The last song


The Last Song

En film jag verkligen rekomenderar till dem som inte har sett den, ni måste se den säger jag bara! :)
Jag och min syster cyklade till konsum för att köpa godis, sen cyklade vi också till ida och snackade lite, sen cyklade vi hem och fetade oss med godiset och kollade på
the last song. Fick tårar..

Ska börja ladda upp mer outfits, musiktips, och andra grejer. Då kanske min blogg blir mer roligare att läsa! :)
Nu ska jag fortsätta äta godis, godnatt!

I'M HOME!

Hej bloggen! Är hemma med ny staaaart! ;D Är ganska trött, men vi kom faktiskt till sverige ganska snabbt. Sov igenom halva kroatioen, hela slovenien, hela österrike, och lite början av tyskland, utan att vakna, väldigt skönt! Har massa bilder att visa er, min morbror håller på att skicka dem till mig för min kära mamma råkade radera alla bilder på min kamera, fick damp kan jag säga er. Har lite bilder nu jag kan visa er, resten visar jag senare. Men nu kan jag visa lite bilder, det kommer bilder från olika ställenså ni vet :)

Bröllopet

Så, har inte så mycket mer bilder. Min kusin kommer skicka mer bilder senare eller snart, och då får ni se mer :)

Provade photoshop innan om det gick att installera in på datan för jag köpte ju i kosovo, men nej haha såklart ska den vara falsk. Men ska installera photoshop cs4 på en sida, och imorgon ska jag göra en helt ny design. Nice! Vi hörs senare, puss <3

 


KOMMER HEM PO LORDAG


Foto: Viktoria (syster)
Helt oredigerad bild

Heejsan! Det var lengesen. Er fortfarande i kosovo, so har inte dem tre sista bokstverna. Har haft det ganska kul her,har varit i ett utebadhus her, skiiit roligt! Stor rutschekana
och massa annat.
 La in bilderna po denna datan for att min kusin och viktoria ville se bilderna, so kunde lika gerna visa er en bild. Blev nojd med bilden,fast den skulle bli lite snyggare med lite redigering men skit samma.Min syster tog den po veg till kosovo.

Vi borjar oka hemmot po torsdag,och kommer fram ungefer po lordag. Har faktiskt saknat sverige.. :( ska bli skont att komma hem, sova i sin egen seng,oh vad skont.
Den 5 augusti er det ockso eskilscupen, ser fram emot den enormt mycket! Lengtar so!
Igor var jag po brollop, besta brollopet jag har varit po! Ganska mysig. Berettar mer ner jag kommer hem, hejdo ha det bra!

I kosovo

Hejsan! Er just nu i kosovo,vi kom igor ganska sent. Akturen gick soder, veldigt trott.Fast vi sovpo hotell i Kroatien so det var veldigt skont att fo somn.Har inte dem tre sista boksteverna som ni merker. Var i ett stort kopcenter idag,ETC heter det. Kopte adobe photoshop cs3 och cs4. Dem kostade bara 9 kr so det var veldigt billigt! :D fast man vet ju aldrig om det er ekta eller falskt. Aja ska spela spel nu med kusiner, hejdo! :D

PORTRÄTT TÄVLING

Jag anmäler mig till Almas porträtt tävling.

Priset: Länkad och en bild avritad av Alma.


ÅKER VID 7-8 TIDEN IMORGON!


Det är faktiskt inte ett fake skratt, haha.

Foto: Stina runesson

På bilden: jag



Åker imon, rätt tidigt, ungefär 7-8 på morgonen
, så slänger upp 2 bilder på mig ;D Jag kommer skriva så fort som möjligt när vi är framme, för vi har data där borta så det är ju bra. Kommer uppdatera så mycket jag kan, men jag har ju trots allt sommarlov, så kommer inte uppdatera jätte mycket, men lite inlägg iallafall, om hur jag har det osv. Ni får ha det jätte bra, så ses vi, hejdå bästa läsare! <3<3

KOSOVO

Vet att det kommer som en chock för er.. det kom det för mig med men, vi ska åka till kosovo imon. Fick reda på det lite tidigare innan. Orkar inte ens packa, är så jävla sur just nu.Vill inte ens dra dit, åh. Aja ska nog packa nu,hejdå.

VILKEN FÖREDRAR DU?



Foto: Qendresa [JAG]
Porträtt

Vilken föredrar du?

BLACK AND WHITE



Foto: Qendresa Shala [JAG]

Heeello. Håller på att ta bort mitt photoshop nu, och sen ska jag installera det på nytt. Hoppas det funkar då..annars blir jag ledsen :( buhuhuh. Skulle igentligen hängt med och bada idag med viki, ida och natasha. Men jag orkade verkligen inte idag, har ingen lust att bada eller sola. Eller jag hatar att sola igentligen :p

Ska sitta inne med photoshop hela dagen, och om det funkar kanske jag ska göra en design, göra om allting. Exakt allt. Vet inte om jag kommer uppdatera så mycket idag, men kanske. Vi ses iallafall, bye <3


Shopping


Jeans - Jc
Solglasögon - Jc

Var på stan idag med min mamma och syster, hittade ett par jeans och ett par coola solglasögon som jag har velat ha länge, men aldrig hittat. Är nöjd med mitt inköp, speciellt jeansen, satt perfekt, och jag älskar dem! 200 kr kostade dem. Annars har jag inte gjort så mycket annat. Mitt photoshop funkar inte heller..åh! Varför har jag alltid otur? varför alltid jag!? Hur ska jag nu kunna göra mina headers i photoshop? redigera bilder? Omg tror jag får damp snart. Eller det har jag redan. Aja, hejdå.

Guess what

Foto: jag

Flowers


Haha, omg gissa vad? Körde nyss moppe! Hur kul som helst ;D Ida och viki stack ut, ida hämtade henne med hennes moppe sen ba satt ja vid datorn så ropa dem på mig och frågade om jag ville köra, men viki skjutsade mig först, hur kul som helst, kan erkänna att jag blev rädd, darrade haha. Men sen fick jag gasa och styra lite grann, men viki var bakom mig, annars skulle jag inte vågat.. haha ;D men det var skitkul, och jag bara längtar tills jag får körkort och är 15 år, och får moppe. Godnatt ;D

Lovely

Foto: jag

Modell: Stina Runesson

Haay. Har inte gjort ett skit idag,förutom snackat på skype, hoho. Det är jätte fint väder ute idag, fast orkar inte göra nånting. Weird. Aja, uppdaterar fler gånger idag. Goodbye!


New shoes

 

New shoes

Tjabba, viki och min mamma var innan i stan, och så var dem så gulliga och köpte dessa snygga gladiatorsandaler från skocompaniet, 300 gick dem på. Är väldigt nöjd med dem!:)

 

Kommer nog uppdatera ganska många gånger idag.. har så tråkigt att jag kan dö när som helst. Vet inte om jag ska åka till kosovo eller stanna i sverige, hmm..

 

Juste, har kommit vidare till Catherines tävling, ni kan rösta på mig HÄR om ni vill.

 

Kommer nog visa er bilder sen, seeya


Ny tävling

Detta är mitt tävlings bidrag till tävlingen hos Catherine.

Temat är sommar.


Pictures on me




Foto: Stina Runesson
Bilder på mig

It's enough. Stör mig på att blogg.se drar ner så mycket på färgerna, åh. Blev ganska nöjd med bilderna, eller vad tycker ni? :)

hahaha, inatt/igår sov vi i tält, kan säga två ord. Vi dog. Det började regna lite, så vi flyttade in till stinas kära altan och vi sov där, alltså i tältet då. Sen kollade vi på The grudge 3, snacka om att vi var livrädda. Den var sjukt bra. När den var slut, var vi livrädda typ.. :O vi körde fotsteg, det kan vi sväääääära. Och dem ba släängde sig på mig och ba: Aleeees, jag är rädd! :( Som om jag inte var rädd.. HAHA! Och när vi vaknade var det skiiiit varmt, och vi svettades. Det luktade svett i hela tältet.. :S Det var iallafall ett minne för livet, kommer aldrig glömma det. Haha, haaave a good day bye!

Nattinlägg

Sha people. Sitter i tältet med kära stina och idioten josse.Vi flyttade in till stinas kära altan för att det började spöregna! Härligt! Vi kollade nyss ppå the grudge 3, as läskigt. Vi typ dog.. :( 2bad4us
AJA, godnatt så ses vi imon!

Dalen








Oj oj oj. Blev en liten bildbomb där.
Var och fotade med Stina i dalen. Är sjukt nöjd med bilderna! Stina tog bilder på mig också, men det får ni se imon. Ikväll vid 6 ska jag och stina ut och springa, har fått ett träningsprogram från fotbollen, måste träna innan eskilscupen. Längtar så mycket! ;D

Ikväll ska jag stina och josephine sova i tält, kommer bli grymt kul! Josephine tar säkert med sig datorn, i hope. Så kanske blir natt inlägg! Yeah. Har inte så mycket att skriva, ska sätta igång med stinas header nu, så goodbye!

SPANIEN VANN!

JAAAAAAAAAAA SPANIEN VANN!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAA, IN YOUR FACE'S HOLLAND!

yeye

Är så jävla glad att Spanien vann, yeeee. Visste att de skulle vinna helt enkelt ;D

Det var jättekul i borås, bara man åker ifrån gislaved är det bäst, så är det bara. Aja godnatt så ses vi imon, <3


Sweetheart

Foto: jag

Porträtt

Vilken gillar du mest? Jag gillar nog den svartvita bäst..

Shena bloggen! Åt nyss mat, mums. Innan det duschade jag, var i Hörsjöbadet med syster och pappa. Fast sen åkte pappa hem. Det var ganska kul, fast båraryd är roligare. Vattnet var inte heller sådär rent.. Usch.
Var där lite med blerina också, längesen man såg henne. Har saknat dig kuder!
Det var iallafall kul, åt massa glass och snacks. Gottgott.
Sen åkte vi hem och ja, blablabla. Nu eller snart kanske vi ska åka till borås till mina underbara kusiner, dem vi va med igår i Varberg. Ska bli kul. Ikväll är det VM final, Spanien - Holland. Jag håller såklart på spanien! ;) De ska vinna! Hare bra, goodbye!

BILDBOMB-VARBERG


Börjar med 2 bilder på mig, haha ego!





Naw, söt familj!






Avslutar bildbomben med bilder på den urgulliga Erjon!

Har varit i Varberg i dag med familjen och kusinerna i havet. Det har varit sjukt kul. Trodde inte det skulle bli så kul faktiskt.. Jag och mimoza ( min kusin ) fiskade krabbor också, haha det var skit kul! ;D Fångade en på första försöket, alltså första gången i mitt liv också! Vi skulle gå till en liten '' kiosk '' men när vi väl var framme så var den stängd för den var inte öppen på helgerna så vi GICK ända till ICA. Och jag var bara i bikini utan skor eller något.. Haha! Vi köpte glass, en hel paket. Mums! ;D Och sen gick vi till stranden osv, vi badade och så. Efter kl 6-7 när vi skulle hem, så gick vi en promenad först. Vi gick till de stora stenarna, fett roligt. Orkar inte berätta mer än att vi har haft det jätte kul! Har mycket mer bilder att visa er, så det kommer ni få se i andra inlägg.

Nu ska jag nog äta eller något, är hungrig hehe. Godnatt


BTW: Tack så mycket till Becka som gjorde min header! Du är bäst ♥


VARBERG

Foto: jag

Natur

Hello. Snart åker man till varberg, till havet med familjen och kusiner. Tror att det kommer bli riktigt kul! Tar med mig kameran så ni kommer få massor med bilder när jag kommer hem. Dem bilderna där uppe tog jag igår, blev riktigt nöjd med dem. Älskar mitt nya objektiv! Det är verkligen prisvärt ;D


Har inget att skriva mer än hejdå och ha en härlig och bra dag så ses vi!


Svaren från frågestunden

Hur mycket kostade din kamera? :)
Sv: Själva kameran med kito objektivet kostade 4990,
men vi köpte också en bok till så det blev nånting på 5000.


har du haft blogg innan denna?
Sv: Ja det har jag haha, m-issalesa.blogspot.com heter den.:)

gillar du att vara singel? =)
Sv: Ja det är väl ok

är min blogg ok?
Sv: ja :)

litar du på mig?
Sv: Vet faktiskt inte, känner inte dig så bra så vet inte vad jag ska säga.:)

vf började du blogga ?
Sv: För att jag tycker det är kul, läste andras bloggar innan jag började blogga, tyckte det var jättekul så börjadejag också. Sen också för att kunna visa upp mina bilder.

bästa blogg tips?
Sv: Michaela :)

bästa foto tips?
Sv: Ha fokus på ögonen.:)

Favorit mat?
Sv: Chicken nuggets och ris!

är du oskuld?
Sv: Ja :)

har du kysst en tjej någon gång?
Sv: Ja.

varifrån kosovo kommer du?
Sv: Det är typ olika, min mamma kommer från Drenica, och min pappa kommer från Peja.:)

har du några syskon?
Sv: Ja, en syster :)

hur gammal e du ?
Sv: 14 år :)

vad är bäst med sommaren? :)
Sv: Att kunna bada i havet, ha tunna kläder, tex som short och linne. Och helt klart, käka glass ute i solen!


favorit bloggar?
Sv: MichaelaD, fotobecka, linafoto, din, jetas, amandas, Justindrewbieber fan blogg, sofies, emmas och beccas.se Det var nog alla, har säkert glömt nån men aja.

favorit plagg?
Sv:Antingen min senaste klänning jag har köpt eller min byxdress :)

Favoritfärg?
Sv: Blå och lila. (:

vad är det bästa med mig, varför tycker du om mig?
Sv: allting är bra med dig, för du är bäst!


Om du hade fått bli tillsammans med justin hade du flyttat iväg med din familj där han bor och lämna dina vänner då?
Sv: på ett sätt ja, men på ett sätt inte. Vem vill inte vara tillsammans med honom? men vill ju inte lämna mina vänner.

Vad tycker du mest om på justins utseende?
Sv: Hm, svårt. Allt är snyggt, kan inte bestämma mig..

Vad gillar du mest att göra under sommaren?
Sv: bada i havet..

va älskar du med sommaren?
Sv: Allt förutom myggor, humlor, getingar, ja ni fattar ^^

är du kär?
Sv: Nej jag är inte kär.

vad hatar du?
Sv: Hm.. människor som kallar dig bästavän men sviker dig ändå.

va gillar du?
Sv: Haha det blir för mycket att skriva upp.. xD

Vem gillar du?
Sv: Det vill du veta vava.. ;)

Bästa med Sommaren?
Sv: Bada, äta glass, ha tunna kläder som tex shorts och linne. Ja allt, förutom myggor, humor, getingar ^^

Hur många har du vart tsm med?
Sv: Orka räkna, men ingen seriös iaf :P

Favorit affär?
Sv: Hm, bikbok och gina tricot :)

Senaste kille?
Sv: Inte direkt '' kille '' men på g, isf julius :)

När började du blogga?
Sv: Juli 2009.

Klädstil du älskar?
Sv: Som kenza helt klart! den är ju amazing. Jag gillar också när den är sådär halv '' rockig ''.

Klädstil du hatar?
Sv: Hm.. när det är för mycket '' punk '' typ.

Vem fick dig att börja blogga?
Sv: Typ kompisar, men läste också andras bloggar så ville jag också börja.


Hur länge har du haft den kamera?
Sv: Den 13 september! ;)

Vilken årstid gillar du?
Sv: Helt klart sommaren!

När fyller du år?
Sv: 10 juni (H)

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Sv: Ingen aning

vem var du senare på g med? ;)
Sv: Julius

älskar du mig, såfall varför?
Sv: Ja klart, haha jag älskar allt med dig. Men först och främst, DIN HUMOR!

varför är du så söt?
Sv: varför är du så söt? :)

varför tror du att justin bieber är din, när han är min?
Sv: naaw, så gulligt att du drömmer om min kille.

har du varit tsm med någon?
Sv: Ja.

har du kysst en kille?
Sv: Ja.

Ditt absoluta drömresemål?
Sv: USA!

Har du tur i spel eller kärlek?
Sv: Haha nja, ibland tur och ibland otur.

Om du vann en hel drös med pengar, typ 50 miljoner -vad skulle du då göra för dom?
Sv: Först skulle jag resa till USA, träffa justin och allt. Och sen typ ah, shoppa ihjäl mig? Köpa typ världens bästa kamera haha! Nä men, köpt som fan.

Favoritämne i skolan?
Sv: Engelska och so :)

Vilken årstid uppskattar du mest?
Sv: Sommaren! :D

Te/kaffe?
Sv: Te! :D


Godis/Chips/Popcorn?
Sv: eh.. godis!? :D:D

Vad lyssnar du på för musik?
Sv: Olika, jag lyssnar på allt typ.

en önskan som du skulle vela gick i uppfyllelse?
Sv: ojdå, men träffa justin bieber!

3 saker du skulle ta med dig till en öde ö ?
Sv: Data, bästakompis och vatten. Haha, då menar jag jätte mycket vatten.

bloggar du följer? skriv vad du tycker om bloggarna possitiva&negativa grejer :)
Sv: MichaelaD, fotobecka, linafoto, din, jetas, amandas, Justindrewbieber fan blogg, sofies, emmas och beccas.se och Josephines.
Alla är jättebra, enligt mig. Men det kan ju vara dålig uppdatering ibland, men så är det ju hos alla :)


vad tycker du om mig...!
Sv: Haha jetaputte. Jag tycker du är sjukt fin, då menar jag riktigt fin. Snäll, rolig, bra humor. Haha, våra minnen är typ bäst.
ääälskar dig!


Favoritbloggar?
Sv: MichaelaD, jetas, linafoto, din, amandas, Justindrewbieber fan blogg, sofies, emmas och beccas.se.

Hur lång är du?
Sv: Har inte mätt mig på länge, men skulle tippa på 157-159 :)

Kissie eller Dessie?
Sv: Haha.. typ kissie. För kissie har roligare blogg :)

Kenza eller Nevnarien/Elin Kero?
Sv: Kenza! :)

Sådär, det var någon som spammade mig som ville att jag skulle svara på frågorna så, here you go.

amandapanda


En gullig bild på mig och tina!

hejsan, idag har jag varit ute med bästa amanda :) Kul som vanligt, hihi. Vi gick runt i affärer och käkade glass, vi gick in till jc, och det fanns typ inget kvar av kläderna. Kan inte fatta att jc ska läggas ner. Är dem helt sjuka i huvet eller vad? vi har typ 3 affärer? -.- aja orkar inte snacka mer om det, annars får jag bara mer damp..

Det är faktiskt ganska fint väder idag, och det ska vara fint väder imorgon också! :D får väl se vad jag gör imon haha, ska svara på frågorna ikväll också tror jag, om jag orkar. Annars blir det nån annan dag. Så länge kan ni fortsätta fråga! Klicka här! Ha det gött!

eclipse


haha, jag kisar, såfult.

Hellooooo. Kom typ nyss hem från martina, var där med viki (syster) natasha och ida. Vi kollade på eclipse. Trodde den skulle varit bättre, tyckte inte om den så mycket. Och ni som säger '' joooo omg den var ju bäst! '' jaja, det är eran åsikt och det är min åsikt. Right? ;)

Jag och viki cyklade först till lindex för skulle kolla om jag hitta nåt, hittade en bh, fast orka ta kort på det liksom haha. Sen gick vi till jc, hittade typ inget, eller kollade inte noggrant för sen träffade vi natasha martina och ida så frågade dem om vi ville hänga med till martina och kolla film, så varför inte.Har inte fotat på ganska länge.. :/ ska nog fota amanda imon, om hon vill haha.. men ni får ha det bra, puss<3

Stan

Foto: jag

Hello! Vid 4-5 ska jag och min syster cykla upp till stan och gå runt i affärerna, får se om jag hittar något.Har inte gjort så mycket idag än att äta, titta på tv, äta igen och datan, och gjort amandas design. Det är inte så fint väder idag, det är ganska varmt ute men solen gömmer sig. Tråkigt.. men ha det bra så ses vi!

 


En tävling hos tinkerbella

Jag anmäler mig till Tinkerbellas tävling,  och tävlar om ett stjärnfilter hos Tinkerbella.

Tycker bilden är somrig på ett sätt. Kvällen är lång, det är fortfarande ljust, och lugnt och skönt går man en promenad i stranden. Det kallar jag sommar!


Shopping


+ ett armband. :) nöjd med vad jag köpte, inte så mycket men pappa skulle jobba så handlade snabbt  ^^
Det var rea på allt i jc, för jc ska stängas här i gislaved.. Åh, gislaved blir bara värre och värre för varje år som går.

Tog nyss ett långt bad, fett skönt. Var innan i båraryd med stina och josephine, det var väl kul.Fast riktigt kallt i vattnet.. buhuhuh. Ikväll är det Spanien - Tysland.Själv hejar man såklart på spanien, hoppas de vinner, ELLER DE SKA VINNA!


did you know

Jag kan inte överleva utan godis.

Two and a half man är bäst!

Jag älskar att bada i havet, vem gör inte? haha.

Jag vill flytta ifrån gislaved, hatar gislaved.

Outfit

Så här såg jag ut igår alltså. Inget speciellt, men jag gillar det :) Får se om jag går ut idag med stina, orkar typ inte. blir nog att ladda ner massa filmer och feta mig med chips och godsaker, bye!

BTW: GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, HÄR! FRÅÅÅGA PÅ

filmkväll

Hejsan, kom nyss hem från josses filmkväll. Det var jättekul och måste göras om ;)
Först kollade vi på nån skräckfilm, komedi (enligt mig) hahahah! Och sen lite på jalla jalla, haha helt bäst.
Ni får en bild på outfiten imon, orkar inte nu.Godnatt!

frågestund!

Nu kör jag igång en frågestund. Ni får fråga vilka frågor som helst, bara det inte blir för privat. Frågestunden avslutas när det har blivit tillräckligt med frågor. Så fråga på!

AVSLUTAD!


Härlig sommarbild!


En härlig sommarbild!
Foto: jag

Hej fina läsare! Idag har jag varit och badat med josephine och tina. Först cyklade jag till ica, där jag skulle möta josse. Tog typ ett år för henne... haha! Men sen efter ett tag kom hon. Vi hämtade hennes cykel hos hennes moster, sen cyklade vi till ica igen och vi köpte godis. Efter det cyklade vi vidare till båraryd, det tog inte alls lång tid. Bara att det var sjukt varmt, när vi var framme och hoppade in direkt i vattnet för vi var så svettiga så försvann solen.. typiskt. Sen helt plötsligt kom bara solen fram ibland, annars var det ganska kallt.. Vid 4-5 cyklade vi hem för att tina åkte också hem med sin familj, så det var helt tråkigt så vi cyklade hem.

Nu ser det ut som att regna, åååh! fast imorgon ska det vara varmt som igår, och igår var det riktigt varmt..
Fixar nog frågestund ikväll, skulle ni vilja ha det? Längesen jag hade det!

Ps, ser ni min nya design? om inte, tryck f5. Gjorde den igår ganska snabbt, men jag blev nöjd. Den är helt ok.

Håll utkik!




Haaay people! How you doin?
Har varit i båraryd idag med Josephine och Tina, sen så var vi också med julius och kristoffer. Det var skit kul haha, vi körde typ ruggby (stavning). Det var jätteroligt! Senare kom helen ida och ricardo också. Fast sen stack jag och tina hem för jag skulle hem vid 6, och jag orkade inte vara där mer. Annars har det varit en jätterolig dag ;)

Ska hålla på med en ny design nu, håll utkik lite senare.. ;)

New dress


Jag är kär i den, och den är mycket finare i verkligheten. Det kan jag lova.
169 kr kostade den, väldigt billigt. Och på nätet på nelly kostar den 399, så det är skillnad..

Här kan ni se den på nätet på nelly.com

Bilder med DD


Älskar bilden!








Nu kommer bilder på tina!





Foto: jag

Sådär, ni kommer få se mycket mer bilder någon annan dag. Tex på mig och tina, och på mig och donike. Bilderna blev verkligen jättefina tycker jag, stor skillnad mellan kito objektivet och detta objektivet jag har köpt nu. Jag är helt kär i den. Verkligen nöjd med den.

Var i borås igår, vi var på nelly och lite på knalleland, men hittade en klänning på nelly, verkligen jättefin och billig! Visar bild på den lite senare. Har varit i båraryd idag och stekt, haha. Det var jättekul!har blivit jätte brun :O mest på mina armar, haha. Som jag alltid brukar bli .. men aja, ni får ha det bra och hoppas ni gillar bilderna, för det gör jag ;) Peace out