Som jag såg ut ..



Omg, hittade dessa bilder långt bak på bloggen, oh shit! Fan vad liten.. är liten nu men större iallafall än innan haha. Tycker ni att jag har förändrats något?

Hej!.. har ju inte uppdaterat idag som ni har märkt. Har varit i princip nästan hela dagen i borås, och shoppat en del, varit och ätit på mcdonalds också, mums!! Har inte hunnit  att ta kort för var ute innan med helen, vi gick långa rundor och snackade om massa. Susan kom också efter en stund och hon tog med sig kameran så vi filmade och tog kort, så hon ska skicka dem bilderna till mig så dem får ni se! ;) Jag tror jag videobloggar imon om vad jag har köpt för orkar inte ta kort, haha. Men jag köpte iallafall: En tröja med lite spets på där ungefär vid armarna från HM. En body-tröja eller vad man ska kalla det haha, en t-shirt på, och en HOOD på Gina tricot. Och sen köpte jag också nya fotbollsskor, snygga!! Först ville jag ha några andra men tyvärr så ska det ju inte finnas storlek -.- men är nöjd med dem jag köpte. Oj, det kommer snart bli en bok eller nåt :-O aja ska sluta skriva nu, vi hörs mer imon godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

sv; Okej, härligt!:D

Allt bra här me:)



händer idag?:)

2010-09-05 @ 11:14:42
URL: http://nefo.blogg.se/
Postat av: EMINA

Hej mitt namn är Emina. Med den här kommentaren vill jag försöka lyckas få dig att klicka dig in till min blogg. Http://Emina.blogg.se



Lyckades jag? O_o

2010-09-05 @ 13:36:15
URL: http://emina.blogg.se/
Postat av: EMINA

mahaha :D va kul ;D

2010-09-05 @ 14:32:56
URL: http://emina.blogg.se/
Postat av: josephine

fan vad söt

2010-09-06 @ 16:32:15
URL: http://josephineleekman.blogg.se/
Postat av: josephine

kollade noga nu och på första bilden är du as lik jeta

2010-09-11 @ 15:15:09
URL: http://josephineleekman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0