VI VANN CUPEN I VÄRNAMO !


@ Bild tagen av mig.

Shena, det har varit fotboll i värnamo med skollaget idag. OCH VI VANN HELA!!!! bara för att vi äger. Killarna kom 2a men bra spelat;) Fick bara spela 2 gånger, mm jättekul. Annars va det jättekul träffade antis också. Vi vann en skitstor pokal också ;) Och min syrra var skit bra som målvakt och hon har inte vatt kanske typ på 2 månader..
När vi var klara med alla matcher och sånt så duscha alla snabbt eller inte alla då. Sen körde bussen några till ryttarvallen för dom skulle spela en match, och resten så körde han oss till lundåker, och jag o viktoria hämtade våra cyklar och cyklade hem. Har tråkigt just nu, ska duscha snart för orkade inte innan haha, ha det bra!

CUP I VÄRNAMO IMON !



Foto: jag

Heejsan, känns som jag inte bloggat på åratal. Men jag är tillbaka!;) Idag har jag varit i skolan men det var bara en liten skoldag till 12:20. Gympan var orientering men det var inte det men han skulle bara förklara och visa kartorna och sånt. Efter gympan hade vi engelska, hade glömt mina nycklar hemma så trög jag är, men semir öppnade mitt skåp, älskar den läraren haha! ;) Vi fick tillbaka proverna som vi gjorde igår på engelskan, fick G+
Är skit nöjd, sen fortsatte jag med '' boken om mig själv '' gjorde klart det sen skulle jag bara renskriva hann med ganska mycket. Vi hade lunch efter det och det var äckligt som vanligt ;s Min pappa hämtade oss, skönt att inte cykla hem .. Då gick jag o nina ut lite sen hämta vi bogi sen gick vi 3 ut och '' fikade '' på konsum åt blåbärspaj var så där gott. köpte en daim också, hehe. Vi cyklade till gullvivan sen gick jag snabbt till konsum och köpte daim choklad. Men måste dra nu viktoria ska sitta nu hejdå! PS. imon har vi cup i värnamo med skollaget;)



GODIIIIIIIIIIIIIIS

Heej, har nyss duschat. Orkar verkligen inte lägga in bilder från kameran haha ni får bilder imon ;). Idag var jag med sara och nina. Påväg till ica så träffade vi helen och bogi så skulle bogi vara me så skulle vi möta henne nånstans men först cyklade ja nina o sara till ica köpte klubba och kulor sen mötte vi bogi vid trafikljusen och hon är ju alltid så seg.. -.- Vi cyklade IGEN till ica för BOGI skulle köpa mjölk och coca cola^ Efter det stack vi till '' paradiset'' som bogi och nina kallar det.  Men sen stack jag o sara hem för skulle duscha och så men bogi och nina stannade. Aja imon är det måndag och måste vakna tidigt :( hatar att vakna så tidigt. Godnatt !

BILDER FÅR NI SENARE!

Heeej, vaknade idag halv 11 eller nånting sånt. Kollade tv sen åt jag och borstade tänderna och sånt efter. Kollade lite på gilmore girls också. Senare ska jag väl ut eller nånting.. ska berätta lite om igår nu!

Igår skulle jag va me helen och bogi men dom typ kom aldrig sen kom dom men orkade inte dra ut. Mina kusiner kom igår och det är ju alltid kul me små kusiner eller hur (a haha! Tog kort som ni ska få kolla på idag. Batteriet på kameran ska bara ladda och sen lägger jag in bilderna på datorn. :) Aja, ha det bra!

CANON EOS 1000 <3



Heej, idag hade vi sovmorgon till 20:25 så skönt. Matteprov på morgonen, hoppas det gick bra. Efter det hade vi lunch sen SO och NO till sist hade vi idrott. Ganska kul faktiskt ;) Sen cyklade jag hem och va inne lite på datan sen cyklade jag till konsum för skulle möta ida däruppe och vi cyklade upp till z men det öppnade 6. Vi ville spela lite biljard hehe.. Men så cyklade vi till ryttarvallen för 95orna hade match mot anderstorp.. Första halvleken va det 2-2 men sen i andra halvlek gjorde gis 4 mål till ;) Jag vet gis är bäst. Det var iskallt typ frös ihjäl.Cyklade hem efter matchen och åt mat, pasul hehe. Ha det bra puss /alesa.

Ska berätta lite om igår. Var igår med tina, cyklade upp dit och hon lånade min locktång. Sen gick jag donike och dardan till biblioteket haha skit kul, sen gick vi hem till henne och åt mat. Sen cykla jag hem.

Annars sitter jag här och snackar med nina hehe..

I WANT TO BE LITTLE AGAIN


@ Bild på mig och viktoria när vi var små.

Heeej, är taggad inför matchen som spelas i burseryd. Nu tar vi dom tjejer! ;) Dagen har gått bra men vi slutade sent vi slutade faktiskt 3, så jävla jobbigt. Kom hem åt kladdkaka kollade lite på film sen datan. Och datan brukar inte funka och jag får damp på den -.- Ni kanske får uppdatering senare om jag orkar efter matchen. PUSSAR

LITET INLÄGG!

Heej, håller på att baka kladdkaka med syrran men hon får göra resten orkar faktiskt inte ;P Har pluggat lite och skrivit om SO. Imon är det onsdag och döda mig, den längsta dagen omg :( Hoppas den blir rolig iallafall, godnatt!

FOTADE IDAG


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se motiv: rund tavla

BÄSTA KUSINEN MIMOZA


foto:jag | www.qendrezas.blogg.se modell: mimoza

Heej, idag har dagen gått skit snabbt eftersom vi slutade 12:20 om man räknar med lunchen. Första lektionen var albanska, sen var det idrott. Och vi gjorde konditionstest jag ville sluta jogga men kunde inte mina ben ba fortsatt jogga.. fick tiden 14:16 blev nöjd, kunde fått värre. Efter det så duscha jag och sen hade vi engelska. Vi kollade klart på matilda filmen asså den är jättebra ;) Sen va det bara 15 min kvar så fick vi skriva lite om mig själv. Det var lunch sen och det blev spaghetti och köttfärsås godare än gyllenfors iafallafall för i gyllenfors va det helt torrt åh fifan. Men ska äta glass nu och plugga, see ya later!

TRÄNING



Heejsan, träningen gick bra. Och så ni vet så är det frågestund, ni får fråga mig vad ni vill så svarar jag när jag kan. Ska kolla på film snart kanske och ta en snabb dusch
.. Ha det bra!

VARA MED I SKOL-LAGET!



Som ni ser fick ni en bild på mig och alicia, haha jag vet hon är lite trög i huvet. Om några minuter ska jag på fotboll, asså med skol-laget. Ninas pappa kunde köra oss, som tur va.Skolan har varit ganska bra, kom lite försent till SO så fick frånvaro typ 5 min ;s Sånt är lundåkerskolan, men imon har vi idrott och vi ska springa rundan där vid scoutstugan omg kommer typ dö. Aja igår var det bajram, och så kom först mina kusiner sen drog dom sen kom min favoritkusin haha eller hur man säger. Och några andra som jag inte känner alls haha. Men var ganska roligt. Halv 7 har jag träning med mitt riktiga lag också, jobbigt :( aja ha det bra see ya later alligator

PERHAJR BAJRAMI!

Heeej, perhajr bajrami till dom som firar då. Släkt kommer ikväll, och det kommer bli kuuul. Går inte att ladda upp bild för det typ cpar sig. Men fler bilder kommer men då får ni också kommentera ju. För har blivit riktigt dålig att uppdatera jag vet. Igår var jag ute me, bogi sara nina elin och gina vi hade jätte kul =) Sen drog jag hem för skulle duscha och sånt för idag var det ju bajram. Men tror inte jag kommer skriva idag igen för tror inte jag kommer hinna. PUSSAR!

BILDER FRÅN IGÅR!





Heejsan, dager har gått fort och roligt idag. Vi hade sovmorgon och började 10:25 den första lektionen.  Vi hade matte.Det var inte så kul, och efter det var det lunch. Äckligt men gillar igenkligen pasta ;s Men juice fick vi iallafall. Efter lunchen hade vi SO, kul som vanligt. Och sen hade vi NO vi gick promenad och plockade mossa. Jättekul haha, efter det gick vi tillbaks till NO salen sen fick vi gå till idrotten. Idrotten var så kort, vi fick springa eller jogga 1000 meter två gånger. Jag elin joggade och vi blev typ inte ens trötta. Efter vi hade sprungit skulle vi göra 3 av varje armhävningar och sånt.Sen fick vi gå och duscha och efter jag blev klar köpte jag godis,  mums!
Aja ska väl hitta på nåt nu, ha det bra puss!

VARIT MED BÄSTAVÄN

Heej bloggläsare, cyklade hem från tina. Har skjutsat henne hem med cykel. Dagen började med att jag vaknade 7 sen så åt jag mat och sen borsta tänderna och fixa mig. Vid 20 i åkte jag o nina till skolan, vi började med att haslöjd. Åh hatar syslöjd. Efter syslöjden hade vi no sen svenska och tyska, och till sist hade vi SO. Mitt favorit ämne ;)Älskar verkligen SO det är så kul, och tom är ju så rolig och snäll! Efter skolan så var jag med bogi och fotade henne med min kamera. Efter vi hade gjort det var jag med tina, hämtade henne vid konsum hon sprang för hon var rädd När vi kom till henja så tog vi ju kort (såklart!) Vi träffade bogi, sara,gina och elin k också hihi! Tina och jag gick hem för det var kallt eftersom vi åt glass. Vi kollade lite på holes men sen kollade vi lite på littleman. Men sen skulle jag skjutsa tina hem och så var jag lite hemmos henne men sen cyklade jag hem! Det har varit riktigt kul idag. Åt glass nu, MUMS! Annars ska jag stoppa in några bilder på datan så ni får se på bogi och tina.

Ha det bra!

ICECREAM


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se motiv: glass

Heeejsan, tog en snabb dusch nyss typ. Innan var det match mot anderstorp, och vi vann ju såklart med 8-0 trpr jag. 1 Halvleken sög vi verkligen, men andra så ägde vi. Frös om händerna jätte mycket. Idag har skolan varit ganska långtråkig. Till 3 omg typ dog.. ska snart äta glass och göra läxa. Ha det bra puss från alesa!

'' HÖST BILDER ''



Foto: jag | www.qendrezas.blogg.se  

Hejsan, kom nyss från skolan. Dagen har varit helt okej, vägen till gympan hittade jag inte mina nycklar, klantig. Letade och allt sen hittade jag dom i jackan i fickan där uppe. Tur att jag hitta dem iallafall. Hade engelska efter gympan sen hade vi lunch. HAMBURGARE! skit gott åt 2 stycken hehe. Ska göra plugga och göra läxor nu. PUSS!

BILDER MED NINA

Heej, idag har det varit bra i skolan. Efter skolan skulle jag igentligen gå med skollaget fotboll men orkade inte så får gå på onsdag. Sen gick jag och nina ut och fotade med min systemkamera. det blev najsiga bilder. Och jag bara älskar min kamra ;) Annars halv 7 har jag träning. Men ni får lite bilder nu, HA DET BRA PUSSAR!


foto: jag | www.qendrezas.blogg.se  modell: nina reljanovic

foto: jag | www.qendrezas.blogg.se   motiv: hjärta


foto: nina | www.reljanovicnina.devote.se

JAG ÄLSKAR MIN SYSTEMKAMERA!


Heeej, asså jag är ju bara så glad just nu. Vaknade ungefär halv 12 sådär och sånt kolla lite tv sen fixade jag mig och sen blev det macka. Efter alla hade gjort sig i ordning stack vi till ullared netonnet. Och jag hittade den systemkaneran jag ville ha ;D;D Så vi köpte den och jag blev ju superduper glad. Jag visste inte att jag skulle få med bandet till kameran som man sätter runt halsen så det va ju bra att man fick den. Vi gick in lite i gekås köpte väska, tofsar diadem tuggummi underställ för fotbollen och sånt, ja det va nog allt. Efter det åkte vi till mina kusiner och jag tog boken som jag fick med till systemkameran och läste den. Den är jätte bra! ;) Vi åkte hem efter 1 timme eller nånting sånt och imon ska jag nina och bogi kanske ut o fota med min systemkamra! Ska bli såkul :) Batteriet håller på att ladda så ska snart ta kort och se hur den fungerar. Ni får bilder imon kanske, SOV SÅ GOTT!

I LOVE FLOWERS LIKE I LOVE YOU


Heeeeeej, skolan har varit bra idag förutom fick lite ont i huvet och har fortfarande ont.. Men idrotten gick bra fick 4:43 på tusenmeter men det är absolut inte mitt bästa för hade ju långboll igår så är ju trött efter det. Annars var maten god idag, potatisbullar hehe. Efter skolan åt jag korv och pommes sen glass och godis. Nu dricker jag redbull hihi! Men vi ska på söndag till netonnet och ska kolla systemkamera och om vi hittar den jag vill ha så ska vi köpa den hehe. Ha det bra pussar och kramar från QENDRESA ;D

LÅNGBOLLSTUNERING

Heeeej, idag har vi haft långbollstunering det var skit kul asså. Första matchen sög vi, asså menar verkligen SÖG. Andra matchen ägde vi haha typ med 31-9 eller nånting sånt. 3 matchen körde vi mot 7H och vi vann me 16-12 och vi kom 3a.. bättre än sist iafall ;D Sen cykla jag till skolan och hämtade matteboken och mattehäftet sen så cykla jag hem med viktoria. Och snart ska jag äta hihi.. dålig uppdatering jag vet men jag orkar faktiskt inte skriva varje dag..
Ha det bra PUSSAR & KRAMAR

SOMMAREN 09 SAKNAR..



Hej, idag har inte vi varit i skolan utan scoutstugan. Det har varit faktiskt kul ;D Fick typ gå runt och samla löv.. Så delades vi i grupp och jag va den enda tjejen ;S Men det var kul iaf och så fick vi hamburgare och fick ta hur många vi ville hehe.. Annars ska jag snart upp me pappa och köpa nya benskydd och senare blir det match mot värnamo..
Sigges e kanske inställt :( saknar sommaren i ulqin och kosova skit mycket.. Ha det bra hejdå!

PUSSAR

TRÄNINGEN IDAG VAR BÄST

Idag har lektionerna varit bra men har mått så dåligt. Ont i magen i huvet och va skit varm i pannan, för det mesta hade jag ont i huvet kunde typ inte ens tänka.. Men när jag åt lunch blev det lite bättre sen när jag cyklade påväg hem ösregnade det :( Huvudvärket kom tillbaks tog en alvedon och det blev bättre, kollade på holes men kunde inte se hela för hade träning. Holes är skit bra ni måste kolla! Träningen var skit kul, som tur att blerina var där för hon gör min dag alltid bättre hehe.. Men blev mycket skratt och efter träningen väntade blerina på oliver så fråga hon mig om jag kunde vänta med henne så gjorde det och sen tog jag följe me josé hahah alltid roligast med han haha!!Ramlade typ med cykeln haha omg. Imon ska vi till scoutstugan och göra typ sakskit :s ha det bra puusss

ZLATAN IBRAHOVIC KUNG



Hej, har typ precis ätit mat. Har varit me min älskling tina idag och sålt jultidningar. Ingen ville typ ha förutom en som köpte men lät att hon skulle köpa från tina hon köpte typ 4 saker haha. Sen tidigare hade vi gått till en man men han ville inte sen ba kom han oc h gav oss 20 kr vi ba okej tack.. haha! Men sen tog tina 20 kr till och vi gick till konsum och köpte godis mums. Men sen stack jag hem. Igår var vi i borås hittade ett bar byxor fina, ni får kanske bild på dom senare. Efter vi hade vatt i affärer och sånt så stack vi till kusiner, helt bäst som vanligt. Men när vi kom hem va jag skit trött så jag la mig direkt. Imon är det skolan och lite senare ska ja läsa lite.PUSSAR

MATCH MOT LJUNGBY

Får bli ett kort inlägg eftersom ska snart på match i ljungby. Har inte orkat uppdaterat men ska bli bättre lovar. Skolan va sådär. Idrotten va ju kul, vi hade sån motion och vi fick vara inne hehe yes. Juste matchen vi körde mot angelstad vann vi med 5-0 och jag va mest mitt det är faktiskt skit kul. Och kanske på vägen hem kör vi in till donken man vet aldrig.. och mamma sa att jag skulle snart få en systemkamera (a) Men vi kommer väl frysa ihjäl i ljungby.. ha det bra PUSSAR

MATCH IDAG KL 7 KOM O KOLLA !!

Tänkte skriva lite innan jag går på match. Har fått mina jultidningar och ska sälja efter matchen me bogi och nina.Skolan va ju helt bäst idag, jag o nina körde '' cheerleader'' på rasten haha. Maten va ganska god men hatar potatis det är bara så. Ska berätta lite om igår. Igår va jag hos nina och vi bakade chokladbollar och dom blev ju goda. Och när jag skulle diska nina typ skulle dammsuga hon ba: ALES DEN BRINNER!!! jag ba vah ? sen den rykte och jag ba skrek:TA UTKONTAKTEN NINA!!!!! haha blevskit rädd och det luktade rök o allt. Vi vågade inte röra den så vi gick ut vid hennes dörr och sen gick vi upp till hennes rum och gick in på datan. När hennes mamma och pappa kom luktade så rök i trappan hehe.. så vi berättade och så och nu måste dom köpa ny dammsugare stackarn.Men som tur va att nina tog ut kontakten annars skulle ju vi brinna upp! ;O Idag har vi match mot angelstad, tjejer vi måste vinna detta vi vann ju bara med 1-0 förra gången, vi har alltid svårt för dom :S MEN VI SKA VINNA FAKTISKT!

HUGS AND KISSES ..

KEXCHOKLAD

Sitter här och vill gå ut i den varma solen! Åt nyss lite godis och va inne på photoshop. Skolan va rolig idag faktiskt. Först hade vi tyska, sen hade vi idrott. Idrotten va ju långboll haha älskar att spela det :):) Efter idrotten så va det engelska, det är kul! Och sen hade vi lunch men åt inte så cyklade hem med elin. När jag kom hem åt jag pyttipanna. Men nu ska jag titta tv och äta kexchoklad(a) BYE!