  Det varierar. :P men g-vg :)
hur kommer det sig att du började gilla justin? Svar: Kollade på massa klipp med honom och blev förälskad.. ? Haha ;) Tyckte han sjöng helt amazing och hans utseénde kan man ju inte motstå.
när började du fota? =) Svar: Nån gång förra sommaren tror jag. :) Började med en kompakt kamera först.
när ska du komma och träffa mej din gris ? <3 Svar: Haha ja du din apa, vi får se ;D<3
vill du att din blogg ska bli känd? Svar: Det skulle jag inte tacka nej till :D
vem var den senaste du var på g / tsm? Svar: Ingen :D
har du varit ihop med någon? vem i så fall ? ;D Svar: Ingen seriös iallafall ;)
Vad tycker du om min blogg? :D Svar: Underhållande, tycker om när du videobloggar :D
kan du alla koder och sånt när du ska designa eller går du in på designa din blogg? Svar: När jag var ny på blogg.se så kunde jag ingenting. Fick hjälp mest av mina kompisar. Har också gått in på designadinblogg.se väldigt mycket :D Fast om jag vill ha hjälp nu så söker jag på google :).
vad använder du för redigeringsprogram? Svar: Adobe photoshop cs3
vad har du för kamera tillbehör? Svar: Close up +10 filter, Objektiv: Kito objektivet, Canon 50mm f/1,8, Reflexskärm, Stativ. Det var det :)
kan du och jag ha en hel fotodag tillsammans någon dag ?:) Svar: Sjävklart :D
hur kan du få den skärpan på dina bilder? Svar: Jag ökar skärpan på photoshop.
kan du lägga upp en bild på din favorit outfit? Svar: Ja det kan jag, får se nån dag :D
ska du kolla på SCREAM 2 idag ? är du rädd för skräck filmer ? Svar: Ja jag kollade på den :D, om jag är!
säg tio vänner som du är med i skolan ? Svar: Jag är ju med dem flesta i min klass, men dem som jag mest är med är Stina och Helen :)
vem är roligast av dina vänner ? Svar: Jag själv :D haha nej men alla är :)
vem har bäst humor av dina vänner? Svar: Kan inte välja.. ;)
och vem har du alltid kul med på lektionerna?  Svar: Stina, Helen och Martin haha :D
Där har ni svaren. Det var många frågor.. haha! Nu ska jag äta för jag är hungrig som fan! Hehe. Puss på er!
Svaren till frågestunden!

gillar du någon ? Svar: Nej :). Isf JB

Hur många besökare har du och vad brukar det högsta eller lägsta vara? Vilka bloggar följer du? Svar:  Det varierar väldigt mycket, men 40 uppåt. Det högsta jag har haft är 200,och det lägsta brukar vara 40. Jag följer många bloggar, kan göra ett inlägg någon gång med dem bloggarna jag läser.

Saknar du mig? svar: Ja, det gör jag Josephine!
När ska vi dra ut? vi måste dra ut innan jag åker! svar: Tyvärr hann vi aldrig träffas innan du åkte.. :(

gillar du någon speciell? svar: Nope, inte just nu ;)

Kan du berätta allt för mig? Svar: Nej det kan jag inte, jag har inte någon kompis som jag kan berätta allt för. Jag har en syster som jag berättar allt för, eftersom jag vet att hon inte säger till någon.

Litar du på mig? Svar: Ja jag tror det, kan jag lita på dig? :)

Vilka är dina bästavänner? Svar: Min allra bästavän är Doruntina, sen har jag ju mina '' närmaste '' :)
Varför är du sååååå söt? svar: Haha, dum fråga. Den borde du ställa till dig själv ;)

heeeeeeeej hur redigerar du dina bilder??? jag skulle veta hur du gör det med dina fina höstbilder och med alla bilder!!!!!!!! du tar så himla fina bilder!<3Svar: Först vill jag bara säga tack, vad glad jag blir ;D jag brukar öka skärpan och öka kontrasten. Inget speciellt! Men kan visa på en video nån dag :)

Läser du min blogg? isf hur mkt & gillar du den? Svar: Japp, jag läser din blogg Quynh. Jag läser den varje dag,många gånger hehe. Jag gillar den!

Gillar du någon just nu? Svar: Haha många som undrar, men gillar inte någon :).

Varför är du så jävla duking söt? Svar: Det är du som är söt!

Heter du qendresa eller Ales? för många säger olika, vet inte vad jag ska säga?  Svar: Mitt riktiga namn är ju Qendresa men jag kallas för Ales, Alesa. Så kalla mig det du vill :D

Hur kom du på att du skulle börja blogga? Svar: Jag blev inspirerad av andra många fotobloggar så ville starta en egen fotoblogg.

Är jag snel? (a) Svar: Ofcourse! ;D

Hur skaffade du Photoshop?? laddade du ner det , eller köpte du det?? :) kraaaaaaaam
Svar: Jag har Adobe photoshop elements 6.0 på min data men tycker inte den är så bra. Sen så har min syster Adobe photoshop cs3 på hennes data och jag använder det mest för jag gillar det starkt!

Hur länge har du haft din blogg nu ? Svar:  1 år och 4 månader ungefär :)

Hur många inlägg har du gjort ? Svar:  596 inlägg med detta :D

Skulle du vilja ha ett husdjur?, isåfall vilket ? Svar: En hund ;)

Vilka städer skulle du vilja bo i när du blir stor ? Svar:  I sverige vill jag bo i Göteborg, helt klart. Men skulle vilja bo i New York eller Hollywood i USA ;)

Jag vet att du vill bli skådis om du fick välja vilket program du skulle vilja va med i vilket skulle du tagit? Svar: Hm... Svårt. Antingen Desperate Housewives eller någon CSI serie :D

Vad tycker du om mig :D Svar: Mona, jag tycker du är en bra vän som är både rolig,snäll och skitsöt :D Alla borde ha en vän som du!

Vilken skola går du i? Svar: Lundåkerskolan :)

Hur länge har du bloggat? Svar: 1 år och 4 månader ungefär, med denna bloggen då. Men jag har haft en blogg innan denna, men startade denna bloggen några dagar efter hehe :P

vilket klädesplagg gillar du mest? Svar: Ingen aning haha :O

varför skaffade du blogg? Svar: Blev inspirerad av andra fotobloggar så ville starta en egen fotoblogg.

vilka bloggar läser du? Svar: Jag läser väldigt många, din blogg är en av de iaf ;) Kan skriva ett inlägg nångång med de bloggar jag läser.

visst är jag bäst? :D Svar: Förlåt Stina... men nja. Hahaha! :D

Vad är det bästa du vet? =) Svar: Min familj och mina vänner.. utan dem hade ju inget varit bra hehe :D fast det bästa jag vet är ju också choklad..

Bästa låt? :) Svar: Sjukt många! Men här är några:
Justin Bieber - Baby
She will be loved - Maroon 5
Wait for you - Elliott Yamin
When I look at you - Miley cyrus
Det är dem jag kommer på nu. Men det finns många andra bra låtar :)

Hur många har du vart kär i?:) Svar: Ingen, men har gillat en riktigt mycket :)

Favoritgodis? Hihi. Svar: CHOKLAD! ;D

Är du kär? Svar: Nope,men lite småkär i Justin kanske? (a)

favorit färg? Svar: Blå och lila :)

favort kille? haha väldigt dum fråga, Svar: Justin Bieber, ofcourse! :D

Vad är det bästa med justin? Svar: Hans personlighet tror jag. Jag har ju aldrig träffat han men man märker vilken bra kille han är. :)

Vad skulle du göra om du hade en chans med justin men sumpade den? Svar: Typ slå mig själv. Nej skojar haha ,men aldrig förlåtit mig själv?

varför läser du min blogg? Svar: Bra uppdatering, intressanta saker :D

varför började du blogga? Svar: Finns svar där uppe :)

hur många har du varit kär i? Svar: Ska jag vara ärlig så har jag inte varit kär i någon men jag har gillat en jätte mycket :)

vilka bloggar läser du? Svar: Kan göra ett inlägg med dem bloggarna jag läser nån dag. :)

hur många har du varit kär i? Svar: One true love.. JB! hihi

varför är du så söt,snygg,fin helt underbar? Svar:  Det är jag inte, du har nog kommit fel. :)

gillar du någon just nu ?<33 Svar: NEEJ, det gör jag inte TINA :D<3 Förutom dig då hihi

gillar du någon? Svar: Nej.

vad får du för betyg på dina PROV Svar: Det varierar. :P men g-vg :)

hur kommer det sig att du började gilla justin? Svar: Kollade på massa klipp med honom och blev
förälskad.. ? Haha ;) Tyckte han sjöng helt amazing och hans utseénde kan man ju inte motstå.

när började du fota? =) Svar: Nån gång förra sommaren ungefär. :) Började med en kompakt kamera först.

när ska du komma och träffa mej din gris ? <3 Svar: Haha ja du din apa, vi får se ;D<3

vill du att din blogg ska bli känd? Svar: Det skulle jag inte tacka nej till :D

vem var den senaste du var på g / tsm? Svar: Ingen :D

har du varit ihop med någon? vem i så fall ? ;D Svar: Ingen seriös iallafall ;)

Vad tycker du om min blogg? :D Svar: Underhållande, tycker om när du videobloggar :D

kan du alla koder och sånt när du ska designa eller går du in på designa din blogg? Svar: Antingen går jag in på designadinblogg.se eller söker på google ;).

vad använder du för redigeringsprogram? Svar: Adobe photoshop cs3

vad har du för kamera tillbehör? Svar: Close up +10 filter, Objektiv: Kito objektivet, Canon 50mm f/1,8,
Reflexskärm, Stativ. Det var det :)

kan du och jag ha en hel fotodag tillsammans någon dag ?:) Svar: Sjävklart :D

hur kan du få den skärpan på dina bilder? Svar: Jag ökar skärpan på photoshop.

kan du lägga upp en bild på din favorit outfit? Svar: Ja det kan jag, får se nån dag :D

ska du kolla på SCREAM 2 idag ? är du rädd för skräck filmer ? Svar: Ja jag kollade på den :D, om jag är!

säg tio vänner som du är med i skolan ? Svar: Jag är ju med dem flesta i min klass, men dem som jag mest är med är Stina och Helen :)

vem är roligast av dina vänner ? Svar: Jag själv :D haha nej men alla är :)
vem har bäst humor av dina vänner? Svar: Kan inte välja.. ;)
och vem har du alltid kul med på lektionerna? Svar: Stina, Helen och Martin haha :D

Där har ni svaren. Det var många frågor.. haha! Nu ska jag äta för jag är hungrig som fan! Hehe. Puss på er!

Gammal bild ..? Oh yes!


Tidsinställt inlägg.
Skit gammal bild! :O .. Har inga bilder på denna datorn förutom webcam bilder haha..

På den bilden hade jag en ful stor näspiercing.. fast det var ju läkepiercing ;). Har tidstinställt detta inlägg, så just nu (12:56) sitter jag här med datorn i knät haha, ska snart äta.. Vi hörs senare med frågorna från frågestunden. Puss!


En sötnos på bild!



Jag är med och tävlar hos Mimi om ett valfritt close up +4 filter från tvspelsweb .
Tävlingen hittar du här.
Tema: Höst

A big smile



Foto: [JAG]  På bilden: [JAG]

Godmorgon! Eller? hahaa.. Vaknade vid 11 idag och sedan dess har jag ätit och städat i ordning lite. Nu ska jag belöna mig genom att sitta framför datorn och kolla på tv. ;) Har ingenting mer att säga typ.. Jo juste, igentligen skulle vi på halloween fest idag, fast vi skiter i det. För ingen ska typ gå dit så ingen ide ändå .. Kanske går på bio SAW 3D eller så stannar jag hemma och kollar på Scream! Det var någon som hade kommenterat på frågestunden '' Ska du kolla på SCREAM idag? '' Då kan jag svara på den frågan nu Anonym, eftersom Scream börjar idag. Och ja jag tror jag ska kolla på den, för jag älskar den! Vilken kanal? Vilken tid börjar den?

Ni kan fortfarande ställa frågor till frågestunden HÄR. Puss!

Varning för knasiga bilder



Haha vilken är finast, svartvitt eller färg? :)

Är hemma nu. Eller har varit ganska länge då. Tog lite ego bilder innan, blev faktiskt nöjd. Fast de andra är lite mer seriösa haha, denna var ju rolig ^^ Skulle igentligen plugga SO och NO men tog bilder istället. Haha sånt ego! Nä men ska plugga snart. Vid 7 eller nåt ska jag och tjejerna cykla upp till Z för där är det tjejkväll. Skitkul! Fast får se om jag ska dit.

Innan fikade vi ju på Linnea, och det var asgott! men fick ont i magen sen haha. Kanske svarar på frågestunden senare, vad tycker ni om det? :) Så länge kan ni fortsätta ställa frågor! 
Pussar!


Fika


Foto: [JAG] Modell: [DONIKE]

Hejsan. Tänkte skriva ett inlägg, sen ska jag plugga SO. Vid 2 tiden drar jag och tjejerna till Linnea och fikar. Nice! Ville bara skriva det haha .. Amanda åker ikväll till Spanien.. kommer sakna henne som fan! :( men du får ha det så roligt, loveyou. Ska fixa om min blogg helt och hållet, är så trött på denna designen. Vi hörs, puss!
UPDATE: Glömde skriva att Jospehine också åker ikväll till Spanien, hare bäst sötis! Saknar & älskar dig <3

I'm back on track!


Coola bilder... ^^.

Är tillbaks nu!  det har varit ganska skönt att vara ifrån bloggandet, fast har saknat det också, litegrann hehe. Har ni saknat mig? Klart ni har!! ne skojar haha ;) Duschade innan, hade handbollsträning. Det var jätte kul ;D slutade igår på fotbollen, har ingen lust till det längre och det har blivit tråkigt.. ganska svårt att sluta när man har gått i 6 år ungefär, men man måste ju gå vidare. Life goes on! Haha. På förmiddan så åkte jag Stina, Helen och Ioannis till Anderstorp där vi kollade på fotboll, det var tunering :P men det var kul.

Frågestunden kommer avslutas när det blir tillräckligt med mycket frågor. Ni kan fortfarande ställa frågor till mig på frågestunden! (: HÄR! Vi hörs imon eller ikväll, kanske blir lite musiktips senare, men vi får se. Vi hörs!