BYTER BLOGG

BYTER TILL http://alesas.devote.se/ NU, MYCKET LÄTTARE OCH BÄTTRE DÄR TYCKER JAG. HÄNG MED OM NI VILL :)

dags att byta?

Hejsan.. har tröttnat på blogg.se och kanske ska byta till devote.se. Har redan gjort en blogg där och den heter www.alesas.devote.se , k o m m e n t e r a   o m   j a g   s k a   b y t a   e l l e r   i n t e   : )
BTW, skulle ni fortfarande läsa min blogg om jag bytte?

Sigges loge

Hello dudes! är hos anna med mina brudar och taggar inför fest. vi ska rooocka!!!!! ;-) vi hörs imorgon med massor av nya bilder, ha en grym fredag för det ska jag fan ha :D


satt som en smäck

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Sov till ungefär halv 9 idag.. riktigt skönt, behövde verkligen det. Efter det prövade jag mina sigges kläder, och det satt som en smäck :D just nu kollar jag på eurovision, ganska tråkigt.. men när man har choklad bredvid sig så blir det bättre.

Galen chey

Missed you today... ♥ din sjuka jävel, du får alltid mig på bra humör. även om du kan vara riktigt kaxig och jag kan vilja slå ihjäl dig då, men du är den tjejen som jag ALLTID skrattar och har kul med... riktigt glad över att vi blivit vänner igen sötis .

12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

haha saknar minnena med dig sötis.... blev flera än 1 bild :)

Josephine lekman ♥

I m o r g o n   f y l l e r   d e n   h ä r   s ö t i s e n   å r   s å   d å   b l i r   d e t   a t t   ä t a  p å   c h i l i   t h a i   m e d   h e n n e  :D
g r a t t i s   i   f ö r s k o t t   v ä r l d e n s   g u l l i g a s t e !!!!!

har gjort klart läxan nu så nu blir det nog bara att slappa. ska nog titta på tv en stund sen kommer jag nog somna..

Love you.


Någon som undrade hur mycket jag pengar jag betalade för min longboard och svaret är 100 kr :)

Tråkigt med regn



Läste igår på vädret att det skulle regna idag och tyvärr hade dem rätt... det spöregnade... och när jag kom hem började det också åska. Ååh!

Rainy day


Gammal bild med ny redigering.

Sitter i soffan och kollar på tv, hockey... och chillar då. Ska snart göra min matteläxa sen blir det bara att chilla resten va kvällen. ska nog också prova kläder till sigges, vet vilka kläder jag ska ha men måste se och dem passar bra och så för det har jag inte gjort än.. Imorgon blir det nog att åka till jönköping med bogi för att jag har lovat henne i flera veckor nu -.-

11e bilden: En dröm som du alltid kommer komma ihåg.

En dröm jag alltid kommer att komma ihåg är att när jag var mindre så drömde jag alltid i varje dröm att jag sprang och någon jagade mig och ville döda mig med en kniv, jag sprang uppför trappan och plingade på min dörr men när väl någon öppnade så ville dem inte släppa in mig. Sen skrek jag alltid så mycket så att jag vaknade upp.. xD


2 facts


Dead

Har glömt bort denna helt och hållet... tror faktikst inte jag har visat den för er innan. Är iallafall nöjd med den, ser ut som om jag är '' död '' hehe och det är coolt på något konstigt sätt ;-) ska ta fram lite chips nu och äta tills jag spyr. Nej så dum är jag inte.

10e bilden: En bild på dig själv när du är trött


Desperate Housewives ikväll

Åh vad livet är härligt när vädret är så fint... och när man har världens bästa vänner. På tal om världens bästa så är det DH idag, ska iallafall läsa lite på albanska läxan sen blire att duscha och sen kolla på DH då.

Yes ma'm

Saknar dig sfl... min underbara bästa kill kompis <3 så skönt det var att träffa dig idag, :)
Meine syster ska till helsingborg på onsdag och då ska hon kolla efter dessa skor till mig, om det inte finns beställer jag!! kan inte sluta kolla på dem ;-)
Imorgon är det ba 1 månad kvar till sommaravslutningen.... och gissa vad som händer mer den dagen????? jo alesa blir hela 15 år ;-)

London resa

Jag är med i en tävling där man kan vinna en London resa med sin familj eller sina vänner. Max 5 stycken får hänga med ( inklusive dig ) Mohammedi håller i tävlingen och ni kan klicka HÄR för att läsa mer om tävlingen ;-)

Ingenting att skriva om

Hej på er... har ingenting att skriva om längre därför har det inte varit bra uppdatering. Kommer inte uppdatera så mycket denna veckan, eller det får vi se. Det är iallafall sigges loge (ett disco för ungdomar) på fredag och det ska bli jätte kul, i hope :D ha det bäst

D e t t a    s k u l l e   s i t t a   b r a   j u s t    n u  !

9e bilden: En person du kan berätta allt för.



UPDATE: Kan inte berätta EXAKT ALLTING för henne, men det mesta :)

Life

vill bara få säga något... m y   l i f e   i s   w o n d e r f u l .

Salami pizza

Igår efter jag kom hem (efter Borås) så cyklade jag och Bogi till La bella och åt pizza... vi ville pröva på något nytt så vi tog Salami pizza... kan säga att jag aldrig tar den mer igen! Haha, men sen kom Anna och fick äta på 5 min för att den stängde då.. efter det cyklade vi till Patrik och kollade på film och myste med några andra :) tack för en bra kväll guys and girls!

Jag är med och tävlar om vita Converse skor värda 699 kr

... hos Mohammedi :) Om du också vill vara med och tävla är det bara att trycka på " Mohammedi " ^_^

Beachvolleyball

Random bild från google... på eftermiddagen så ska jag och några andra friends spela beachvolleyball :) det är faktiskt kul, och det är ju riktigt fint väder så vädret lockar! :D

Nina " Najna " Reljanovic

Godmorgon! Behöver verkligen nya bilder... måste ut och fota nån dag :) jaja nu skiter vi i det, igår var jag som sagt i borås, knalleland. Hittade faktiskt ganska mycket, eller mycket och mycket ^^ ni kommer iallafall se dem i olika inlägg!

8e bilden: En person du tycker är gullig


7e bilden: En person som du saknar


Borås, knalleland

Halloj! tänkte vara lite extra-snabb nu...lite senare drar jag och familjen till borås, knalleland ;-) längesen jag var där så det ska bli roligt. Man får väl hoppas att jag fyndar något idag?? yesbox. Igår var jag på z en stund sen mötte jag och bogi, susanne och valentina några andra. Vi chillade och vi hade kul. Hoppas ni hade det bra :)

H  a d e   e n  b r a   f r e d a g ,   o ch   n u   f å  r   m a n   h  o p p a s   a t t   j a g   f å r  e n   l i k a   b r a  l ö r d a g !

Grymt cool bild

Gillar denna bilden starkt mycket! den är grymt cool..... just my style. Bilden har min kära väninna Nina Reljanovic fotat ;-)

Dansuppvisning


Hey guys! vaknade för 15 min sen ungefär.. och sen åt jag mat. Det fick bli kyckling och stekt potatis, just the way i like it ;-) Idag var skolan chillig, sista lektionen kollade man på dansuppvisningen och dem var verkligen grymma. Det roligaste på dagen. Blir att hitta på något med någon senare, ha en bra fredag

6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


I miss this day

Saknar denna dagen.. speciellt vädret och dessa underbara vänner + Nina och glassarna ;-)

5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Good songs

Bra låtar :

Give me everything. Pittbull feat. Ne-yo, Afrojack & Nayer
Motivation. Kelly Rowland , Lil Wayne
Breakeven. The Script

Hiho ops

My lovely warpy. Har blivit massa inlägg om den... fast beskriver bara min kärlek till den guys ;-)

Tävling



Testar lyckan i Susans tävling, mer info tryck HÄR!

Barcelona till final

Matchen mellan barcelona och real igår blev 1-1 men barcelona gick till final!!!! yay :D

Icke bra uppdatering

PHOTO BY ME
Imorgon blir det knappt några inlägg. Slutar skolan ungefär vid 3, ska ut med en kompis sen blire hem och och träna efter det. Det är fys pass på träningen så kommer nog vara död efter så då blire ba att duscha och sedan lägga sig. Men ska nog göra lite tidsinställta inlägg tills imon :)

4e bilden: En gammal bild på dig själv.

har aldrig sett någon fulare :)

My friend

my cool friend with my coolest warpy.


Hon försöker styla...och det lyckas hon med ;-)


avslutar med en snygg bild på sötisen.

Chinos

Svart linne under. jc
Svart body. new yorker
Chinos. JC
Skärp. (?)

Körde på mitt naturliga hår idag, tyckte det var lite extra fint idag. Har gjort klart alla författare nu så jag ska bara chilla och blogga. Imorgon blir det träning med damlaget, FYS!

warpy

Framöver kommer ni se snygga bilder från söndagen tror jag det var, då jag och Nina var ute och åkte Longboard.

Fullt upp på sistone

Hej på er :) har velat blogga, men tiden har inte räckt till. Har haft ganska fullt upp nu på sistone.. massor med plugg och sen vill jag också umgås så mycket som möjligt med mina vänner. Hoppas ni förstår det.  Ska iallafall plugga nu så vi hörs sen.

Speedway

Har pluggat SO, kan allt tror jag. Ska snart till elgiganten med pappa angående om mobilen... hoppas det fixar sig! Efter elgiganten cyklar jag till julia där josse, johanna och nina troligen också är (?) och så cyklar vi vidare till speedwayen.. hoppas bara att det ej regnar. Have a nice day ;-)

3e bilden: En bild på någon i din familj


v ä r l d e n s   b ä s  t a   m a m m a 

Alla länkar

Här är dem bloggarna som jag lovade länka :)

http://johannajannesson.blogg.se/

http://annamalesevicc.blogg.se/

biancamathilda.devote.se

http://erolindas.blogg.se/

http://mansiskotte.blogg.se/

http://iiiiidas.blogg.se/

http://amandaalekman.blogg.se/

http://tildasplace.blogg.se/

http://ninaaftw.blogg.se/

http://fotobecka.blogg.se/

http://juliezh.blogg.se/

http://sockerdragana.blogg.se/

http://semeeh.blogg.se/

http://susanishak.blogg.se/

http://molliiesvaliins.blogg.se/

Presentkort på HM

Är med och tävlar i Mohammedis tävling om att vinna presentkort på HM, 500 kr .
Brukar aldrig vinna på sånt här, men man vet ju aldrig ;-)


Klister på träningen


S a k n a r   d i g   r i k t i gt   m y ck e  t   b ä st i s . .  d u   ä r   de n   f i n a s t e   v ä n n e n

Körde klister idag på träningen, riktigt kul men svårt var det ;-) fast jag kommer lära mig. Ska plugga lite SO nu sen får det bli att ta det lugnt. Tänkte åka lite med warpy idag men hinner inte..

2a bilden: En bild på dig själv.


...You make me happy

weheartit
Hej på er.. igår på kvällen vid 8-9 drog jag ut med nina med warpy, vi tog också lite bilder som ni kommer få se lite senare.. :) vid 5 har jag träning, tar bussen lite tidigare också. Tänkte åka med warpy till stationen men det ska regna vid 6 så det är inte en bra idé eftersom jag slutar då. Kollar på OC just nu, ha det bra.

SVAR PÅ TAL!

Anonym om Junkyard:

aa jag såg att det var på junkyard men hade du kunnat länka det istället där skorna är på junkyard? har försökt jättelänge men hittar ej <3<3<3<3kraam

S v a r :   H ä r   h a r   d u   l ä n k e n  http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=19316&ProductDetailId=127895 :).


C h i l l   d a   c h i l l!

Sliten

Cool bild, men sliten... ni kanske inte ser det på bilden för man ser knappast mig men tro mig, jag är verkligen jätte trött. Pappa och syster kommer hem snart med pizza,   ä l s k a r   p i z z a!

Dagkräm

Tipsar denna dagkrämen till dem som vill ha en oparfymerad dagkräm. Jag själv typ tål inte såna krämer som är med parfym och andra konstiga lukter, bara om det är god lukt inte stark... mår illa och känns som om jag ska spy hehe. Men denna är iallafall jätte bra, och den är köpt på konsum :).

Månadens blogg

Tänkte börja med månadens blogg... alltså varje månad tipsar jag om en blogg som jag väljer ut själv. Och
månadens blogg blir:
Ada! hennes blogg innehåller outfits, mode och mycket mer. Checka in så märker ni ;-)

Jag tipsar

Tänkte tipsa om två olika klädesplagg som ser riktigt sköna ut. Ska nog beställa shortsen inom snar framtid... och byxdressen måste jag prova i klädbutik, riktigt snyggt om man viker upp det lite vid benen med någon snygg färgglad t-shirt.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Pictures

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
7e bilden: En person som du saknar.
8e bilden: En person du tycker är gullig
9e bilden: En person du kan berätta allt för.

10e bilden: En bild på dig själv när du är trött
10e bilden: En bild på din vardag.
11e bilden: En dröm som du alltid kommer komma ihåg.
12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
13e bilden: En bild på dig när du var liten.
14e bilden: En bild på dig själv.
15e bilden: En person som betyder mycket för dig.
16e bilden: En bild på din fritid.
17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
29e bilden: En ovanlig bild.
30e bilden: Den senaste bilden du tog.


Första Maj




Hejsan på er mina damer och herrar! Vi börjar mötet genom att berätta vad vi gjorde i fjol, nej jag skojar... brist på fantasi? korrekt ;-) har fått många positiva kommentarer om mitt nya hår, jag blir jätte glad, tack allihopa ♥ ska sitta i soffan och chilla idag... skönt.