Ingen uppdatering framöver

Det är såhär att jag har ju inte uppdaterat på länge, för jag inte haft någon lust och haft massa plugg. Jag kommer komma tillbaks om några veckor/månader eller tills jag får tillbaks lusten. För då kommer det massa bilder,för just nu har den andra datan ingen internet och där har jag alla andra bilder så det är ju inte så kul att ladda upp några inlägg utan bilder, tråkigt.men  vi får det internet snart så då får ni se massa bilder!

Ha det bra nu, puss!

Har ingen blogglust..



Hay, vet att min blogg har varit jättedålig nu på sistone, dåligt med uppdatering och allt. Men har ingen blogglust? .. Det är så tråkigt. Och andledningen varför jag inte uppdaterade igår för jag hade massa plugg.
Hade egentligen tyskaprov nu men alicia flyttade fram det tills tisdag, shit då blir det 2 prov på tisdag. Engelska och tyska, åh hatar prov.  Kommer nog inte uppdatera idag igen, orkar inte. Får se hur det blir med bloggandet, men jag ska iallafall anmäla mig till michaela's tävling! :)

Hejdå!

kladdkaka.glass.massaplugg.

Fått några frågor om jag kan skriva och visa bilder om min kamerautrustning och om jag kan visa hur jag redigerar bilder och photoshop tips.
Jag kan visa om min kamera utrustning och typ före och efter bilder när jag redigerat bilder och får se hur det blir med photoshop tips. Har verkligen fullt upp nu med skolan, och skolan kommer ju först.

Hejsan! Var innan hos stina, och vi bakade kladdkaka, shit vad god den blev! Sen pluggade vi och gick ut på hennes altan och det var/är jätte fint väder! Så tog vi kort och så, sen åt jag en glass och sen kom helen också. Haha hon åt också kladdkaka ;D Det har varit jättekul haha.

Fick ett poäng ifrån VG på no:n :'( Vet hur det känns stina.. känner smärtan. haha nä, men fifan vad jag blev sur! Ville verkligen få vg, men aja nästa gång. Nu ska jag käka, sen ska jag väl plugga engelska, tyska och ska läsa en bok som vi fick från svenskan som vi skulle läsa till sian 28 tills på torsdag. Aja vi ses nog senare eller kanske inte. För ska kolla på desperate housewives och sen blir det ganska sent så. Men vi hörs imon eller något, hejdå!

vädret är bäst






Några bilder från dagen

Foto: jag

Tjabba! ;D Cyklade innan till helen ,där stina va. Vi hoppade studsmatta tog massa kort och så, blev en del fina bilder på hennes lillebror men fick inte lägga ut dem så lite synd. Men det har iallafall varit jävligt kul kan jag säga er, och så spelade vi in med min mobil haha, hur kul som helst.

Sitter just nu i shorts och steker, nä skojar ba haha men jag sitter i shorts och har det skönt. Imorgon slutar vi 12:20 med maten då, men kommer nog inte äta och så ska jag helen och stina gå och köpa glass, sen hem till stina och baka kladdkaka =D Tar med mig kameran så ni får se bilder, Bye!

Samma väskor men olika färger!



Haha, hejsan ser ni bilden? Erkänn cool ;D Den vita är helens, den gröna är min och den röda är stinas ;D Idag ska jag kanske gå ut och fota och prova reflexskärmen, kul va. Annars är det jättefint väder, solen skiner och allt är bra.

Ska nog äta nu för är ganska hungrig, äcklig mat i skolan och det kommer det vara hela veckan. See ya later guys!

Match idag!


Foto i repris, men har typ inga andra på denna datan

Vid halv 4 ska jag på match, mot smålandstenar och i smålandstenar. Hoppas det går bra, annars uppdaterar jag när jag kommer hem. Imon är det skola också, :( men iallafall kul att träffa stina och helen, eller har ju varit med dem ganska mycket på lovet också.Men tråkigt att återvända till massa plugg och sånt :( men sånt är skolan ..

Ska typ äta bullar och godis nu och börja packa, aja vi hörs!

Drops..



Foto by me.

Några foton som jag tog idag, coola dem blev. Nu ska jag äta bullar som mamma har gjort, hejdå!

Bieber-fever


Foto: jag

Hejsan, gillar bilden väldigt mycket för att det är nummer 3. Och 3 är mitt favoritnummer ;D Annars, har jag typ varit inne på datan och typ kollat tv. Och ätit pommes, mums.. och så vann jag veckans blogg hos victoria ;D

Asså har sån bieber-fever ååh, vill så gärna träffa justin .. Men aja, vi ses bye!

GO BARCA!

Hej, förlåt om det är ett bildlöst inlägg men lite senare får ni bilder! Vaknade vid 10 idag, för att hade '' träning '' vid 11.Åt frukost och sånt vid kvart i elva, så börja jag cykla mot ryttarvallen. När jag var framme träffade jag blerina, och vi såg massa av bilar på parkeringen, och vi ba: Ofta det är träning.. :S Sen så mötte vi hanna, och hon sa att vi inte hade nån.. ASSÅ FATTA ATT JAG BLEV ARG!? Åh. Och så hade dem inte ens skrivit det på gislavedsis hemsida.

Jaja, men orkar inte snacka om det mer nu. Senare mot kvällen ska jag kolla på FC Barcelona - Real madrid
BARCA SKA VINNA! ;D Ska ringa pappa och säga att han ska köpa godis, choklad för måste ju smaska när man sitter och är nervös. Aja, ska nog titta tv nu hejdå!

tråkig kväll

¨

Just nu har jag trååkigt, asså verkligen tråkigt. Har inte gjort nånting ikväll förutom datan då.Hoppas ni har haft det roligare än mig iallafall. Sista gången jag uppdaterar ikväll, aja godnatt!

Bestfriends



En halsband tina gav mig, där det står Bestfriends <3, Love you!

PANDAN <3

BILD PÅ MIG OCH PANDAN ;D

HELLO, sitter just nu med amanda. Vi åt glass och jordgubbar med banan och kiwi, mums! Innan var vi i stan, vi gick in i olika affärer t.ex. Jc, skocompaniet och azzuro. Sedan gick vi till konsum där jag köpte godis (daim choklad) gott som fan ;D Efter det gick vi till en trappa där vi satte oss och snackade om allt möjligt, och såklart om justin bieber. Amanda skickade också bilder på han, typ 50 st så nu har jag tillräckligt! =D
AJA, orkar inte uppdatera mer kanske uppdaterar senare, men aja får väl se bye!

Dagens outfit - och en bild på mig och stina!


En bild på mig och stina, från igår ;D

Dagens outfit  skjortan ser jävligt stor, men det är den inte, den är XS.

Jag har varit väldigt duktig med att visa outfit ellerhur? HAHA
Idag runt tre halv tre, ska jag vara med amanda,kul ;D Och det är jättefint väder idag också, shit! Kanske går ut och fotar snart, får se. Men ha en härlig dag!

Igår sov jag ju över hos stina, och det var verkligen skitkul. Jag varnade henne om att jag pratar i sömnen, haha och det gjorde jag hemma hos henne också! Jag typ sa:''  Men vafan bryr du dig för, vafan bryr du dig för '' Haha!
Hon blev typ skit rädd ^^ Men det var iallafall jättekul och så lärde jag henne att göra header, och så gjorde jag hennes header. Ni kan kolla här: http://stiinarunessons.blogg.se/ hon blev iallafall nöjd! ;)
Detta måste vi göra om stina! ;D

Ska sova över hos.. STINA!



Fick en kommentar alldeles nyss, om vart jag hade köpt min reflexskärm och close up filter. Jag beställde dem från http://www.tvspelsweb.se/. Jätte bra sida att beställa hem saker du behöver till din kamera.

Ska snart börja packa, och sen går jag till stina. Ska sova över hos sötnosen, det kommer bli riktigt kul! Ska lära henne göra header,eftersom hon har ju photoshop. Aja, vi hörs väl imon, bye!

skit glad just nu!


Vad kan det vara där inne? Hm..




Fan vad glad jag är! Beställde dem igår, och fick dem idag! Gick upp på morgonen och kollade vad som hade kommit i posten, eller dem var redan på bordet men iaf jag kollade. Så var det nåt till mig, jag trodde först det var expressen men sen kollade jag att det stod tvspelsweb! Fan vad glad jag blev,hihi. Iallafall, har provat close up filtern och gillar den starkt! Och reflexskärmen ska jag prova nån annan dag.

Idag så cyklade jag stina och helen upp till stan, där vi gick runt lite. Gick till Z men det var stängt. Sen cyklade vi till pizzerian och käkade strips, eller jag och stina delade på en och helen åt pitabröd.GOTT =D och sen köpte jag lite godis, och sen kom amanda och var med oss :D Vi typ var där inne i pizzerian skit länge haha, men sen gick vi till stan och gick i affärer. Men sen cyklade jag helen och stina hem, eller vi följde amanda en liten bit hem. Aja, tack för en rolig dag sötnosar ;D Later!


vilken gillar du mest?




vilken gillar du mest?

Fotodagen med stina och helen







Hejsan, har fotat stina och helen idag, eller ja för det mesta stina för helen ville inte. Det var iallafall jättekul, och vädret var fint och är fortfarande fint, så vi passade på. Det finns mer bilder, men det får ni se i olika inlägg. Nu ska jag äta, och vid halv 5 ska jag på träning, puss!

Btw, har beställt reflexskärm och close up filter + 10 =D


Spännande match!

Hejsan, idag har jag ju varit i Ullared. Köpte ett par byxor, en vårjacka, michael jackson klocka och massa godis! :) Bild får ni på det imon. Har kollat på Desperate housewives,och lite på matchen mellan FC Barcelona - Arsenal! Skit spännande, och just nu leder Barca med 3-1! KOM IGEN, MESSI!!

Aja, vi hörs imon, bye!

Ullared!


Foto: jag

Hejsan, tänkte skriva ett inlägg innan jag åker till ullared! Idag vaknade jag vid 10:10, hade 9 sms så läste alla sen kunde jag inte somna om. Gick och kollade på tv, och sen snackade jag lite med min älskling amanda! Kolla hennes blogg, den är bra! =D Sen har jag ätit och sånt, åt nyss också haha. Ska se, om jag hittar något i ullared. Typ om det finns snygga byxor eller något, aja vi ses ikväll, Hejdå!

Two pictures



Foto: jag

Heejsan, på er.Idag har jag typ inte gjort nånting. Ätit godis, och gjort massa headers, gjort Stinas och Moas. Vill bara fråga er en sak, eller om ni kan göra en tjänst åt mig.. Nån som kan fixa uppdelad meny till mig? ;)

Vad ska jag skriva?



Hejsan, jag och sötnosen bogi på bild =D Vaknade vid 11:44 och gick upp fixa mig lite och sånt sen gick jag och kollade på tv som vanligt haha. Sen ville jag uppdatera på bloggen, för igår tänkte jag göra men så var jag på laptopen och har inga bilder förutom webcam bilder och hur roliga är dem att se? Inte så roliga.. haha! Idag skulle jag vara med tina, skulle fota henne men det är pissväder så vi tar det någon annan dag. Och så gav tina mig en sån bestfriend forever halsband, hon är så gullig! Älskar dig mest gumman!

Idag ska jag nog bara vara hemma eller något, ska ut imon med mamma till stan eller med pappa och köpa nya gympaskor, dem andra suger. Aja, ska väl klä på mig nu, asså jag har fortfarande på mig pyjamas ._.  Oh, shit jävlar det var typ 4-5 stycken som frågade om jag ville göra deras header och lägga in deras header haha, men idag ska jag göra moas header, hihi. Aja, ha det bra puss!

See ya soon!

Hejsan, hinner inte skriva så mycket för ska snart hoppa in i duschen! Har varit med tina idag, och det har varit verkligen jätteroligt! Varit med hennes småsyskon också, spelat innebandy/fotboll/volleyboll haha! Skitkul. Och så har vi varit i konsum och köpt godis, gott som fan. Men uppdaterar snart igen, see ya soon!

New skirt and new tights!



Högmidjar kjol 249 kr - H&M Tights - H&M

Var ju i borås idag, hittade en skitfin högmidjarkjol på h&m, älskar den! Och sen ett par vanliga tights. Sen har vi också ätit på max, och ätit glass muums! Va ute innan med bogi, vi gick runt och pratade om allting typ haha! Aja ska väl lyssna vidare på justinB nu, godnatt! Eller a det säger jag för jag inte kommer uppdatera mer så aa, Godnatt!

Dagens outfit | Borås



Dagens outfit:  T-shirt - gina tricot   Brottarlinne - jc   Svarta tights - lindex

Kolla vad duktig och snäll jag är, dagens outfit haha! =D Kunde ha på mig så lite kläder eftersom det är jätte fint väder! Soligt och allt!  Idag ska jag med min familj åka till borås, knalleland ;) Hoppas jag hittar något, typ nån högmidjar kjol eller något. Statistiken höjer och höjer sig, igår hade jag 71 besökare, kul :)

Ska ha på mig min skinnjacka idag också,soft som fan. Aja, have a nice day!


NAOMIS FEST = NICE!


Var ju på fest igår hos naomi, med stina och helen! Det var min outfit.

Lite kort om festen igår: Festen igår hos naomi var jätterolig faktiskt, många man träffade och så. Haha blev också några som blev fulla, men det jag drack var energi drink haha! Men det var iallafall gott hehe. Jcg och min pojkvän (stina) haha vi fular oss ba, missförstå det inte men vi skojar bara! haha men vi var typ hela festen, och amanda då. För gulliga helen, var med sin pojkvän,Jag och stina fettade oss med chips och dricka och sånt haha, helt bäst är vi. Aja nog prat om det, men tack för festen naomi, jättekul! (L) Och grattis i förskott!

jävlar vad statistiken höjer sig ;o. Idag har jag varit med amanda, jättekul som vanligt =D Vi har typ latat oss i konsum och snackat om massa saker, du är bäst älskling! Finns alltid för dig, always.
Ska snart äta, mums. Aja, kommer nog uppdatera senare för kommer nog inte göra så mycket ikväll. Och glad påsk, ni som firar. Själv firar jag inte, men vill ändå säga till er som firar :) Och nu är det också påsklov, haha har glömt att säga det. Men helt soft nu, sova länge osv. Aja, have a nice day =) See you later!

foton från idag




Bild: jag [ www.qendrezas.blogg.se ]

Va ute innan med bogi och fotade, superkul! Fotade också med hennes kamera, hon skickar bilderna om en stund så ni kommer få se bilderna nångång! Hade no-prov idag i skolan, och det gick väl bra.Får vänta och se på resultatet.

Ikväll ska jag på fest, typ hemmafest hos Naomi. Hoppas det blir kul, hihi =D Kanske slänger upp också vad jag ska ha på mig då,  '' outfit '' haha :D Men ska snart börja fixa mig, aja vi ses nog imon hejdå ha en bra dag! <3