Ingen att skriva om .


Sämst kvalitée .

har ingenting att skriva om så... kommer tillbaks när jag har fler idéer och så :). Ha det bra så länge!

Lite babbel om dagen .

Hejsan mina små gulle grisar :) vaknade för typ en halv timme sedan, skit skönt att sova. Pappa hämtade mig från skolan vid 12, så åkte vi till Värnamo där jag etsade en kärl i näsan. Kände ingenting typ, förra gången började jag lipa.. hehe (a) imorgon är det tisdag, och det betyder: TRÄNING! har inget mer att prata om, bye
 
Photo by . Qendresa
Model . Donike

My dear family .


Födelsedagsbarnet... naw :)


Pappa och Viktoria .


Jag och kära mamma :).

Lite bilder från igår, söta:)) var ute innan med lite folk och jag frös typ ihjäl....:( dålig dag haha. Kom hem, åt mat sen duschade jag och nu sitter jag här och är skit trött. Kommer nog somna när som helst.. måste säga att JAG MÅSTE SKAFFA PHOTOSHOP SNART!! är beroende av det. Picnik duger, men PHOTOSHOP skall det va.

Vet ej om jag uppdaterat nånting mer idag, om inte, ha det bäst så hörs vi!


Spy Kids2 .

Kollar just nu på Spy Kids2, äääälskar dessa filmer! dem är bäst ;). Just nu är det reklam så passar på att skriva ett inlägg. Vill säga att statistiken har höjt sig jätte mycket på sistone och det är jag riktigt glad över. :) Vi hörs sen!

Dr.Martens

Oh mygoooshhh!!!!!! I'm in looooooooove. Fan vad jag skulle vilja ha alla dem tre.... skulle varit lyckligast i världen om jag fick någon av dem.. åå dem lackade svarta är helt underbara, give me!

 

(Tidsinställt inlägg, sitter just nu i Chili Thai och äter god mat!)

 


Some things you don't know about me



Jag sover alltid på fredagar efter skolan.. är alltid så trött efter den veckan.

Ibland kan jag ha riktigt bra självförtroende men ibland kan jag titta mig i spegeln och typ börja gråta så ful jag är hahah.

På måndag ska jag till doktorn i Värnamo, och på tisdag ska jag till vårdcentralen här i Gislaved.

Into the blue 2


Tittade nyss klart på denna UNDERBARA filmen! Den var helt klart bäst. Den får absolut 5/5 av mig ;). Det är ju 2an av Into the blue och 2an var helt klart bättre. ÅÅååååååååh :D jävligt glad att jag laddade ner den.


Chili thai med familjen .


Photo by . Doruntina
Model . Qendresa (moi)

Har faktiskt planer för kvällen, hela familjen ska äta på Chili Thai när pappa kommer hem, jätte mysigt! För viky fyller ju år idag så hon förtjänar en bra dag! :D nu undrar ni säkert vad jag har köpt till henne och det blev ett par skor från nelly tror jag det var, skit fräcka!

Hann aldrig uppdatera igår för jag och Bogi skulle gå till Helen och Susan vid halv 8 och helt plötsligt var den halv så hade bråttom så sket i det.. men jag tänkte uppdatera när jag kom hem men jag däckade ..:/ sorry guys, har inget mer att skriva nu men räkna med mycket uppdatering idag! Pusshej


Världens bästa syster . ♥

GRATTIS TILL MIN UNDERBARASTE SYSTER IDAG SOM FYLLER 17 ÅR!!!!! LOVE YOU



Saknar den tiden... ååh

jag och Stina, ♥!

har läst klart boken The Full Monty nu. Skönt att få det gjort, vi ska nämligen ha prov imon på den boken... ehm lycka mig till -.- skolan var väl tråkig som vanligt, som ni har hört ett antal gånger: I HATE SCHOOL. End of the discussion.
Imorgon är det fredag, och jag ska KANSKE till Z. har ingenting annat att göra så yepp får väl bli det. seeya later alligater, in a while crocodile

Angående om den blommiga skjortan

Fråga : Hej vart har du köpt den blommiga skjortan och hur mycket?
Den är så fin.
Svar: Hejsan, jag har lånat den från min moster och den är från gina tricot. Men jag har ingen aning om vad den kostar ... :)

Don't even look at me



Hejsan! är inne på syrrans data så därför blev det en gammal bild. förlåt för att jag inte bloggat, men har så mycket läxor denna veckan.. ville bara skriva ett inlägg och visa att jag lever. Direkt efter detta ska jag plugga sen så ska jag på träning vid halv 7 :). Yeah!!!! Jag tror inte det blir någon uppdatering imorgon, men vi får se. Annars hörs vi i helgen! Ha det bäst :)

I'm in .



Jag är med i Madeleines fototävling, och jag tävlar om denna prylen . Har aldrig tur att vinna sånt, men jaja :>


Outfit & Facelook .


Outfit och facelook, hoppas ni gillar det :) Ska sova nu, vi hörs imon ♥

Bruce Lee failar igen ..


Haha eftersom många gillade det första videoinlägget får ni ett till.. och bilderna från igår får ni imorgon istället, orkar inte nu :))


A great night .

Världens skönaste låt..

 

Igår var jag på fest i Anderstorp, som ni vet.. och det var awesome! ;) en mycket bra kväll, med mycket bra folk! Tack till er som gjorde kvällen till den bästa ♥ Pappa hämtade mig vid halv 1, och sen satt jag lite vid datorn men sen gick jag och la mig. Lite senare får ni bilder från igår på mig och outfit bilder.

Ha en bra dag


BOKAT!


Never Say Never 3D, 25 MARS. BOOOOOOOOKAT!!!
Är helt glad just nu..... åååååh jag längtar :D


I miss the summer so bad..

Bilden är 2 år gammal ungefär.. jävlar vad brun jag var. Saknar den färgen!! vi var på väg hem från Kosova till Sverige, kommer ihåg att vi var i smålandstenar tror jag nog .. eller så var det Helsingborg. Åå gud.. gör så att det blir sommar snart. Orkar inte med detta kalla vädret längre.

Jag orkar inte plugga .






Photo by . Qendresa
Model . Doruntina

Hello there! kanske blir fest ikväll i anderstorp, eller bara chilla hemma :-) Om jag går så får ni outfit senare. Ska duscha snart och försöka plugga lite.. åååååååå jag hatar skolan mest av allt!!!! vet inte vad det är som är med mig, jag orkar aldrig plugga längre. Haha okej NOG tjat om det. Ska äta pizza lite senare, mums. Ganska längesen jag åt det faktiskt .. nu har jag slut på ord så vi hörs senare :)

Ha en bra dag!


Free Fallin'

denna skulle jag vilja ha!!!!! åå så fin. Eller så skulle det stå: Free Fallin' och vet ni vad? Jag längtar tills jag blir 18 år och flyttar in i en EGEN lägenhet och då ska jag fan i mig skaffa en tatuering. Hoppas bara inte jorden går under... det tror jag faktiskt den kommer göra :-( men dudes.. det är vad JAG tror HIHI.

 

Var på Z innan och det var väl helt okej, fast går nog inte dit på ett tag. har liksom tröttnat, tröttnat på gislaved och folket. vill flytta!!!!! fast nej min önskan kommer ju inte gå i uppfyllelse.. ska snart sova eller nåt. Vi hörs imorgon,


A pretty little girl .


Photo by . Qendresa
Model . Donike

Åh vad jag älskar dessa bilder! Färgen är ju helt underbar..
sitter i soffan och kollar på The Big Bang Theory, den är så sköön! Så jävla rolig är den :D


My outfit for today .


Svart linne under . JC
Vit linne . MONKI
Baseboll Jacka . GINA TRICOT
Byxor . HM

Hejsan :) cyklade till tina idag vid 2 tiden och vi började med att fota. Det blev jätte fina bilder, ni kommer få se dem i andra inlägg. Annars cyklade jag hem vid 4 sen åt jag och nu sitter jag här.. Ska nog till Z ikväll med mina vänner och softar. Imorgon ska jag kanske på fest, längesen känns det som hehe.. :) Har ni sett min nya design förresten? Är jätte nöjd med den, tack Bogi :) ska göra lite ändringar i menyn och så framöver. vi hörs


En ny design snart!


I like the effect..

Kollar på CSI Miami just nu, det är så grymt bra! :) hämtade min cykel innan med bogi, I've missed you! <3 hihi.. en ny design kommer snart upp ;) och den tuffaste Bogi har ju gjort den, så man får ju tacka henne. Vi hörs snart, puss på er

Mah darling, so sweet



asså jag blir galeeeeen när jag kollar på dig!! <3

Hejsan sötisar
Läste innan lite och ska fortsätta göra det snart. Idag är det torsdag, denna veckan har gått snabbt som fan. Eller vi kan säga att hittills har allting gått snabbt.. kanske drar ut med Bogi sen en stund efter jag har pluggat. Vi hörs senare :).


New things .



Tröja . HM
Byxor . HM

tröjan är ganska kort, men det ska vara så och den är typ ljusgrön, men färgerna på bilden är helt fel.. jaja :)
hämtade ju ut byxorna igår, och jag är kär i dem! Dem passar perfekt och färgen är helt underbar. Dem ska användas flitigt :-) tur att jag beställde dem innan dem blev slutsålda i min storlek :O

Ska fota söta Tilda på fredag, så det kommer bli fuuuuun <3 vi hörs


Allt i ett



värdens bästa finaste underbaraste mobil! jag älskar den ♥♥

Kan ju skriva lite om min kära mobil.. den heter Sony Ericsson J10i Elm och den är helt underbar. Den är smidig, och lätt att hantera. Sköna knappar och kameran är awesome ;)! ni kan få lite bättre bilder senare när jag orkar ta fram kameran. Iallafall, den gör min dag ♥

Kan berätta hur det var i Rosenlundsbadet igår. Vi tog bussen 11:15 och var helt peppade.. vi kom fram ganska snabbt och väntade i Resecentrum och fattade inte hur vi skulle komma till Rosen. Till slut tog vi en buss dit och klick så var vi framme.. vi blev as glada och så gjorde vi i ordning oss och så sen så badade vi! vi stack direkt till rutschekanan (eller hur det stavas..?) och vi hade otroligt kul! :-) detta måste vi göra om guys! vi var hemma vid 10 och jag var trött som fan.. juste så hämtade jag ut ett paket igår också.. undra vad det kan va?;)

Märkte att ni gillade min video? kommentera om ni vill ha fler! ;D

Videoinlägg? Oh yes!

Snyggt..
Hehe mitt första videoinlägg på denna bloggen.. akward!! jaja, jag lever ju bara en gång. Bara kul att kolla tillbaks och se hur efterbliven jag var :)

Enjoy..... :D


'' Old '' effect..



Gillar att effekten på bilden är typ '' gammal '' haha jag tror ni fattar vad jag menar.. :-) kollade lite med moster på The Lovely Bones.. kär i filmen!! men vi kollade inte klart på hela, vi ska göra det någon annan dag.
Och vet ni vart jag Bogi, Stina och Kasper ska imon????? det får ni veta lite senare ;)


Answering Questions

 Hur uttalar man ditt namn? :S
Svar: Asså det är inte lätt att säga det i ett inlägg, men kanske kan göra en video .. ? vet att jag har sagt det många gånger nu men det är pinsamt haha :D

Hur får du dom att bli lite sådär gammalgula? :P Vilket program använder du?
Puss :D




Svar: Då menar hon alltså dessa bilder där uppe, och jag har använt Picnik :).

Skådespelare jag ser upp till


Adam Sandler.. Ja han är en av dem bästa skådespelarna jag vet. Han är grym.. ser verkligen upp till han och skulle göra vad som helst för att träffa han. Skulle typ gråta av glädje.. hihi :) Alla hans filmer är bra, filmen Click storlipade man till.. (a)


Will Smith.. är en GRYM skådespelare som jag verkligen också ser upp till! Alla filmerna han har varit med i, har varit bra. Han har ju varit med i serier och massa andra filmer :)) han är iallafall skit snyggggggggg




Julia Roberts.. hon är min förebild,  hon är otroligt vacker och en sjukt bra skådespelare. På den första bilden som ni ser, den färgen skulle jag vilja ha. Okej nu ska jag inte börja prata om mitt hår.. Skit i det haha. Men jag skulle vilja träffa henne och snacka med henne om hur hon blev en skådespelare och så.. nu tror ni säkert att jag är typ stalker eller något men nej :))

Iallafall.. det var allt för mig mina damer och herrar. Snart ska jag sova och imorgon får ni '' Svar på tal '' :) Godnatt!


Balla liksom


Tror det blir dessa.. jag tycker dem är grymt fina :). Dem är inte som alla andra skor, dem är typ en '' egen stil '' . And I like it ;) Dem kostar 999 kr, men tror dem är värt det faktiskt :D


Amazing



Åh kan ni inte bara flyga in i min garderob, skulle varit trevligt..
Allt är så jävla snyggt, och den kjolen är ju dösnygg. 

Var hos bogi innan och vi tog massa bilder och fulade oss.. hahaha vi är världens fulaste människor :). Neeeeeej, världens snyggaste!! helt klart asså ;) har kikat in på junkyard och blev förälskad i några skor. Behöver verkligen nya skor nu inför våren. Tror inte det blir converse.. dem är ju skit snygga men inte speciellt varma :) Visar bild senare på dem jag vill ha! 


Grown Ups


Kollade nyss klart på Grown Ups, kan säga att det var en av dem bästa filmerna jag har sett!
Den får 5/5 av mig! Jag rekommenderar den filmen starkt ;)

Adam Sandler är ju med i den filmen, och det gör ju filmen ännu bättre :D eftersom han är en av dem bästa skådespelarna!! ser verkligen upp till honom.. :) vill verkligen ut idag och softa eftersom det är hur fint väder som helst. Och det är inte ofta man har det här..... HAHAAA neeeeeeeeeej men ^^ vi ses senare :D


Josephajn Lekmajn

Ska skriva ett inlägg om Josephine Lekman, även kallad sötnosen. Hon är en liten söt filur som har as bra humor.. fast hon slår ju inte min ;)) hon kan vara kaxig ibland och då vill jag bara döda henne! nej skojar, haha :-D vi umgicks ungefär hela sommaren och hade jätte kul, miss it.. minns första dagen vi var, haha satt på taket som luffare. Det var väl 3-4 år sen.. jävlar vad snabbt tiden går alltså. vi snackar inte så mycket längre, men vi ska vara som fan på sommaren!! men jag älskar dig lika mycket som förr.. bara så du vet älskling :)
Love you! ♥


facelook - fredags



lite bilder där då ja.. hm 2 st!!! haha nej men kan visa fler om ni vill :-)

lyssnar på musik och äter daimchoklad ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ mitt liv typ.. (a) var hos bogi innan en stund och vi satt och snackade och hade lite kul.. hon är en galen liten filur :)) klockan är bara 11 och jag är redan trött.. blir la att spela lite och sen kommer jag väl däcka. vi hörs ♥

the truth turned out to be a lie


weheartit.com

åh vad fint väder det är idag. Man märker att det håller på att bli vår!  har suttit och pillat med min nya mobil idag, jag älskar den! den är lätt och smidig, vill inte ha en mobil som är svår och blablabla. Denna passar mig perfekt ;). Ska plugga lite idag eftersom vi har massa inlämningar och prov och så efter lovet.. så bäst att börja nu. vi hörs senare med bilder ♥


Nya bilder + ny mobil!

 



Tjeeeena! Jag och min käraaaaaa vän Bogi var ute och fotade för nån dag sen, har ju fortfarande inte Photoshop men ska försöka fixa det så länge får jag nöja mig med Picnik men det går väl bra med det också :). Bilderna kommer i olika inlägg, ny design ska Bogi fixa till mig också! Är as nöjd med denna, men hon ville fixa en ny eftersom vi har nya bilder :-D

Innan så var jag på elgiganten med pappa, vi frågade varför inte min mobil än hade kommit eftersom vi hade beställt den i lördags och det skulle ta 1-3 dagar.. det konstiga var att beställningen aldrig skickades till dem!!?!??! snacka om att min första tanke var : " alltid jag som drabbas -.- " men vi fick köpa den mobilen där för samma pris, annars skulle det kostat 1790 så det var gött.Den håller på att ladda nu, men ni får se bilder imon på den.. det fick bli en rosa hehe. Jaja, ikväll ska vi till Z och typ softa eller nåt. hörs maa homies


världens finaste tatueringar

ååå jag är helt sugen på att göra en tatuering. vet att jag aldrig kommer få nu, men kommer luuuungt göra en när jag blir 18.

har den fetaste huvudvärken just nu, eller har haft det hela dagen. Är inte på humör just nu så ska gå och lägga mig i soffan,kolla på någon bra film. Kommer troligtvis somna... hihi. Vi hörs kram


Mona Ali

Heej Heej alla bloggläsare :D jag skulle visst gästblogga här, aa vad ska man säga jag kan inte sånt här? Jag kan ju börja med att säga att Ales har världens roligaste humor hon är alltid på bra humör man skrattar alltid när man är med henne. Ska berätta om mig själv nu jag heter Mona Ali som ni kanske ser och är 14 år snart 15 ;) jag verkligen älskar Rihanna jag ska ju inte glömma att jag har världens bästa humor ;) Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre jag kanske gästbloggar fler gånger vi får se ;)


PEACE

Soulmate

Fan vad coolt att ha en själsfrände. Skulle själv vilja ha en, typ vara sig själv och ha allting gemensamt. Riktigt coolt .. Hoppas jag hittar min själsfrände snart :D så hittar jag hon/han aldrig :pPpPPp ne skojar.. aja ska sova nu. Har sovmorgon imorgon så det är riktigt soft!!!! Godnatt <3

Simple Outfit


Enkel outfit..

Tröja - HM
Vitt linne - JC
Tights - HM
Armband - Ur & Penn

Kom hem för inte så länge sen och har bara suttit vid datorn :). Lektionen var rolig, och jag har lärt mig mycket mer än vad jag kunde innan :D vi har redan fått läxa haha.. men en rolig iallafall ;). Ska snart äta och sen plugga lite, och jag MÅSTE verkligen göra det!! vi kanske hörs senare om jag orkar uppdatera, om inte så hörs vi nog imon :-) Puss


Kokosbollar in my heart!


Ska äta kokosbollar och titta på Simpsons nu, vid halv 5 ska jag på gitarrlektion :). Vi hörs efter!

Now you're gone..



Tog bort min piercing för 2 dagar sen :-( nu tänker ni säkert '' om du så gärna ville ha den, varför tog du bort den?'' jo för var typ tvungen för har problem med min näsa.. har näsblod varje dag typ och den blev ofta infekterad så vill inte gå runt när den är äcklig och ful.. men jag saknar den redan!!! kommer nog ta hål igen om ett år eller halvår, får se. Så länge jag klarar mig utan den hehe. Men det är ganska skönt utan den, kan röra mig utan att vara orolig om den går av eller så. Men nu vet ni det iallafall :)

Det jag köpte från Jönköping




Jag köpte två par tights och ett linne också men det visar jag nån gång i veckan.

Har varit i Sporthallen och kollat på när 99orrna spelade handboll, dem förlorade men dem spelade bra ändå! Var där med tina så det blev ju lite roligare :). Igår när vi var i jönköping så kollade jag efter Sony Ericsson J10i Elm, den fanns i butiken men den var mycket dyrare så jag beställde den igårkväll istället. Får den om några dagar, yees :D är typ as trött nu så ska nog plugga lite sen vila.. imorgon blir det gitarrlektion!!!! Vi hörs :))

Jönköping

Charmigt..

 

Vad tidigt jag uppdaterar! snarare sent.. haha nu är det ju söndag eftersom klockan är 00:34 men i lördags, (igår då) så var jag i jönköping och jag köpte lite stuuuuuff. Ni får se dem imon, i bilder eller ett videoinlägg.. får la se ;) ska sova nu, så vi hörs väl om några timmar när jag vaknar upp!! Godnatt


Bilder ifrån Isaberg

varit på Isaberg med skolan idag, och det var sjukt kul!  Ni får lite bilder från idag och från förra veckan när vi var där :-) ENJOY




Dem två första bilderna är från idag och dem andra är ifrån förra fredagen :). Är ganska trött så ska nog titta på tv och sova en stund..

Grattis, nu blir du fjortis!


Grattis din mest efterblivnaste galnaste fulaste elakaste unge <33333333333333333 älskar dig, nu blir du äntligen 14 (fjortis!!!!!)

Idag fyller bogi år då.. vi firade henne efter skolan med fika på Linnea. Köpte en Parfym, Vanilla till henne som hon blev glad över :D ska själv köpa en sån.. älskar lukten!! Hoppas du hade en bra dag gumman, för det förtjänar du! :) var innan lite med bogi och vi typ gjorde en video och fulade oss.. sen hämtade jag One Piece hos Stina för ska ha på mig den imon, berättar mer sen och så hämtade Bogi skidor hos en kompis.

Imorgon ska vi till Isaberg med skolan, eller dem som vill det då och jag hoppas det blir kul D: ska åka med Stinas One Piece denna gången också, helt sooooooooft! Det bästa är att dagspasset är till 4 och skolan åker vid 2 så vi ska stanna kvar till 4, helt soft yay. Jaja, ska sluta skriva nu. Vi hörs, kram


I will try harder..

Är jätte trött just nu, kan somna när som helst.. :-( ska skriva klart detta inlägg sen plugga lite till engelska provet imorgon och sen blir det att sova på min underbara säng.. Hade träning innan och det var hur kul som helst ;-D duschade när jag kom hem sen åt jag, var hungrig som as! Imorgon är det torsdag, och även Boglarka fyller år! Grattis sötnos ♥ Love you. Så vi ska fira henne efter skolan, fast ska dra till stan och köpa något till henne först :-) aja orkar inte skriva mer nu, känns som jag skriver en hel berättelse eller nåt. Vi hörs imon!! =)


Snygga handbollsbollar





Ååå vad fina alla är! Skulle lätt vilja ha en blå, ska nog önska mig det efter mobilen.. ska börja fixa mig nu sen tar jag bussen med Bogi och Susan till träningen. Blir ingen mer uppdatering för kommer hem vid 10.. men vi hörs imon :-)!


My smile are as foolish as I am for you

Tog lite bilder innan, typ 4 bilder blev bra. Bättre än ingen iallafall .. Ska äta om ca 5 min sen plugga lite och vid 8 är det träning, yes! Skolan gick snabbt, hade tandläkaren 10 över 9 hade ju sovmorgon också till 20 över 9 haha men Bogi hade också tandläkartid då så det var helt coolt.. så vi cyklade dit tillsammans och på vägen till skolan hade vi hur roligt som helst! Hatar dig din fuling!!!  hade bad idag och det var ganska jobbigt men jag och Stina hade lite kul efter så det var lite roligare haha :-)