NEW T-SHIRT!




Hejsan, blir en härlig bild på mig och tina vid hösten tro jag det var. Saknar henne jävligt mycket, träffade henne en dag vid badhuset så det var ju roligt. Ni får också en bild vad jag köpte idag. Köpte en t-shirt, till calypso skit snygg tycker jag.Tänkte att jag skulle uppdatera lite, saknade bloggen. Idag har skolan gått bra, fick tillbaka mitt matteprov och fick ig, dt var bara 3 poäng från g men ska göra omprov. Men ska plugga på lovet så hoppas på bättre betyg. Idag har jag haft engelska prov, och det gick sådär.. hoppas verkligen inte på ett ig! Annars ska jag nog till z, fritidsgården med nina och typ vara med henne för hon är sjuk i huvet.. skojar haha. (nat) Men ska nog gå nu och fixa mig, hare bra!

Kommentarer
Postat av: din r000mpaah

ales.... fuck...off.....and.....die.....and.... BURN IN HELL !

2010-02-12 @ 23:59:38
URL: http://ninaasfoto.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

såå söta!!



mm. riktigt synd om mig. men som tur är har jag uppenbarligen en väldigt givmild och snäll far: låg en ny iphone och väntade på mig när jag kom hem till mina föräldrar igår. men hur är de med dig, haft en bra vecka?

2010-02-13 @ 10:13:52
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Hallå! :)



Du är en av dom som lämnat en kommentar till mig, vilket gör mig överlycklig. Men jag har nu bestämt mig för att starta en ny blogg, en blogg med mitt eget namn.



Jag hoppas att du vill fortsätta läsa, kommentera och följa mig. Nu finns jag här: http://reghinas.blogg.se/



Stor Kram :}

2010-02-13 @ 13:16:09
URL: http://viljasvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0