Det är dags för..

Jag kör igång med en frågestund! Ni kan ställa frågor medans jag har bloggpaus. Jag svarar på allt när det är tillräckligt mycket med frågor ;). Jag svarar på allt! Bara det inte blir för privat. FRÅGA PÅ NU!

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

Notting Hill


Har ingenting att göra så ska nog göra klart alla Notting Hill uppgifter och läsa ut boken. Snackade innan med mamma och vi ska nog åka nån dag i veckan till Göteborg, nordstan. Awesome!! är jätte sugen på att shoppa ;).
Har ju igentligen bloggpaus, men det kommer trilla in några inlägg per vecka. Ville också säga att ni ställa frågor på bloggsvar till mig, så ni inte behöver fråga i kommentersrutan utan i Bloggsvar. Fråga på nu då!!

Jeta kom till mig igår, vi hade jätte roligt. Vi cyklade upp till Z med Bogi och Sara, jag och Jeta köpte hamburgare där, mums filibabba. Åt massor av godis, skrattade med kompisar och vi hade kul! =) Hon var här tills 12 ungefär. Nu ska jag plugga lite,puss!

BLOGGPAUS

Nu är det så här att jag har hur mycket plugg som helst och hinner inte med bloggen. Så jag tar en bloggpaus, kommer tillbaks när allt har lugnat ner sig lite. Vi hörs, har det bra!

Kids love toys


Foto: [JAGModell: [Dardan och hans leksak]

Hej. Gjorde min tyska läxa nyss, den var lätt. Första gången jag förstår, hehe ^^ Usch vilket väder det är ute. Man vill bara ligga och sova. Idag ska jag på handbollsträning för 2 gången, tyckte det var jätte kul igår så ska nog fortsätta. Vid halv 6 ska jag börja fixa mig sedan cyklar jag vidare till Helen där vi åker buss till A-town. Skolan var väl helt okej, fast maten behöver vi ju inte diskutera om, FISK OCH POTATIS. Euw. Förlåt men.. tycker inte om det haha. Missar PH idag igen :( fast hellre träna (;

Tror inte jag kommer uppdatera mer idag, för när jag kommer från träningen så kommer jag duscha direkt och sova.Fast vi hörs imon ju, puss


Large



Hej! Läste precis Skattkammarön till s 150 för den ska vara det tills imon. Fick reda på det idag i skolan så fick typ... PANIK!? Ja. Nu känns det iallafall skönt att jag har läst. Skolan var soft och den gick snabbt idag. Vi slutade 10 över 1 så (; Det var någon som hade kommenterat att jag ska börja handboll i Anderstorp och inte i Gislaved, och jag ska börja i Anderstorp. Redan idag vid halv åtta ska jag och Helen på handbollsträning. Hoppas att det är kul! Men en sak är dåligt.. kommer missa DH :( :( men får kolla på datan. 

På gympalektionen hade jag Helen, Stina och Martin hand om den. Det var faktiskt roligt! Men tråkigt när ingen typ lyssnade... ._.

Ska plugga idag, göra klart musik uppgiften så det blir gjort. Efter lovet har vi typ 3 prov så kommer plugga livet av mig typ :S meeeen, vi KANSKE hörs senare, får se om jag orkar uppdatera. Puss <3

Water Pictures




Foto: [JAGMotiv: [VATTEN]

Har tidsinställt detta inlägg. Nu kollar jag säkert på Paradise Hotel haha. Tog vatten bilder lite tidigare. Vad tycker ni om bilderna?

It's just a fairytale



Foto: [JAGModeller: Donike & Doruntine

Hejsan på er! Har precis gjort lite matteläxor, sedan ska jag läsa lite men först vill jag skriva ett inlägg. :) Idag har skolan varit helt okej,inget speciellt.. Efter skolan cyklade vi till pizzerian och köpte godis, så när jag kom hem åt jag godis hehe :D  Ska inte göra så mycket idag än att plugga. Har typ tusen prov efter höstlovet, så jag går bara denna veckan i skolan sen är det höstlov!! Men kommer knappast få någon fritid.. :/ Skolan tränger sig in i mitt liv, men den är ju en del av mitt liv.. haha ^^ Vi hörs kanske senare, <3

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR!


Me and my lovely camera


I will always love you, my lovely camera.

Har kommit vidare till Fanny och Saras tävling, uppskattar om ni vill rösta på mig HÄÄÄR!
Har suttit och fixat ihop en ny header till min blogg som ni kan se..? också gjort min design lite grann. Jag tycker den blev finare nu! :) Ni får gärna säga vad ni tycker.

Har redigerat massa bilder, så det kommer komma i andra inlägg framöver. Ska snart ha en frågestund, tycker det är dags. Kanske imon? vi får se ;) Åt kyckling pizza innan med, pizza är ju aldrig fel :D gottgottgott.

Nu ska jag packa gympakläderna och sedan ska jag fixa min design lite. Säger godnatt nu eftersom jag inte kommer uppdatera mer ikväll, godnatt!


Bilder som ni aldrig har sett

Bilder som ni aldrig sett förut här i bloggen. Vad bra att blogg.se har skaffat tidsinställda inlägg, detta kommer
komma upp 17:01 ungefär. Nu när jag skriver detta är klockan 15:02, och nu kollar jag på Family Guy. Puss!





Sluta fotboll,och börja på handboll?



Snygga bilder, jag vet. HAHA!

Tjena där.
Vet ni vad jag ska göra? Ska sluta fotboll tror jag .. Och börja handboll. Fotboll har blivit så tråkigt. Har gått i ca 5-6 år så det börjar bli tråkigt. Ska på handbolls - träningen på tisdag och se om det är kul ;) Helen hänkar på! Har alltid velat prova på handboll, men har aldrig haft tid men nu ska jag börja ^^

Ska nog plugga idag, läsa ut min engelska och bara softa här hemma. Vi hörs!

Tired




Foto: [JAG]  Modeller: [Donike & Doruntina]

Tjenaaaaa. Lite bilder från igår, vad tycks? :) Jag är väldigt nöjd. Det kommer fler i andra inlägg. Har bara softat hela dagen idag. Är hur trött som helst, vet inte varför!? haha, men skönt att bara vara hemma och slappa. Vet inte om jag kommer orka uppdatera mer ikväll, vi får se. Ha en fortsatt fin lördag!

Ensam mamma söker

Hejsan. Sitter här i soffan med datan i knät och så kollar jag på Ensam mamma söker. Har aldrig kollat på det innan, så får väl se om det är bra :)! Igår i Z var det kul. Berättar mer senare, vi hörs!

Bild lånad från Google.


S-V-I-N-K-A-L-L-T



Gud, asså tror jag smälter snart.. ;O

Har varit hos Tina idag, vi har tagit massa bilder som ni kommer få se någon dag när jag har redigerat dem. :) Vi kollade på 2012 filmen istället för The Last Song, men vi kollade inte klart på 2012 för vi hann inte. Och så åt vi kebab pizza.... MUMS.  Ska kanske till Tina imon och då ska vi kolla klart på den. Ska börja fixa mig lite smått nu och vid halv 8 cyklar jag Bogi och Sara till Z där vi träffar Ida också :)

Gud vad kallt det har blivit nu förtiden. Igår snöade det, asså det är O-K-T-O-B-E-R !-? hallåååå........ Fast det smälte,men idag på morgonen var det lite snö kvar men nu har det gått bort helt :) Ville bara säga det höhö ^^
Vi hörs imon nog, puss ;D<3

Skräckfilm eller komedi .. ?




Kom nyss ut från duschen, skönt att duscha! Imorgon är det fredag, som jag sa i det andra inlägget (höhö) och på eftermiddan ska jag vara med Tina, vi ska kolla på en film hos henne, The Last Song. Har kollat på den ett par gånger nu, men tröttnar aldrig på den. Ska bli kul att vara med Tina iallafall! :) På kvällen drar jag och Boglarka till Z där vi kommer vara med massa andra peoples. Vi ska köpa massor av godis sen drar vi hem till bogi och kollar på någon film, bor ju precis över henne så det är ju bra :) Någon skräckfilm eller komedi blir det..

Ska vara inne på datan lite till och kolla på tv sen blir det sängen! Vi hörs imon, godnatt ♥!

IT'S FRIDAY TOMORROW


Saknar dig din galna unge, besök hennes blogg här

Fick bli en gammal bild på mig och Jeta. Saknar henne. Det var nångång förra vintern tror jag, saknar faktiskt vintern! Satt och kollade igenom gamla inlägg på min blogg då, haha roligt att läsa och se hur mycket jag har utvecklats sen förra hösten inom fotografering. Jag orkar inte prata om skolan, but... IT'S FRIDAY TOMORROW!

Nu ska jag kolla på PH, puss, hare gött!

Kärlek och Glädje


Tänkte anmäla mig till Fanny och Saras Fototävling. Priset är en  Pop-Up Flash Diffusor JJC Vit 
Temat är Kärlek/Glädje och jag tycker denna framstår som glädje :D


Tyska


Lyssnar på denna låten just nu ;)

Sitter i datasalen just nu med tyskan. Vi ska skriva om tre städer från Tyskland..KILL ME!

Willow Smith, the cute one


Detta kallar jag för talang, 9 år och hon är grym!

Har kollat på PH och innan det sov jag ungeför 2h. Skönt! Imorgon är det torsdag, och sen är det fredag. Jävlar.. vad snabbt det gått. Imorgon får jag reda på vad jag fick på The Outsiders,får väl se vad jag får. Ska äta glass nu eller något, godnatt ♥

UPDATE
: SKA KOLLA PÅ BARCELONA!

Will wait for you



Foto: [JAG]   Modell: [Susan Ishak]

Hej! Kom precis hem, har varit på vårdcentralen och lite i stan. Tog vaccinen, den sista, puh skönt. Det gjorde ont när hon stack in sprutan, men inte sen, som tur va. Sen gick jag och mamma till konsum och jag åt en HotDog, gott som vanligt ;D  Nu ska jag kolla runt lite på facebook och på olika bloggar, vi hörs senare, puss! <3

Desperate Housewives

Gammal bild, nya skådespelare nu!
Drar till bogi och kollar på DH. Mysigt. Godnatt!

Autumn






Foto: [JAG] Modell: Susan Ishak


Hej! förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare idag, men idag har jag haft huvudvärk hela dagen tills nu och har bara sovit och läst och kollat på tv. Annars har jag inte gjort något annat. Tänkte ta en paus från läsandet, är snart klar. Ikväll blir det att bänka sig framför tvn med glass och kolla på PH och DH. Spännande både och!

Vi hörs imorgon, puss

GLÖM INTE ATT LÄGGA TILL MIG PÅ BLOGLOVIN OM NI GILLAR MIN BLOGG. :D



YEEEEEEEEEEEEES



OOOOMG!!!! HAR BLIVIT LÄNKAD HOS: ells.nu , hon tog ju över dessies blogg, eller namnet då. Jag tänkte och tänkte, vart kommer alla besökare ifrån?? så frågade min kompis syrra ba: din syster har blivit länkad på ells.nu jag ba wtf :O ÖVERRASKAD! man skulle beskriva sin blogg, och jag och 4 st andra tror jag, blev vinnarna :) Ville bara säga det :) Hoppas alla besökare stannar! snart ska jag sova, puss! <3

Exciting


Foto: Susan Ishak
På bilden: [JAG]

Kollade nyss på Paradise Hotel. Det är verkligen jätte spännande nu. Längtar tills imorgon för då är det PH - Paradise Hotel och Desperate Housewives. Ska till tvn nu för ska kolla på Top Model. Vi hörs imon, godnatt!

Black and White


På bilden: [JAG]

Tjääna. Nä skojar, haha. Har typ hundratals bilder kvar att visa er, så kika in rätt ofta! Idag har jag inte gjort så mycket, vi slutade halv 2, hela skolan gjorde det (; softination. På idrotten hade vi innebandy, mitt lag vann [H] Det var askul, men väldigt jobbigt också. Kände att jag ville spy.. det var nog för att jag åt en macka innan idrotten.. vi får gratis macka och juice i skolan, för det är hälsovecka! (; Vi hörs lite senare, puss! <3

GlÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄÄR

Vilken bild tycker du?


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II på den andra bilden har jag använt reflexskärm.
Vilken bild tycker du mest om? Jag tycker nog den andra..

Jag hissar och dissar!


Att löven byter färg - Jag tycker det är coolt!

Mysiga Cardigans/tröjor - Nu när det är kallt, så är det mysigt att ha en stor tröja på sig :D

Engelska
 - Jag älskar språket Engelska, vill lära mig det jätte bra.

Mysiga halsdukar - Diggar dem, så varma och sköna.

The Last Airbender - Sjukt bra, ni som inte har sett den MÅSTE se!

Program på tv som sänds sent - Då menar jag när man nästa dag ska till skolan, och man vill så gärna kolla på den filmen som sänds på TV men den håller ungefär på till halv 12 och då orkar man inte för det är skola.


OJ jag hissade väldigt mycket.. och bara en diss.




RÖSTA PÅ MIG!

Jag har blivit finalist hos Beatrice och jag blir jätte glad om ni vill rösta på mig HÄR. Jag är NR 4, tack så mycket om ni röstar, det är inget måste, bara om ni vill! :)

Hittills har jag varit inne på datan, tv, och duschat. Annars har jag inte gjort så mycket.. Imorgon är det skola, på gympan har vi innebandy tror jag! För vi ska ha innebandy tunering om några månader, och så får man klä ut sig, askul! ;D Kika in lite senare, då blir det hiss och diss! Puss

Sevärd film!



Foto: [JAG]

Hej! Var innan på bio med Tina och bogi hängde också med. The Last Airbender var jätte bra! Verkligen en sevärd film. Den får 3/5 toasters av mig, för ibland kunde det vara lite för överdrivet och overkligt och ibland fattade man inte så mycket. Men annars var den bra! 

Var hos bogi för typ 5-10 min sen, vi kollade på Hide and Seek, eller kollade och kollade.. vi busringde massa folk och skrattade ihjäl oss... (a) Kul vareeee. Längesen man var med den raringen (; Förresten, vad tycker ni om bilderna?

♥ The Last Airbender


Foto: Susan Ishak
Modell: [JAG]

Hejsan, idag är jag faktiskt glad. Solen skiner! Gött. Det är ju inte så ofta... haha. Vid 7 ska jag och min bästavän, Doruntine gå på bio. Vi ska kolla på, The Last Airbender, 3D. De har ju installerat 3D i Gislaved och 3D är jätte kul och bra. Kollade trailern och den verkade väldigt spännande! Så det ska bli kul ;D

Igår var jag på Z med mina vänner. Det var jätte kul. Fan vad jag hatar denna datan. Tro mig, den hatar mig också. Nyss gick allt bort så jag fick skriva om allt igen. Bara för det kommer det hända samma sak.. oj, hoppas inte det. Vi hörs lite senare innan jag drar, puss ♥

Foto-tävling hos Beatrice

Jag anmäler mig till en tävling med denna bilden hos Beatrice. Där har du chansen att vinna en Reflexskärm som är i Silver och Vit 40 cm. Tema: Din bästa höst-bild. Tycker att denna bilden passar, wish me luck!


I love those pictures



Foto: www.qendrezas.blogg.se [JAG]
Modell: Susan Ishak

Älskar dessa bilder! Verkligen höstbilder. Vad tycker ni?
Ska börja fixa mig lite smått nu, inget speciellt. Ska till Z och ha roligt med mina vänner :) Ni måste ju faktiskt erkänna att jag uppdaterar mycket bättre nu ..? Det är ju också mycket roligare när man har nya bilder att publicera, och jag älskar dem bilderna jag tog idag. Vi hörs kanske ikväll. Peace out!

Fotodag med Susan #2-PICTURES ON ME




Foto: Susan Ishak
Modell: www.qendrezas.blogg.se [JAG]

A nice day!

Hej bloggen! Innan var jag ute med Susan och vi fotade vid 2 olika, fina platser. Här får ni en bildbomb, skriv gärna vad ni tycker om bilderna, ge kritik, vill gärna utvecklas! Uppdaterar senare, puss!






Det kommer fler i olika inlägg, lite senare får ni bilder på mig ;)

Du är den finaste gud har skapat



Finast ♥

Ska snabbt skriva ett inlägg. Kollade innan på Paradise Hotel, skit bra som vanligt. Imorgon är det fredag, skönt! Gött med helg. Men det har gått snabbt! Det fick bli bilder på JB för har inga just nu. Imorgon ska jag fota höstbilder med Susan, ser fram emot det. Ska dra nu, sov gott godnatt ♥!

Najsigt armband


Stina kom ju hem från Turkiet igår och hon köpte massa armband där så jag och Helen fick välja 2 stycken som vi  ville ha. Valde dessa för de har underbar färg! De armbanden '' Skyddar '' dig.. så det får vi hoppas på ;) Tack stina, de är verkligen jätte najsiga! Älskar dig.

Gammal header..


Kommer ihåg denna headern! Kommer ihåg att jag blev så himla nöjd med den, än idag gillar jag den faktiskt. Den är riktigt somrig!

Ska snart plugga lite, men först tänkte jag skriva ett inlägg. Skolan var jobbig med alla lektioner, förutom maten (falukarv med mos, gott!!) och tyskan. På tyskan tog jag med godis som jag köpte igår och vi fick kolla på en tv serie, den suger haha. I mitten av tv serien så stack jag och Mona till Z för att köpa dricka. Vi köpte Ramlösa Mango, ingen av oss tyckte om den! Så vi drack typ ingenting. :) Annars var det gott med godis..

Vi hörs lite senare med musiktips, puss ♥

En fråga


Svar: Jag kan göra det nångång, när jag har tid och vilja :) Haha helt konstigt och ba stå där och prata med sig själv i spegeln men aja, allt för er :D

Och då menar hon den flätan på bilden, asså den flätan på mig:) Ska försöka hinna göra det i helgen om jag hinner!


Klar med klänningen!




Har glömt berätta att jag blev klar med min klänning på syslöjden! Blev ganska nöjd, men den blev lite för kort. Men tror inte jag kommer använda den.. så a det gör väl ingenting :) Vad tycker ni om den?

13 Oktober.. Snabbt går det!


Läskig bild? Jag vet..

Tjena där ;) Har precis gjort klart uppgifterna till The Outsiders som ska vara inlämnad på fredag. Känns skönt nu när det redan är gjort. SKolan var helt okej idag, förutom att vi hade ungefär 10 min från en lektion till en annan, så hann typ aldrig köpa macka. Fast köpte 1, fast det blev man ju inte mätt på .. Imorgon är det torsdag, ofta torsdag liksom? Skit snabbt ju, känns som måndag. Men skönt ändå, snart höslov ju, tagga! Ska träffa Quynh på höstlovet, kommer bli asnice!

Smsade nyss Stina eller smsade henne igår då och hon svarade idag att dem är i Göteborg så dem är på väg hem nu. Hon fick inte vara idag, men imorgon kommer massa nya intressanta saker hon har att berätta.. ;) Vi hörs, bye!

Autograf: Martin Lidberg


Autograf av Martin Lidberg. Lycklig

Ville också säga att varje vecka ska jag dra en '' Veckans blogg '' som jag tycker om och skriver lite om bloggen. Vad tycker ni om det? Skulle det varit kul :)?

Martin Lidberg i Gislaved!


Snygg bild

Hej people. Idag var Martin Lidberg på vår skola, as grymt!! Vi tränade med honom, och han berättade om hur han blev så känd och massa annat. Träningspasset med honom var jävligt roligt men lite jobbigt också, haha. Men det var iaf nice att han kom just till vår skola... hallå Gislaved!??!? Typ sveriges råtthåla. Men men. GRYMT, fick hans autograf också!

Har pluggat idag, och nyss kollade jag på Paradise Hotel. Älskar det tv-programmet! Vet att jag suger på att blogga just nu, vill verkligen blogga men äckelplugget tar min tid. Men ska försöka blogga så mycket jag kan. Imorgon kommer Stinaaaaaa, yes, har saknat den sötnosen. Nu ska jag fortsätta vara inne på datorn lite sen får det bli plugg. Bye!

UPDATE: Juste, glömde skriva att det är Desperate Housewives ikväll. Hade totalt glömt bort det, men sen kom den bästa Amanda och sa det (A)

Två olika effekter


Foto: www.qendrezas.blogg.s [JAG]
Model: Evelina

Det blev ungefär som två olika effekter, coolt! Imorgon blir det bad på idrotten.. As tråkigt och jobbigt.
Snart ska jag lägga mig, godnatt ♥

Beautiful nature


Foto: www.qendrezas.blogg.sr [JAG]
Motiv: [NATUR]

Tjena! Idag har jag gjort massa läxor, matte, läst till s.50 på svenskan och igår gjorde jag bildläxan! Nu har jag engelska och lite annat kvar. Skönt att få gjort lite iallafall. Vaknade vid 20 i 12 ungefär, var i pyjamas till klockan 2 ungefär sen duschade jag, haha. Tänkte dra ut, men nu är himlen grå och det ser ut som om det ska regna.. innan lyste solen och allt. Aja att stanna hemma är inte så farligt.:) Vi hörs kanske senare, peace out ;)!

Nya gympaskor!


599 kr på Stadium. Köpte ett par mjukis igår, tajta vid benen där nere as snygga! Men det blev ingen bra bild på dem. Dem är iallafall svarta.

Har inte uppdaterat som ni kanske har märkt?? Har varit i borås så a det är därför och så har jag mått skit pga en sak så japp. Mina förra gympaskor blev snodda så var tvungen att köpa nya, och dessa är mycket mycket skönare. Och snyggare typ.. ;D Blåa! Oh yes. Aja det kommer komma upp lite fler inlägg nu mot '' kvällen '' Puss!

Höst tävling


Tjena. Anmäler mig till Emmas fototävling. Temat är '' Höst '' så denna bilden passar bra! Priset är en reflexskärm som är jättebra att ha. Var med du också!


Comment






Höstbilder! Det gillar ni väl? Men det jag gillar är .... KOMMENTERA PÅ NU! Det är inte så kul att blogga utan kommentarer. Så kommentera så bloggar jag mer ;)!

Jag pallar inte med skolan


gammal bild:)

heeeeeeej, mår skit just nu för att NO provet också gick skit. Meeeeeeeen, igår fick jag reda på min svenska uppsats och jag fick MVG- as nöjd ;)! annars var väl skolan idag sådär, maten, a den behöver vi inte snacka om.
Ska göra lite läxor nu, sen blir det nog att kolla på tv. Imorgon är det fredag, denna veckan har gått som en timme. Ne men tiden går så fort.. kan fortfarande inte tro att jag går i 8.

Imorgon drar jag och min syster till värnamo, ska köpa ett par mysiga mjukisar hihi:) Vi hörs senare med bilder, puss!

datasalen

Heeeeeeeeeej bloggen, sitter i datasalen just nu. Har tyska lektion,jippiiiii *not*
Vi har skrivit om '' München ''. Nu ska jag sluta skriva innan tyskaläraren fårdamp :) HEJDÅ

Höstbilder på mig!

Foto: Stina Runesson

Det kommer fler bilder, orkar inte redigera alla nu. Ni kommer iallafall se ett nytt ansikte på bloggen! Har massa plugg, har matte prov imon och NO prov på torsdag. Blir verkligen as glad om jag får ett G på båda haha. Skan var helt ok idag, ibland vill man bara gå till skogen och ta självmord. Ne skojar, men haha det är jobbigt med alla prov. Gympan var jobbig, men ändå rolig. Vi hade orientering (tror det stavas så??) och vi var fan duktiga. Vi var fem som sammarbetade, och vi gick vilse i ca 20 min. Vi fick panik.. haha, men tur att vi var fler än om man var själv.

Vid 9 ska jag bänka mig framför tv:n, äta massor av choklad och kolla på Desperate Housewive som börjar!! Sjukt spännande.. Nej nu har jag ont i handen, puss!

Göteborg!





Det kommer fler bilder, lite senare.

Hejsan :), Igår var vi i Göteborg och det var hur kul som helst. Måste göras om! Köpte en lila mysig halsduk och ett par vantar på Gina Tricot. Hittade inte mycket men är ändå nöjd :) Visar bild på det lite senare. Vi åt pizza, skrattade, tjaffsade med 10-åringar kollade på match och ja ni fattar. Saknar det redan, älskar göteborg, dit ska jag flytta! I don't give a shit. Det var modevisning också, askul att titta på. Hihi.

Snart kommer Stina och Helen och då ska vi ut och fota, '' höstbilder''. Hoppas det blir några fina bilder :)! Vi ses senare, puss!

Grattis!

GRATTIS MIN KAMERA ETT ÅR OCH 19 DAGAR!
Har även döpt honom till Justin Drew Bieber! Jag älskar dig!

Mysiga tröjor!

Blogg
Dem skulle jag gärna vilja ha ;)! Alla är från Gina Tricot. Kommentera vad ni tycker :D
Hej! Idag har jag varit en stund hos Helen och dem. Det blev fina bilder, ni kommer nog få se dem snart. Annars har jag inte gjort så mycket.. Imorgon blir det att vakna halv 8 ungefär,vid 9 blir det att åka till ryttarvallen och sen Göteborg! Ska bli skojjigt. Ska ta med mig kameran så när jag kommer hem kommer det bli massor av bilder... Snart får ni se bilder från idag, puss!

BTW: Jag har haft min kamera i ett år, glömde bort det, kom på det idag. Den 13 septemer förra månaden var det ett år!

Lite bilder från sommaren 2010






Varberg.



Lyckad fotodag med Stina.



Halmstad med den bästa Amanda.

Saknar allt så mycket..

U Smile officiell musikvideo!


Den är gryyym! Och han är världens snyggaste kille.


Tjenaaa. Det är fredag, jävlar kan inte tro det. För exakt en vecka sedan satt jag hemma och längtade till Sigges haha! Slutade skolan 20 över 1 idag,skönt. Senare mot 7 drar jag till Z med mina fina vänner. Jag och helen ska baka cornflakeskakor, alla ska köpa ;)!

Vi fick tillbaks SO proven idag, och blev inte alls nöjd. Men det var trots allt första provet. Ska fortsätta kolla in bloggar nu, vi hörs puss!