MÅNADENS BILD!


Jag drar igång med Månadens bild!
Vill du vara med och tävla om att få ha din bild i min meny och en länk till din blogg under hela Januari?

Då gör du så här: Välj ut en bild du vill vara med och tävla med, gå sedan in på din mail och skicka ett till [email protected] skriv ditt bloggnamn och bifogra den bilden du vill vara med och tävla med, klicka sedan på skicka så är det klart!

Jag kom på att 1 februari är imon, så ni får hela februari på er att rösta på finalisterna. Det är ju bara 28 dagar så det kommer nog gå snabbt!

Det du behöver göra är att skicka ett mail till mig, jag kontaktar dig efter jag valt ut fyra bilder och skriver om du blev med eller inte.

Du får rösta på en person varje dag, så 1 röst per person. Och så får man rösta på sig själv endast 1 gång, alltså inte varje dag utan bara tex. idag.

OBS! /  Ni kan tex skicka 4 bilder till mig, men jag kommer då välja ut en av dem. Men ni kan bara skicka en bild om ni vill!
Ni har till Torsdag 4 februari på er att anmäla er. Det är inte heller ett speciellt tema, du bestämmer vilket tema det blir för dig!;)

JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU !


Foto: jag

Blev faktiskt väldigt nöjd med denna bilden, gjorde den mörkare så den blev snyggare hehe. Idag har jag varit på träning typ lika tråkigt som vanligt nu förtiden.Asså vill ha cup typ vid augusti eller något.. vi skulle nog inte gå på danmark cupen för vi inte får ihop ett lag för jag ska inte heller gå för ska på semester. Hellre semester i 3 veckor i havet och träffa släkten, än att gå på fotbollscup i 4 dagar bara.Klart det är kul, men vill lixom inte vara hemma själv hela sommarlovet typ haha?

Annars har jag inte gjort nånting typ, imorgon är det skola och vi får reda på vad vi fick på proven.. både svenska och so! Är nervös hehe. Ska kolla tv nu, hejdå!

JAG ÄLSKAR DIG AMANDA!


Foto: jag

Hej,har inte uppdaterat tidigare så tänkte göra det nu hehe. Idag har jag varit med amanda, från kl 2 till kl 8! 6 timmar då alltså haha, ändå om vi typ frös jätte mycket så hade vi jättekul ändå hihi älskar dig amanda! Bilden där uppe blev jag väldigt nöjd med, fast blogg.se drar väldigt mycket ner på skärpan och gör bilden ännu sämre, åh vad jag hatar blogg just nu.

Bilden är väldigt vintrig asså man ser att det är väldigt kallt haha! Och så har jag ny header och typ ändrat lite småsaker. Blev väldigt nöjd!:) Vad tycker ni om min nya header?


GRATTIIS PAPPA! ÄLSKAR DIG!

UTE OCH FOTAT/NYTT I GARDEROBEN






Hejsan, har lagt upp några bilder som ni ser. Dem bilderna på shortsen köpte jag idag på jc för 99 kr, billigt och väldigt fina!:) Och så hade ju också syrran köpt den tröjan på bilden längst ner till mig när hon var i göteborg, 74 kr bara! Först kostade den 300 så väldigt mycket rea kan jag säga! Har varit idag med bogi och nina, vi har fotat också väldigt mycket. Längesen jag fotade hehe.Men orkar inte lägga upp de bilderna nu, så gör det i ett annat inlägg nångång. Var hos doktorn idag också, skulle ta spruta. Men fick visst ta 2 sprutor, en i den vänstra och en i den högra, i den högra gjorde det väldigt ont! Så stog upp efter jag fick sprutorna och väntade på viktoria, så ba svimmade jag nästan så fick lägga mig ner direkt.Asså shit, hatar verkligen den känslan! Men ska äta nudlar nu puss!

KEEP HOLDING ON!


Foto: jag

Nämen tjena på er.Har typ en bloggtorka, så ska nog ha en frågestund men inte ikväll hehe! Det får bli i helgen nåndag, imon ska jag till doktorn och ta spruta B. Jag tog ju en spruta innan vi åkte på semester och det var spruta A så måste ta B nu också.. Sitter här och lyssnar på musik ganska kul faktiskt hehe;) Idag var skolan bra, förutom att jag hade ont i mitt huve hela dagen, helt jobbigt. Det var nog för att jag var skit nervös inför mina 2 prov, svenska och so. Hoppas att jag får vg iallafall! Då blir qendresa glad hehe(a) A just det, min syster var ju i göteborg igår så sa till henne att köpa en tröja till mig om hon hittade den jag ville ha och det gjorde hon. Ni får bild nån dag på den för orkar inte ta kort på den och lägga in på datan, jag vet jag är lat.Imon så går jag och min mamma en sväng till stan också, ska kolla om jag hittar något till calypso, asså det är ett disco hihi.På discot ska jag gå med helen, stina och ida! Ska bli jättekul, hoppas jag iallafall.. Nu ska jag inte skriva mer puss!

P L U G G

Hej, råkade nyss ta bort det inlägget jag skrev men så är det när man typ alltid har otur.Förlåt för jag inte uppdaterat på 2 dagar! Har fullt upp med skolan just nu, så kan inte lova er att uppdatera varje dag.. har 2 prov imon. So och svenska så måste plugga på idag! Skolan var okej, idrotten var helt klart bäst. Jag och helen skrattade hela tiden (hahhaha) bara när jag tänker på det så skrattar jag haha.. och maten var absolut inte god! Har nyss ätit ris med sås och det var jättegott. Fast är fortfarande hungrig så ska nog äta potatismos och korv lite senare hehe!;) Och ni har väl inte glömt? Rösta på mig så är ni jätte snälla! Nu ska jag plugga, puss på er och ha en fin dag ♥

FOTADE UTE IDAG!






Så nu fick ni lite bilder att kolla på, bilden på min t-shirt står det: I am so blogging this. Haha, den är ganska cool.Hade nyss typ utvecklingsamtal och det gick jättebra, min klassförståndare typ berättade vad jag hade i olika ämnen, har faktiskt ganska många vg fast behöver träna mer på matte för är inte så bra på det.;P På torsdag har vi två prov, so och svenska! Shit måste plugga jättemycket för att få bra betyg! Så det är, pluggapluggaplugga på! :D
Har varit ute idag och fotat med nina, och sen kom bogi också men hennes batteri dog haha. Så ni fick se lite bilder idag hehe, annars har jag inte så mycket att berätta än att jag har skit ont i min fot! Vetefan varför, men det började idag *buhuhu* :( Men ska nog plugga nu, ha det bra!

SKRÄCKFILM,SCARY..



Ni har nog sett denna bilden förut, men blev riktigt nöjd med denna bilden. Idag har jag varit på träning, det var inte så kul.Men sen ringde jag tina, efter träningen då. Pappa körde mig till tina och linnea var också där, vi kollade på en skräckfilm som hette '' barnhemmet '' och den var verkligen sjukt bra! Och sen så gjorde vi lite annat haha, men nu ska jag äta mat och imon är det skola, NEJ! Igår var vi i borås, köpte nya vantar och en t-shirt där det står: I am so blogging this. Skit snygg hehe aja, ha det bra puss!

IM SO HAPPY

IM SO HAPPY! O CRAP JAG TROR JAG SVIMMAR SHIT HAHA :3 Ville vara med i en tävling så skickade bild och så kom jag vidare! Blev så himla glad när hon skrev det till mig! Om ni tycker jag förtjänar att vinna så rösta på mig här nr 1, http://victoriaphoto.blogg.se/

Asså trodde verkligen inte att jag skulle komma vidare, detta är ju också min första tävling som jag är med i. Aja nog prat om det. Kollade nyss på CSI miami, och jag älskar den! Det är bland en av dom bästa tv-serierna hihi:D Men ska äta nu, MEN RÖSTA PÅ MIG HÄR!


PS. Har glömt och säga en sak, emma har ju gjort en ny header till mig och den blev jättefin! Om ni vill kika in på hennes blogg så trycker ni HÄR

I WANT THIS!


Hejsan, omg ser ni bilden? dom kläderna vill jag ha .. speciellt kjolen den randiga tröjan och mussepigg linnet/tröjan. De andra bryr jag mig inte så mycet om hehe.. tänkte också visa vilken hund jag vill ha men kommer ändå aldrig få en så ingen ide att ens försöka be mina föräldrar -.-' Idag har skolan gått bra, och har fått reda på när club nordic kommer hållas i gislaved! Den kommer typ hållas 27 mars, så jag längtar skit mycket dit. FESTAFESTAFSESTA! Imon ska jag nog vara med tina, shit vad jag saknat henne har knappt varit me henne nånting! Så ska bli jättekul att vara med henne. Imon ska jag kanske ha frågestund, eller vad tycker ni? ;)

ANMÄLT MIG TILL EN TÄVLING


Foto: jag  Motiv: blomma

Hejsan! Dagen har väl gått bra, vi hade slöjd på morgonen och sen hämtade pappa mig för skulle till doktorn pga min öronflammation. Det har ju inte gått över så fick gå dit, jag fick ett sånt nässpray och ja ba vad har det med mitt öra och göra då? Han ba att det finns en kanal blablabla. Ska iallafall åka till värnamo sjukhus igen nåndag. Har jaft öronflammationen drygt 1 månad och nån vecka nu. Och tro mig, det är skit jobbigt! Sen missade jag maten också, PANNKAKOR MISSADE JAG!? :/ Jag kan göra det hemma men dom blir inte lika goda. Så pappa köpte hamburgare och pommes med fanta till mig och det var skit gott. Idag ska jag plugga lite på so, har prov nästa vecka så måste plugga mycket. Har inte varit så bra på att uppdatera men kommer nog inte kunna uppdatera varje dag för jag kommer nog inte orka.

Har anmält mig till en tävlig, '' månadens bild '' tror jag det var. Så hoppas jag blir med!:D
Ska nog äta nu, hejdå!

BOGI HAR KOMMIT!





Eftersom jag inte har några nya bilder att visa er, får ni se lite gamla från 2009. Den sista bilden älskar jag verkligen på bogi, den är verkligen jättefin på henne!Och dom andra är ju mest roliga haha. Igår kom bogi hem och så gick jag och nina till henne. Sen kom sara och elin också, men sen skulle sara på volleyboll träning så hon gick hem. Jag bogi elin och nina bestämde oss för att typ sminka oss och sen ta kort men det blev inte så, så vi ska nog göra det idag. Men vi gick ut en sväng igår och tog kort och det blev väldigt fina kort. Bogi har också köpt systemkamera, Canon eos 450D. Jättebra faktiskt, inställningarna och de är likadana som mina haha.Så fort bogi loggar in på msn då ska hon skicka bilderna och då kanske ni får bildbomb hehe.

Pappa har köpt en sån massagegrej till min datastol, så man får typ massage i ryggen,röven haha! Men skönt är det iallafall. Men nu ska jag nog hitta på nåt, peace!

I WANT TO CHANGE

Asså jag vill förändra min blogg helt, designen och header.. är absolut inte bra på att göra det haha men får väl fixa en ny header och se om jag blir nöjd, och designen också då. Har ändrat rubrikerna och bytt textstil också men det räcker inte haha.Men kommer nog försöka mig fram.;) Eller så kanske jag frågar emma om hon kan fixa header till mig för hon är ju superbra på det hihi.

Ingen träning idag för mig, mår inte så bra. Har faktiskt ont i magen. Peace

I MISS AND I LOVE YOU



hejsan, får bli en bild på min kompis bogi. Saknar & älskar henne så jävla mycket. Idag ska jag plugga matte, för har matteprov på måndag. Semir förväntar sig ett VG, måste kämpa för det haha. Club nordic ska komma till gislaved, och det är jag jätteglad för men det är typ från 15 års åldern eller nåt? Vill gå, men såklart ska jag alltid ha otur. Saknar väldigt mycket från 2009, gisledagarna,liseberg, isaberg,kosova,ulqin och så mycket mer. Vi får väl hoppas att 2010 blir ett bra år med, men så som det har sett ut så vet jag inte faktiskt. Träning imon, men vet inte om jag ska gå, får se. Ska försöka göra en ny header också. Men det får bli när jag har tagit nya bilder.Puss!

EGOPICS



Två egopics på mig härja

Här får ni 2 bilder på mig, den första bilden har jag kanske visat tidigare men det skiter jag i hehe.Idag har skoldagen gått segt, det gör den alltid på torsdagar. Hatar torsdagar haha,jag och elin blev klar med alla papper på so lektionen idag så det var ju bra.Så ska vi också få prov på det vi har jobbat med, måste plugga sönder mig.Vill minst ha ett vg, så måste kämpa för att få det.På måndag kommer bogi, och hon har köpt en hund så jag ska hjälpa henne med den hihi. Sen så ska vi också ta kort, då jävlar för vi har massa ideér så ni kommer nog få mycket bilder!Har saknat henne så j*vla mycket, så ska bli skönt att träffa henne. Annars ska jag väl plugga idag till glosförhöret i engelska imon, så berättar mer imon om hur det gick. Ha detbra puss

HANDBOLL




Hejsan! har inte uppdaterat på ett tag nu, har inte orkat heller. Så det har blivit en liten bloggpaus för mig kan man säga hehe. Har haft träning idag,det var ganska kul. Skolan har väl gått bra,alltid kul med sina vänner. Har fått min touch mobil, och jag älskar den! Jag tycker den är verkligen skit bra;) Rekommenderar den till er som ska köpa en ny mobil hihi. Idag på idrotten hade vi handboll, och det var ganska kul. Annars har jag väl inte så mycket att berätta, har köpt nytt skrivbord till mitt rum så det är mycket finare nu.Kanske kan ta kort på rummet nån dag och visa er hur det ser ut, eller vad tycker ni?:D

Vi VANN LILLA LANDSLAGET CUP!

Hejsan, ska bara skriva ett kort inlägg för vi ska åka till jönköping. Vi har ju haft cup 3 dagar i rad, och gissa vem som vann? JO VIIIIIIIIIIII! :D.Semifinalen körde vi mot holmalunds eller vad dom hette, vi vann med 3-0 så vi gick vidare till final. I finalen körde vi mot torslanda,och vi vann där också med 3-0. Första målet gjorde fanny, sen nina sen olivia:) Bra spelat alla'; )Jag trodde verkligen inte att vi skulle vinna hela cupen, för jag trodde att det skulle finnas ganska bra lag så vi inte hade så stor chans. Men det var inte så svåra lag,:) Efter vi hade typ skrikit och sånt för att vi var skit glada så skulle vi få pokal och medaljer, pokalen var verkligen stor och skit fin. Bästa spelaren blev fanny, grattis! Vill bara gå tillbaks, och kunna spela igen haha det var skit kul. Men sen i maj har vi ju en cup i danmark, och den ska jag ju gå på. Jag tog också med mig systemkameran dit så ni kommer få se bilder senare för orkar inte lägga in dom nu, och så tog pappa också när vi spelade men det blev inte så bra bilder, mest suddiga haha. Idag ska vi till jönköping. Alltså, a6 och ikea då. Ska köpa ett nytt skrivbord till datan och sånt, sen får jag se om jag hittar nåt annat. Annars får ni ha det bra, har inte vatt så bra på att uppdatera de sista dagarna men har ju haft cup så har ju inte orkat. Sen är det också skola imon, åh nej! Kul att träffa sina vänner och sånt, men orkar inte plugga och ha massa lektioner..

Vann båda matcherna!

Rubriken säger det mesta haha. har inte varit så aktiv med att uppdatera men har varit på cup idag som håller tills på lördag. Idag hade vi vå matcher, en match mot Brommapojkarna från stockholm som vi vann med 1-0, dom var värsta bra, de hade plockat ut de bästa från stockholm så inte konstigt.Andra matchen vann vi med 2-0 mot torslanda, matchens lirare blev fanny, grattis!;D Och första matchen blev alicia, grattis;D Så vi är vidare tills på lördag, så det är bra.Imon måste jag stiga upp väldigt tidigt, typ vid kvart i 7, buhuhu:( Men hoppas det går bra för oss iallafall, nu ska jag sova för ska ju upp tidigt imon. Så ni får ha det bra, kanske inte kommer bli uppdatering imon, men det tror jag säkert. Godnatt!

Damp just nu

Asså just nu har jag damp, det är nån som använder mitt namn och min bloggadress och skriver elaka saker till andra personer, har den inte något liv eller? Vågar den inte visa sig själv omg, har fått klagomål från annan att jag har skrivit, men det är inte ens jag.

Postat av: qendresa

tycker inte den kameran är så bra.
Canon is the best! =)

2009-12-29 @ 20:52:52
URL: http://qendrezas.blogg.se/

Asså omg, det är inte ens jag som skrivit? Kan inte folk bara skriva med sitt EGET namn herregud.
Och förresten så skriver jag Q E N D R E S A, och inte qendresa.

New header



Hej, som ni har märkt har jag ny header
.Tröttnade på den andra, ska ha kvar denna tills jag tar nya bilder. Idag så väckte mamma mig, för mina päron hade beställt tid att åka till doktorn.Åkte dit med pappa, väntade och så kom läkaren. Hon sa att jag var fortfarande röd i halsen, och att jag fortfarande har öronflammation, så fick ta blodprov på min arm, som jag hatar oo fifan! Men det gjorde bara lite ont, blev äkta rädd först men jag är van vid sprutor haha. Sen fick jag köpa några tabletter som jag ska dricka 2 gånger om dan, sen alvedon 4 gånger om dan. Kommer bli skit jobbigt, att hålla reda på allt. Frågade om jag fick spela fotboll eftersom jag fortfarande har öronflammation, och jag fick om jag orkade spela:) De har sagt att det ska snöa idag, 10 cm..Jävlar vad mycket! Men ni får ha en bra dag!♥

Long time ago



Hej, bara för att jag saknar sommaren så får ni en bild på mig på sommaren, vill ha sommar nu nu nu!! Mitt knä ser cpigt ut, och det är faktiskt på riktigt snett, märkte det för några månader sen haha! Öronflammationen har inte gått över än, and it sucks. Asså seriöst, dom sa 5 dagar och det har gått typ 9 dagar eller nåt? Får panik, jag får ju ont i ena örat också. Vi ska ringa dom i värnamo tror jag imon och fråga varför det inte gått över. Men aja nog prat om det, senare om dagen kanske jag drar ut med min syster till stan och köper godis. Hade tänkt att köpa ett brottarlinne i JC, får väl hoppas att jc är öppet. Annars har jag väl inte så mycket att berätta.. Ha det bra! ♥

Lite bilder från nyår och dagen efter








@ Alla foton av mig

HEJSAN, har inte varit så aktiv som ni har märkt, men ska skärpa mig!; ) Här har ni fått lite bilder, men blogg.se drar ner på skärpan skit mycket, förstör hela bilden. Vill ha en fotobok som jag kan lägga in alla mina bilder där och typ se hur jag har utvecklats det skulle varit kul att ha, eller hur?hihi. Ska göra en ny header, men nått lätt ska jag göra för det behöver inte vara extremt fint bara jag blir nöjd, så är det bra. Nyår för mig var faktiskt riktigt kul, men det var också riktigt kallt ute när vi skulle skjuta raketer, jag kände ingen känsel i mina händer så det blev inte så bra bilder på raketerna. Träffade nina en stund ute också, vi snackade ganska länge haha, som vi gjorde förra året. Men sen frös jag inte längre i händerna, som tur va. Idag skulle jag igenkligen åka till jeta, och fira hennes födelsedag men nejnej, har fortfarande öronflammation och är förkyld så kan inte gå. Detta lov har verkligen inte varit speciellt kul, bara att jag får sova länge och att det var nyår, för annars har jag varit sjuk hela lovet,tills nu.Längtar tills min mobil kommer, den kommer denna vecka nångång hihi. Valde en sån rosa mobil, som ni kan se i ett annat inlägg. På torsdag har vi cup i jönköping, ska bli helt amazing hihi.Vi ska ha cup på, torsdag,fredag och lördag. Men vi ska tyvärr inte sova över!:/ '' för det är för dyrt '' Lika dyrt blir det ju att köra fram och tillbaks, från gislaved till jönköping. Men jag hoppas vi vinner! :D Många har tjatat på mig att uppdatera, så gjorde det.Det blev ganska långt inlägg haha ^^.  Hur hade ni det på nyår då, smällde det mycket raketer hos er?

2010



Gott nytt år på er! Är lite seg, men ändå. Jag har varit typ osocialast på blogg haha, men det kommer upp bilder senare, för det går inte just nu. Har tatt mer än 400 mer bilder, men kommer liksom inte lägga upp alla haha. Men ni får en bild på min fisk yeye, Byebye!